Hverdagsliv

BLACK & WHITE

5. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg glemte helt å takke dere for innspill angående iPhone-kjøp! Jeg tok altså sjansen på å bestille en plus-telefon, og jeg har ikke angret et sekund. Å bytte til ny telefon syns jeg er noe skikkelig herk, så jeg må innrømme at det tok to uker før jeg var i rute med gjenoppetting av telefon, ekstra beskyttelsesskjerm og deksel. Men  er vi i gang her, og jeg er bestevenn med den nye iPhonen min allerede 

Det er forresten en iPhone 6s Plus, fordi det var så lang ventetid på 7’eren. Jeg er litt usikker på om jeg ville kjøpt 7 uansett, det der med at de har slått sammen lader og plugin til øretelefoner, og trådløse øretelefoner blit litt for innovativt for en gammel sjel som meg… Haha!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Ellers, en liten update fra eksamenzilla. Jeg bestemte meg for å begynne på min individuelle hjemmeeksamen i går kveld, og ble sittende til tre i natt og styre med den. Å skrive på tre oppgaver samtidig krever litt av hjernen kjenner jeg! Å la maskinen kjøre på sukker og kaffe er nok ikke det lureste jeg har gjort, i dag føler jeg meg faktisk litt svimmel. Men nå venter noen timer med skriving, før jeg skal kle meg ut som et normalt menneske og dra på spillekveld med bestisene mine. Gleder meg til å se dem – og til å spille spill! Dessuten bor det en hund der vi skal være, og jeg trenger hund i livet mitt akkurat nå. Neida, er ikke rar i det hele tatt… 🙂 

12 Comments

 • Reply Victoria Larsen 5. november 2016 at 13:12

  STILIG!

 • Reply C 5. november 2016 at 13:51

  Elsker når du skriver om eksamen!

 • Reply lixil 5. november 2016 at 16:28

  Kult deksel. Hvor er det fra?

 • Reply Anonym 5. november 2016 at 18:38

  Hvor har du kjøpt dekslet ditt!? Har vært på jakt etter Richmond & Finch lenge, men finner bare til iPhone 6. :/

 • Reply Ida Wulff 5. november 2016 at 18:53

  Anonym: på nettsiden til richmond & finch 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. november 2016 at 18:54

  lixil: richmond & finch

 • Reply ! 6. november 2016 at 13:43

  Jeg elsker også når du skriver om eksamen! Vet du sikkert har mange lesere som er ikke-studenter og sikkert synes det er lite interessant med skoleprat, men jeeg pleier i hvert fall å klikke meg inn her i håp om å få litt motivasjon eller inspirasjon i eksamenstiden :)) altså, jeg kan ikke huske å ha vært så lite motivert som nå, noen sinne. Og jeg vet jeg ligger tynt an hvis jeg ikke skjerper meg, for jeg er jo tross alt midt i eksamenstiden nå, men jeg brenner meg på bøkene bare ved å se på dem. Kan du ikke skrive et innlegg om hvordan du klarer å prestere selv når du har motivasjonssvikt? Tror mange ville satt pris på det!

 • Reply Ida Wulff 6. november 2016 at 17:54

  !: så bra! Jeg prøver å ikke bry meg om de som kaster opp i kommentarfeltet når det er skolesnakk, hehe<3 jeg kan prøve på det! Masse lykke til med eksamenstiden din.

 • Reply Kamilla 6. november 2016 at 18:45

  Ååå ! Hunder altså! <3 trenger en nå under eksamen selv.. Visste du at BI, under den verste eksamensperioden, hadde masse valper på skolen? Var for at studentene skulle få ned stressnivået 😍.

  Trenger det på skolen jeg går på også..

 • Reply Ida Wulff 7. november 2016 at 14:16

  Kamilla: ååå, det er jo et helt fantastisk tiltak! <3

 • Reply Julie 7. november 2016 at 18:57

  Du, hvor får du kjøpt den Kate Moss boken du har liggende i bakgrunnen? Leter og leter men finner den ikke i noen bokforretninger her jeg bor..

 • Reply Ida Wulff 7. november 2016 at 22:42

  Julie: har fått den i julegave av en venninne, men er ganske sikker på at hun bestilte den på Amazon <3

 • Leave a Reply