Hverdagsliv

TRANGE JEANS OG VERDENS MEKTIGSTE

8. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Wohooo! Jeg er så happy akkurat nå. Har hatt den mest produktive dagen på evigheter, og gjort ferdig TO eksamensoppgaver i tillegg til å øve litt på økonomifaget. Tre ting som har gnagd på både hjertet og hjernen min, så nå føler jeg meg lett som en sommerfugl. Snakker om lett: lettere blir jeg ikke akkurat av å ha eksamensperiode. Dere vet at jeg vanligvis er i mot å snakke om at man har lagt på seg og slanker seg og så videre, men oh my lord. Da jeg skulle dra på meg denim jeans for første gang på lenge i dag, fikk jeg nesten ikke puste. Den var for liten gitt. Jaja, det er vel bare sånn det blir. Jeg trøstespiser som en løshund når det er eksamensperiode, men det er heldigvis ingen krise. Når jeg får litt bedre tid til å trene og kutter ut godteri og takeaway hver eneste dag, så er det nok noe som løser seg selv 🙂 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Selv om jeg er lettet over min egen situasjon akkurat nå, har jeg en helt merkelig følelse i kroppen vedrørende presidentvalget i USA. Nesten som om jeg er nervøs. Jeg tenker jo at ingen av kandidatene er perfekte for jobben, men TRUMP?! Det er helt krise. Jeg syns det er en fjern tanke at en mannssjåvinistisk botoxmaskin med hentesveis, som i tillegg lider av stormannsgalskap og er kjent fra reality TV muligens kan bli VERDENS MEKTIGSTE MANN! Som Hillary så fint sa: en som flyr i taket over en provoserende twittermelding, skal ikke sitte med knappen som kan ta tusenvis av menneskeliv. Spørs om ikke jeg blir sittende oppe en stund og følge med på Nyhetskanalen i natt. Det kan bare ikke skje at han vinner. La oss krysse fingre, tær og alt vi har! 

22 Comments

 • Reply Kristine 8. november 2016 at 23:13

  Du er så flink med studiene dine, Ida! Hvis du har tid og lyst en dag hadde det vært veldig interessant å lese et innlegg om tips til hvordan du holder motivasjonen og konsentrasjonen oppe under eksamenstiden. Ikke nødvendigvis tips til studieteknikk som du har skrevet litt om før, men mer motivasjons- og konsentrasjonsaspektet. Selv sliter jeg mildt sagt helt sykt med å opprettholde konsentrasjon og effektivitet når jeg leser og pugger, så hadde vært interessant å lese hvordan du takler dette 😀 Forresten, veldig enig i det du skriver om valget i USA. Kjenner jeg er stresset og bekymret for hvordan verden kan bli med Trump som president. Vi får krysse fingrene for at det ikke skjer! Ha en fin kveld videre <3

 • Reply Cecilie Haehre 9. november 2016 at 01:34

  Jeg bor i USA, og matte bare kommentere pa dette innlegget! Jeg er SAAAAA enig, han kan bare IKKE vinne. Sitter a ser live na, men har troa pa at Hilliary tar dette!! 🙂

 • Reply kjersti 9. november 2016 at 03:50

  Hvor er den fantastiske cardien og skjerfet fra? 🙂

 • Reply Maria 9. november 2016 at 07:05

  Jeg har sittet oppe i hele natt nå. Tenk at Trump blir USAs neste president!? Assa det er helt sjukt!! Jeg liker ingen av dem, men at han skulle vinne er noe jeg ALDRI hadde trodd.

 • Reply Anonym 9. november 2016 at 09:15

  Jeg kondolerer

 • Reply Maren 9. november 2016 at 09:31

  Ooooog det skjedde…. helt surrealistisk.

 • Reply Tonje C Hansen 9. november 2016 at 11:52

  Hahahaha… Du er fantastisk! 😀 Ler meg ihjel… Ingenting redder dagen mer enn og komme innom bloggen din! 🙂

 • Reply Charlotte 9. november 2016 at 13:19

  Værste er jo at julen kommer også. Legger seriøst på meg 5 kg hvert år på denne tiden, både grunnet eksamen og julematen, haha!! Men jeg elsker mat, så jeg gir litt faen også 🙂 Jeg prøvde å sitte oppe i natt, fikk det ikke til. Samboeren vekket meg og fortalte resultatet, jeg bare lo og sa at det er det dummeste jeg har hørt.. Fikk rimelig vondt inni meg når jeg skjønte at det var realiteten…

 • Reply Mathea 9. november 2016 at 14:27

  Gode Ida!!

