Hverdagsliv

NÅR MAN FØRST HAR UFLAKS

1. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Dere som følger meg på Snapchat forstod sikkert at jeg ikke kom til å titte innom her i går kveld. For i går kveld var det som om uflaksen bare ballet på seg, for hvert steg jeg tok. Det startet på trening. Etter én av to gruppetimer jeg var påmeldt, er jeg så sliten at jeg tenker nei takk, og bestemmer meg for å dra hjem. Men låsen på skapet mitt ville ikke lystre når jeg ruller meg fram til riktig kode, så det blir redningsaksjon med kontrollspørsmål og avbitertang. Et øyeblikk ser jeg for meg at jeg må overnatte på treningssenteret, det er et ulykkelig øyeblikk. Når jeg endelig kommer ut, pøser det regn fra himmelen. Jeg har på meg sånne såpeglatte Acne-sko som man egentlig skal sette ekstra såle under – gjett hvem som sklir på vei til bussen. På bussen blir jeg stressa, jeg har ny iPhone, men løper rundt med to telefoner fordi Ruter-billetten nekter å forlate den gamle iPhonen. Så mens jeg rigger meg til, deler internett fra den ene telefonen til den andre, graver meg til bunnen av veska for å finne studentbeviset mitt i tilfelle kontroll… Så bare flyr BH’en min ut av veska. Ikke at jeg merker det før jeg kommer hjem, for da hadde jeg jo plukket den opp. Jeg bestemmer meg for å handle på vei hjem, og det topper seg når jeg forlater butikken og mister veska på hodet, så alle tingene mine triller bortover den våte asfalten. 

Jeg tror vi kan konkludere med at: hadde jeg satt meg ned for å blogge i går kveld, hadde Macen garantert tatt fyr. HAHA! Hvorfor er det sånn at når man er uheldig med én ting, så baller det gjerne på seg som en snømann?! Jeg må le. Og håpe på litt mindre utflaks i dag, da. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset For å komme med en liten dose positivitet denne tirsdagsmorgenen også: herregud, så fint det er ute nå! Og tenk at det er november allerede. Tiden flyr så fort, og akkurat nå syns jeg det er positivt. Alltid én dag nærmere juleferie 🙂 

PS. Hvis noen finner BH’en min i dag, værsågod. Jeg har en hel rack med prikk like ubukte BH’er, så det er liksom ingen krise. 

26 Comments

 • Reply Heidi 1. november 2016 at 10:28

  HAHA! Altså – det er innlegg som dette som gjør deg til min favorittblogger! Gjenkjennelsesfaktor til tusen!

  Ekstra gøy var det den gangen jeg skulle dra direkte til jobb etter trening og hadde glemt å pakke BH i treningsbagen. Og ikke kunne jeg dra hjem igjen heller fordi jeg skulle i møte med en kunde. Så jeg måtte gå hele arbeidsdagen uten BH.. Profesjonelt altså..

 • Reply Anne 1. november 2016 at 12:40

  Haha Ida! jeg må le! Nå fikk du i hvert fall smilet frem hos meg på ein ellers blytung dag med eksamensjobbing. All creds til deg og takk skal du ha 🙂

 • Reply Camilla Acklam 1. november 2016 at 13:57

  HAHAHA! Fantastisk! Kjenner meg veldig igjen, men har heldig vis aldri mistet BH-en.

 • Reply Henriette 1. november 2016 at 14:44

  Hva heter du på snap? Trodde jeg hadde lagt deg til, men får aldri opp noen av snappene dine 🙂

 • Reply Staini 1. november 2016 at 14:56

  Hahaha !!! Du er herrrrlich du Ida 😉

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 16:16

  Henriette: idawulff heter jeg der 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 16:17

  Anne: så fint! Og lykke til med eksamensjobbingen din, snart er det jul <3

 • Reply Jannicke 1. november 2016 at 17:11

  😂😂😂

 • Reply Lillian 1. november 2016 at 18:55

  Haha, sånne dager er noe dritt..;/ Men greit å gjøre seg ferdig med det på en dag da, sånn at det ikke sprer seg utover uka liksom;P

  Ha en flott kveld videre:))

 • Reply Ingeborg 1. november 2016 at 20:09

  Love it!! 🙂 ha ha

  Du, tett nese her. Du hadde en sånn Organic thai balm på snappen. Desperat, vil helst puste!! Fortell hvor du har kjøpt den og redd et liv!!

