Hverdagsliv

GOODBYE OCTOBER

30. oktober 2016

Jeg blir imponert over at bloggere klarer å lage et innlegg hvor de oppsummerer hver uke i livet sitt. De må oppleve innmari mye spennende og morsomt. Eller så er de bare flinke til å finne store gleder i små ting. Uansett, jeg tenkte å prøve på noe lignende, bare at jeg gjør det hver gang en måned tar slutt. Så, her er min oppsummering av måneden oktober  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset STØRSTE OPPTUR: At det endelig var litt å gjøre på jobbfronten igjen, etter en stille sommer og treg start på høsten.  

STØRSTE NEDTUR: Jeg ble høstsyk, og måtte ta to ukers pause fra treningen som jeg var så godt i gang med. Jeg blir i så himla godt humør av å trene – det er nesten litt skummelt hvor mye det har å si. 

BESTE KJØP: det må være eksamensgaven til meg selv, turen til Gran Canaria i desember! Har ikke hatt tid til å shoppe denne måneden, kjenner litt på abstinensene. Men jeg fikk forsinket bursdagsgave av min venn Ton: et par jeans fra Lee som jeg elsker. For en snill venn! Men ja, det er det nærmeste jeg har kommet shopping.

KOSELIGSTE DAG: Regler er til for å brytes, så jeg nevner to dager. Den ene dagen var da både mamma og Kristina var på besøk i Oslo. Først tilbragte jeg dagen som turist sammen med mamma, og så brukte jeg kvelden på kino og middag sammen med Kristina. Den andre dagen var da lillebror og jeg lagde hjemmelaget pizza sammen med pappa, og ble sittende ved bordet og snakke i timesvis. De små tingene! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetFLAUSE: da vi maste oss inn på en strippekludd for men only i Warszawa, og fikk kalde føtter da vi fant ut at vi måtte betale lønn til alle jentene som var tilstede. Vi var ikke like storkar da vi ba pent om å få slippe ut igjen. 

MÅNEDENS QUOTE: slutt å tro at dere er Beyoncé alle sammen. Tiden deres er ikke noe viktigere enn andre sin. Meg på fellesmelding til familien, da jeg prøvde å få alle til å engasjere seg i reiseplaner for neste år…. Med vennlig hilsen reiseleder Wulff. 

BESTE BLOGGINNLEGG: Dette og dette er jeg mest fornøyd med selv, og det er også disse som har engasjert flest av leserne mine. Tusen takk for alle kommentarer, det er en glede å ha så reflekterte og kloke lesere – selv om dere ikke alltid er enig med meg 😉 

SERIE/FILM: Nobel og Brennpunkt. Begge kan sees gratis på Nrk.no! 

BESTE MÅLTID: alle smoothiebowlene jeg har laget selv! Haha. Gleder meg til å mikse og trikse mer. Ellers har jeg jo spist en del smågodt i forbindelse med eksamensskrivingen. Jeg er ikke engang spesielt glad i smågodt, men det har i hvertfall hjulpet på humøret!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetBESTE STØTTESPILLER: Eksamenspartner Siri fortjener denne. Akkurat nå er det vel ingen jeg møter eller snakker mer med i hverdagen enn henne, og etter å ha samarbeidet i to og et halvt år, fungerer det bare så utrolig bra. Dessuten har hun den største forståelse for at livet mitt ikke er A4 bestandig, og jeg føler rett og slett at vi passer på hverandre i denne kaotiske studietiden. Når den ene mister håpet, har den andre alltid litt håp. Bare et lite tips: taco gir håp. 