  Jeg husker når jeg leste om at du skulle fjerne en visdomstann, og om hvor mye du gruer deg! Men husker du om det var vanlig trekking eller operere? Jeg må visst operere, siden den sitter dypt.. Skal være våken og alt da!

  Men hvordan var det etterpå? Eller underveis? Kan du fortelle litt? Hehe, jeg har litt noia nå!

  Var hos han tannkirurgen idag, og han sier at det er en kronisk betennelse, og allerede fredag må jeg fjerne den.. uff!!

  Håper du har tid til å svare!

  Elsker bloggen din!! Klemmer

 • Reply Anonym 9. november 2016 at 15:43

  Også vant klovnen og med det var demokratiet i USA over og det amerikanere har kjempet for de siste årene, blir med et pennestrøk nå strøket. Tror sjelden jeg har blitt så hissig over et presidentvalg, men i natt, var det nok, faen. Mannen er jo gal og jeg vet ikke hva jeg skal tro om amerikanere, kan nesten ikke tro at de er så dumme at de faktisk valgte han som en av verdens mektigste ledere.

 • Reply Karen 9. november 2016 at 16:28

  Kjenner meg så sykt igjen med å trøstespise under eksamenperioden, men det hjelper med å få oppgavene levert så da er det verdt det, haha! Ønsker deg en fin uke videre.

 • Reply Malin 9. november 2016 at 17:05

  Enig, Ida. Hvordan kan en mann som Trump være øverstkommandere for USAs væpnede styrker, som er verdens største militærmakt. Ser ikke for meg Trump sitte i handlingsrommet i Det hvite hus og følge med på væpna angrep og droneangrep i Syria, Pakistan og Afghanistan. Obama er en god mann til slikt, han tar gode avgjørelser, og han «passer» som øverstkommanderende for USAs forsvar. Vi skal ikke være veldig bekymra over hva sprøtt han kan finne på – tror både mediene og resten av folket glemmer at politikken hans må gjennom Kongressen – med både Senatet og Representantenes hus, og selv om det republikanske partiet har flertall, er det svært mange i partiet som er motstandere av Trump. No offence, Trump er en knallgod businessman og han kan forretning og spesielt markedsføring – men politikk har han ikke peiling på. Det farlige her er faktisk at han er øverstkommanderende for verdens største militærmakt.

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:33

  Karen: enig! takk det samme, Karen <3

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:34

  Anonym: enig med deg.. skjønner at mange amerikanere er frustrerte, men jeg tror ikke de som sliter får det så mye bedre nå dessverre.

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:40

  Mathea: Hei Mathea! Stakkars deg <3 Men det kommer nok til å gå veldig fint! Jeg er litt usikker, men jeg var hos oralkirurg og mener å huske at tennene ikke bare var å vippe ut. Jeg fikk valium før timen min og godt med bedøvelse, så jeg kjente ikke noe og var ganske fjern. I timene etterpå var jeg fremdeles bedøvet og i normal form, så jeg rakk å ta toget hjem og komme meg i seng før jeg ble dårlig. Jeg hadde feber i noen dager og følte meg litt dårlig, men ingen store smerter. Regner med at du får utskrevet resept på litt sterkere smertestillende enn dem du får kjøpt i butikk. Jeg fjernet på begge sider (nede) og fikk såpass store groper at de la «tamponger» ned i hullene. Det verste med alt var egentlig å dra tilbake og sprette opp stingene og dra ut disse tampongene. Så når jeg syns at dét var det verste, sier det vel sitt om at selve operasjonen ikke var så traumatiserende. Mitt beste tips er å høre på HØY bråkemusikk med et skikkelig bra headset. Det gjorde jeg, for å slippe… kremt, diverse lyder. Ønsker deg masse lykke til, og ikke vær redd 😀 Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:42

  Charlotte: åh, julematen! Legger gladelig på meg fem kilo til etter eksamensperioden for julemat, haha 😀 ja, jeg vet.. Det var en helt merkelig nyhet å våkne til..

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:43

  Maren: Ja…..

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:43

  Tonje C Hansen: så hyggelig Tonje <33 Håper du har hatt en fin onsdag!

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:44

  kjersti: cardigan er fra Acne og skjerfet er dessverre fra en nedlagt butikk! <3

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:44

  Maria: samme her!

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:45

  Cecilie Haehre: kjedelig at vi trodde feil :-((

 • Reply Ida Wulff 9. november 2016 at 20:46

  Kristine: da er vi to akkurat nå! Men ja, kan prøve på det hvis det plutselig kommer over meg. Lykke til med studiene, snart jul! <3

 • Leave a Reply