Hverdagsliv

KAFFEPAUSE & YOGAPANTS

2. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset God dag, kjære lesere! Her er det full skrivedag på gang, Siri og jeg har inntatt skriveboden – altså min leilighet, og vrir oss i engelsk pensum mens vi prøver å tenke positive tanker. I dag kom jeg til å tenke på at dette er vår siste gruppeeksamen sammen, sett bort i fra bachelor. Selv om jeg ikke er så fan av å skrive gruppeeksamen (fordi det henger over en lenge og blir kaotisk), så er det litt rart å tenke på. Litt motiverende også. Bare å sette inn støtet nå, så trenger du aldri å streve med dette igjen! Hehe. Det føltes litt annerledes da vi visste at vi hadde sånn femten stk igjen.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Hvor søte er ikke disse kaffekoppene?! Fikk dem av Mariabestis da jeg hadde bursdag, og kan ikke annet enn å si meg enig i buskapet 😉  I dag går det i store doser kaffe og comfy klær. Yogapantsene mine har fått hull i skrittet, så man kan jo trygt si at de er godt brukt. Akkurat nå gleder jeg meg til vi skal avslutte skrivedagen med en tur på trening. Vi skal prøve noe nytt i dag, det er jo alltid spennende. Håper jeg ikke kløner!

16 Comments

 • Reply Victoria Larsen 2. november 2016 at 14:51

  Så herlig 🙂

 • Reply Hege Kristin 2. november 2016 at 15:12

  så søte kaffekopper 😀

  ha en fin dag <3

 • Reply Thea 2. november 2016 at 19:46

  Hei 🙂

  Så fin jakke! Hvilken modell er det og hvilken størrelse har du i den?

 • Reply Ida Wulff 2. november 2016 at 20:15

  Hege Kristin: takk det samme <3

 • Reply Kaia 2. november 2016 at 22:17

  masse lykke til <3

  hvor kjøper du yogapantsene dine? sliter med å finne noen fine og de jeg har fra victorias seceret begynner å bli gaanske slitt og godt brukt 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 09:12

  Kaia: tusen takk <3 de jeg har er fra Run&Relax, klem

 • Reply Linn 3. november 2016 at 10:16

  Hvor er koppene fra? 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 10:29

  Linn: tror de er kjøpt på Home&Cottage 🙂 <3

 • Reply Hege 3. november 2016 at 22:34

  Er samme kull som deg på HK, men annen linje. Har dere ikke to vanlige fag på nyåret med gruppeeksamen også?

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 22:42

  Hege: Ja, vi har to vanlige fag på nyåret i tillegg til bachelor. Men jeg har fått høre at disse to fagene (markedsanalyse + markedsrett og etikk) vil gi oss to skriftlige eksamen og én individuell hjemmeeksamen. Det kan godt være at jeg tar feil altså, er det de samme fagene du skal ha? 🙂

 • Reply Marit 5. november 2016 at 07:45

  Alle yogatightsene jeg har hatt fra Run&Relax har fått hull i skrittet etter typ 2 gangers bruk, og jeg så at det samme skjedde med Ingerindubai. Jeg holder en knapp på dårlige sømmer. Det er så kjipt, for de er jo de mest behagelige plaggene, ever!

 • Reply Ida Wulff 5. november 2016 at 11:49

  Marit: åå, er det sant 🙁 Håpet det var min egen feil at det ble hull, for de er jo så deilige.

 • Reply Camilla Acklam 6. november 2016 at 11:38

  Masse lykke til! Selv har jeg tre eksamener frem til 5. desember, som jeg ikke fikk datoene på før for tre uker siden. Da blir det lange dager, haha!

 • Reply susanna 6. november 2016 at 18:59

  hei 🙂 hvilken jakke er dette?

 • Reply Hege 11. november 2016 at 08:49

  Markedsanalyse og Salgsledelse skal jeg ha. Aner ikke hvordan eksamensoppsettet er.. Gleder meg sånn til å bli ferdig! Lykke til i eksamensperioden. 🙂

 • Reply Ida Wulff 11. november 2016 at 09:20

  Hege: samme til deg <3

 • Leave a Reply