Hverdagsliv

THE BODY SHOP JULEKALENDER ♥

4. november 2016

I samarbeid med The Body Shop  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Seee hva jeg har fått! Julekalender fra The Body Shop ♥ Jeg er i lykkerus! Jeg er kanskje rar, men etter at kalenderen begynte å vise «november», føler jeg at julestemningen har begynt å boble inni meg. Jeg lar meg ikke provosere av julebrus og julegodt i matbutikken, heller ikke at stedet jeg bor allerede er pyntet til jul. Det er det koseligste på denne jord! Og nå har jeg fått julekalender i tillegg – og ikke en hvor jeg skal kneppe ut en sjokoladebit hver dag, neida: en hvor jeg får en skikkelig fin gave hver eneste dag fra 1. til 25. desember. Ja, det stemmer. Det er en ekstra luke som man kan åpne 1. juledag når romjulsroen har senket seg 🙂 

The Body Shop sin julekalender har vunnet «Best i test» på TV2 Hjelper deg to år på rad nå. Jeg kan skrive under på at det ikke er uten grunn. For her føler man seg ikke snytt, tvert i mot. Kalenderen er full av hyggelige overraskelser, så man kan glede seg til å åpne hver eneste luke.

Fun fact om meg og julekalendere: da jeg var ganske liten fikk jeg miniatyrmøbler i julekalenderen hver eneste dag. Til slutt ble jeg så lei av denne dårlige spøken at jeg begynte å hylgrine. Jeg forstod jo ikke at jeg skulle få verdens nydeligste dukkehus på julaften, med tre etasjer, innlagt strøm og det hele. Haha! Vel, det kommer ikke til å bli noe grining av denne kalenderen, blir heller mye glede og hjemmespa tenker jeg!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Siden jeg skulle fortelle dere om julekalenderen, har jeg selvfølgelig snoket litt på noen av pakkene. I den første luken jeg åpnet helt tilfeldig lå det noe som jeg alltid kjøper hos The Body Shop: skrubbehansker! De er så gode og fjerner selvbruning veldig effektivt. Så det er i hvertfall én luke man kan glede seg til 😉 Ellers åpnet jeg også en tilfeldig luke hvor det gjemte seg en håndkrem i full size. Hurra, dere som har testet de håndkremene vet hvor gode de er! Den siste luken jeg skal avsløre, inneholder en body gel lotion som er limited edition, den selges altså kun i julesesongen. Den heter Spiced Apple Body, og jeg sier det bare: den må du lukte på for at du skal forstå. Nam! Nå skal jeg ikke avsløre flere av lukene, jeg ville bare vise dere hvor brukbare ting som gjemmer seg bak dem. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Kalenderen jeg har er en Luxury kalender, men The Body Shop har hele tre ulike julekalendere i ulike størrelser og priser. Fra 1199,- til 1799,- kroner. Jeg anbefaler denne julekalenderen på det varmeste, enten du skal kjøpe en til deg selv eller til noen du er glad i. Hvis du skal kjøpe den til noen andre og vil vite hvilke gaver som skjuler seg i lukene, kan du se det på nettsiden under «detaljer». 

I tillegg til at du kan kjøpe julekalenderen i butikkene til The Body Shop, kan du kjøpe den på nett her


KONKURRANSE PÅ INSTAGRAM 

Jeg har fått lov til å dele ut TO julekalendere, og konkurransen foregår på Instagram. Brukernavnet mitt er @idawu, så finn meg der hvis du ikke følger meg allerede. For å delta i konkurransen må du tagge en venn i kommentarfeltet under bildet av julekalenderen. Hvis du vinner, så får både du og vennen din årets mest velduftende julekalender. Lykke til!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

16 Comments

 • Reply Sunniva 4. november 2016 at 11:12

  Du har ikke lagt ut bilde hehe…

 • Reply Anonym 4. november 2016 at 11:12

  Åå, denne ønsker jeg og meg! Har du noen erfaring med TBS ansiktsprodukter? Synes aloeserien virker veldig god, men er så fornøyd med la roche posay fra apoteket at jeg vet ikke om jeg tørs å bytte. :p

 • Reply Martha 4. november 2016 at 11:15

  Meen det er jo ikke noe bilde av julekalenderen ute å tagge på? 😕 Skikkelig bra kalender, heldig duu! ⭐️⭐️

 • Reply Ida Wulff 4. november 2016 at 11:21

  Martha: La det ut nå rett etter innlegget, så nå skal det gå an å finne det 😀 <3

 • Reply Anonym 4. november 2016 at 11:21

  For noen år siden snakket du om å ta neseoperasjon. Ble det så du gjorde det?

 • Reply Ida Wulff 4. november 2016 at 11:23

  Sunniva: det er ute nå :*

 • Reply Ida Wulff 4. november 2016 at 11:23

  Anonym: Hei! Jeg har ikke brukt ansiktsprodukter fra The Body Shop før, kun kroppspleie, fotpleie og utstyr (hansker, filer osv). Men må innrømme at jeg ble fristet til å teste det ut nå – uten å avsløre flere luker (hehe) så var det noe hudpleie som virket innmari deilig <3

 • Reply Ida Wulff 4. november 2016 at 11:26

  Anonym: nei, det gjorde jeg ikke. Det var et kompleks jeg fikk pågrunn av stygge kommentarer på bloggen, så jeg fant ut at hvis jeg ga etter for det, så er jeg ikke sterk nok til å holde på i dette gamet. Jeg gikk for å jobbe med innsiden i stedet, mindre kostbart og mindre vondt – blant annet 🙂

 • Reply Victoria Larsen 4. november 2016 at 12:22

  Åh, den ser jo så fantastisk ut! Denne skal jeg også ha 😀

 • Reply Ida Wulff 4. november 2016 at 12:43

  Victoria Larsen: gled deg 😀

 • Reply LO 4. november 2016 at 21:49

  Hei,

  Har lest bloggen din en god stund og det har vært mange fine konkurranser. Men denne her tar kaka og fikk skikkelig lyst til å være med på trekningen. Det som er utrolig synd er at den er på insta.. ikke alle som er del av sosiale medier (som meg) og derfor vil ikke ha muligheten til å være med på trekningen.. finns det en annen måte å være med på?

  Hilsen leena (denne kommentarer trenger inne å bli publisert ;))

 • Reply Ida Wulff 5. november 2016 at 02:30

  LO: Hei Leena 🙂 I denne omgang er det dessverre kun mulig å delta på Instagram. Hvis du er på Facebook, så kan du jo følge med på Facebook-siden til The Body Shop for fremtidige giveaways 🙂

 • Reply K 6. november 2016 at 13:07

  Når trekker du/ dere en vinner? 🙂

 • Reply Helle Mortensen 6. november 2016 at 16:58

  Hei Ida 🙂

  Digger bloggen din, har vært fast leser siden caffelatte (cafelatte??) og synes den bare blir bedre og bedre 😀 Men på dette innlegget, paraply-innlegget, og det forrige (God morgen) kommer ikke bildene opp hos meg :/ Bare en sånn firkant som du får når siden ikke vil laste seg inn helt. Resten av innleggene er som vanlig, tenkte bare jeg skulle si fra 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. november 2016 at 17:51

  K: litt usikker, men vinneren skal jo få kalender før desember 🙂

 • Reply Ida Wulff 6. november 2016 at 17:52

  Helle Mortensen: hei Helle! Hehe, caffelatte ja, det var tider! <3 blogg.no har teknisk trøbbel, så derfor blir det sånn med noen bilder. Håper det ordner seg raskt. Klem <3

 • Leave a Reply