Hverdagsliv

GOD MORGEN

3. november 2016

God morgen  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset I dag våknet jeg som den optimisten, i godt humør og gira på å ta tak i dagen. Det skjer ikke ofte at jeg våkner i det humøret, det må som regel to kopper kaffe og en dusj i mørket til for at jeg skal begynne å tenke som et menneske i stedet for som et dyr i regnskogen. Klar til angrep! Ja, du vet hva jeg mener. Men jeg får vel bare nyte det. Å være blid før klokka er ni. Som sagt – en sjeldenhet. 

Nå skal jeg kose meg med en morgenkaffe, til lyden av andefar som ligger og kvekker utenfor her. Jeg har seriøst ikke spist and etter at jeg flyttet hit, den anden er bare så søt. Og han har sin egen kvekking, jeg hører forskjell på han og de andre for å si det sånn. Forresten, gjett hva som skjer i hooden min! De har begynt å pynte området til jul. Jeg kan ikke noe for det: jeg syns det er så innmari koselig. Kanskje det er derfor jeg våknet som morgenfugl i dag, fordi julestemningen har begynt å spre seg i kroppen? Tidlig, ja. Men jeg skammer meg ikke!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Nå må jeg komme meg avgårde. Jeg skal løpe ærender før jeg skal på skolen, og etter skolen blir det oppgaveskriving igjen. Ops, tror kanskje ikke jeg rekker å dra på skolen i dag. Satser på at det blir folk av meg likevel! Og håper jeg rekker å titte innom her senere! 🙂

15 Comments

 • Reply Anonym 3. november 2016 at 11:59

  Kan du vise oss hvordan du pynter leiligheten din til jul?:-)

 • Reply Ingvild 3. november 2016 at 13:07

  Hvor er sovemasken fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 13:36

  Anonym: ja, det skal jeg prøve på, har ikke gått i gang med det helt ennå 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 13:36

  Ingvild: den er fra Cubus! 🙂

 • Reply Stine 3. november 2016 at 14:30

  Åh, så fin almanakk! Lurer på å kjøpe den samme, er bare så usikker på størrelsen! Hvordan liker du størrelsen, den blir ikke for stor å drasse på i veska og skolesekken?

 • Reply Anette Molund 3. november 2016 at 16:31

  Sovemasken <3 er den like myk som den ser ut til?

 • Reply Helene Charlotte - kommenterer tilbake 3. november 2016 at 17:33

  Kjenner meg igjen i de morgenene der ja.. håper du har hatt en fin dag 🙂

 • Reply Mari Rostad 3. november 2016 at 18:22

  Hei, hvor er planneren din fra? Dødskul!

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 18:28

  Anette Molund: den er ikke supermyk på innsiden dessverre :*

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 19:18

  Stine: syns absolutt ikke den kunne vært mindre, da hadde det ikke vært plass til å skrive opp alle planer. Den er en halv A4-side 🙂

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 19:18

  Helene Charlotte: Takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 3. november 2016 at 19:18

  Mari Rostad: kjøpt på Etsy.com 🙂

 • Reply Anonym 4. november 2016 at 07:20

  …..nattevakter lenge leve!!! Jeg trenger sårt noen gode paraplyer….helst om patetiske menn…you know!!! PS: det regner i Bergen så fort deg!!!

  Tessa

 • Reply Ida Wulff 4. november 2016 at 10:44

  Anonym: hehe, paraplyinnlegg er på G, men ingen patetiske menn der :O

 • Reply Anonym 4. november 2016 at 15:24

  Samma det…..paraplyer er paraplyer

 • Leave a Reply