MEST SPILTE SANGER:  Sure Thing – Miguel  Room for 2 – Dua Lipa  Du fortjener å være alene – Unge Ferrari og Tomine Sand & Lead – NEIKED 

MÅNEDENS TANKE: «Dumme» mennesker er nok de lykkeligste. En person som står meg nær prøvde å lure meg inn i en samtale om vår eksistens og hvilke makter som egentlig styrer valgene vi gjør, og jeg bare NEI NEI NEI. Det er viktig å stille spørsmål og reflektere over ting, men noen ganger vil jeg bare være dum og lykkelig.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Det var det jeg kunne komme på for denne gang. Kanskje punktene endrer seg litt fra måned til måned, vi får sjå! Ha en fin kveld, kjære lesere 🙂

16 Comments

 • Reply Victoria Larsen 30. oktober 2016 at 22:53

  Såå fine bilder 🙂

 • Reply M 31. oktober 2016 at 00:05

  Kan du skrive et innlegg om hva/hvordan du liker å trene? Hvordan holder du motivasjonen oppe?

 • Reply MarieB 31. oktober 2016 at 13:59

  Hei! Føler ofte på at jeg aldri kommenterer, så ville bare si at jeg koser meg så med å ta en liten pause på lesesalen når jeg jobber med mastergraden for å lese bloggen din, den eneste jeg fortsatt leser hver dag etter 7 år 😉 Kjenner meg så igjen når du skriver om studentlivet, og selvom du ikke skriver spesifikt om det så ofte så er det så utrolig forfriskende å lese om en ung dame som er så selvstendig og trives så godt som singel, ihvertfall etter et litt nylig breakup 🙂 Ha en kjempefin mandag <3

 • Reply Mayrin 31. oktober 2016 at 17:07

  Hvilket merke er solbrillene til mammaen din ? 🙂

 • Reply Margrete 1. november 2016 at 07:30

  Serietips til deg når ting roer seg ned med skolen: This is us(nbc, men du kan streame online) og The jinx!(hbo) 🙂

  Og dokumentar Hot Girls Wanted (Netflix)

  Ha en fin kveld du også!

 • Reply Kamilla 1. november 2016 at 09:03

  Hei, Ida 🙂

  Jeg bare lurer på hvordan du stiller deg i forhold til pels? Etter å ha lest bloggen din, så «regner jeg med» at du ikke er #1 fan. Men jeg mener å huske at du har en woolrich jakke, og den er det jo pels på? Har du noen gang fått noen stygge kommentarer på det? Og om du har gjort noe med det? Eller stiller du deg helt nøytral? Er jo så veldig mye i media om pels om dagen.. Jeg har selv woolrich jakke, og synes den er dødsfin.. men er nesten så jeg vurderer å selge den på grunn av alt dette om pels. Vil jo ikke fremstå som «hjerteløs». Har sett deler av filmer fra pelsfarmer (?) og det river skikkelig i hjertet.

 • Reply Kristine 1. november 2016 at 09:04

  Når reiser du til gran Canaria? Skal dit selv 10 des 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 09:20

  Kamilla: Hei Kamilla! Jeg uttaler meg ikke om pels fordi folk er syke i hodet. Det stemmer at jeg bruker Woolrich, og jeg syns du skal bruke den du allerede har kjøpt 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 09:44

  Mayrin: det aaner jeg dessverre ikke!

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 09:44

  Margrete: tusen takk for tips <3

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 09:45

  Victoria Larsen: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 09:45

  M: ønsket er notert <3

 • Reply Johanne 1. november 2016 at 14:09

  Ida! Kjøpte ikke du to par acne-støvletter i høst? Teller ikke det som shopping? Det gjør det for min student-lommebok 🙁

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 16:16

  Johanne: jo, men det var ikke i oktober! 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 22:36

  MarieB: så hyggelig kommentar <3 tusen takk! og jeg ønsker deg maaasse lykke til med mastern! Klem

 • Reply e-commerce 12. mars 2024 at 10:04

  Wow, amazing blog structure! How long have you ever been blogging for?
  you make blogging look easy. The overall glance of your site is wonderful, as
  smartly as the content material! You can see similar here dobry sklep

 • Leave a Reply