 • Reply Ida Wulff 1. november 2016 at 22:05

  Ingeborg: den er kjøpt i Thailand! Men det eneste som faktisk funker: otrivin nesespray med MENTOL! den redder liv, selv om det gjør vondt i hjernen å spraye den inn, haha. God bedring <3

 • Reply Martha 2. november 2016 at 00:04

  «Det va no som svarte!» Haha! Håper du har hatt en bedre dag i dag og at resten av uka di blir ålreit <3

 • Reply Victoria 2. november 2016 at 03:43

  Jeg har deg på snapchat, og har hatt det ganske lenge, men jeg får aldri opp snappene dine? Måtte sjekke nå, og det er riktig snap som er lagt til 🙁

 • Reply Ida Wulff 2. november 2016 at 09:41

  Martha: takk Martha, ha en fin uke <3

 • Reply Ida Wulff 2. november 2016 at 09:41

  Victoria: Hei! 🙂 Jeg pleier å blokkere når folk printscreener bilder av meg når jeg ikke ser noen grunn til det, kanskje det er det som har skjedd? Ellers aner jeg ikke altså, brukernavnet er idawulff 🙂

 • Reply Stine 2. november 2016 at 11:45

  Hahaha!! Uff, så mye på en gang! Håper du fikk sove godt i natt og at ulykkesrekka er over for denne gang! Klem❤️

 • Reply Marianne 2. november 2016 at 12:00

  Jeg har også hatt deg på snapchat lenge, og får ikke opp noen av det du legger ut på mystory. Jeg har aldri tatt printscreen av bildene du legger ut, det er jeg helt sikker på.

 • Reply Anni 2. november 2016 at 13:59

  Jeg TROR grunnen til at det baller på seg med negative ting når en ting først har gått galt – er fordi tankene dine da er på en såpass lav frekvens at vi tiltrekker oss flere hendelser på den frekvensen. (Tanker er energi) En ulykke kommer sjeldent alene stemmer sålenge vi ikke er bevisst på at vi må endre tankene vår. Er lett for å tenke «bare vent å se, typisk at det skjer ENDA en negativ ting iløpet av dagen» og hva skjer så? Ulykkene kommer dalene for det er dette signalet vi sender ut;)

 • Reply Victoria 2. november 2016 at 17:22

  Hm, rart! Prøvde å fjerne, og legge deg til igjen. Nå veit jeg ikke om du har snappa noe mer de siste dagene, men har fortsatt ikke fått opp noe. Så kjedelig altså.

  Jeg har ikke tatt screenshot heller. Er jeg veldig sikker på hvertfall.. Da må jeg isåfall ha kommet borti, men er ingenting på bildene mine heller. Haha, unnskyld for at jeg virker så desperat. Bare så irriterende at det er noe som ikke fungerer.

 • Reply Anonym 2. november 2016 at 19:43

  Håper en uteligger fant den! de trenger den nok

 • Reply Ida Wulff 2. november 2016 at 20:15

  Stine: <3

 • Reply Njes 2. november 2016 at 21:00

  Jeg har også hatt deg på snap en stund, men ser heller ikke noe til snapene dine. Kan ikke huske å ha screenshota noe🙄😅

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 22:33

  Victoria: har snappet noen videoer i dag, ser du dem nå da? 🙂 vet dessverre ikke hvordan jeg kan hjelpe deg!

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 22:34

  Anni: hehe, kanskje kanskje ikke! <3

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 22:35

  Heidi: hehe. Men å gå uten BH er jo liivet <3

 • Reply Sophie 11. november 2016 at 02:45

  Hvor er jakken din fra? 🙂

 • Leave a Reply