Hverdagsliv

FEM TANKER PÅ EN ONSDAG

9. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I dag våknet jeg til en skjerm full av forhåndsviste meldinger. «Fy faen, han vant» var det første jeg fikk øye på, og jeg hadde bare lyst å slå hodet i veggen. De som syns at folk tar for mye på vei angående dette presidentvalget, burde kanskje sette seg litt inn i hvilke konsekvenser dette kan få for resten av verden. Det må være lov å være skeptisk.

 Alt er søren meg mulig på denne jorden. Kanye West skal stille til valg i 2020, og jeg tviler ikke engang på at Kim Kardashian blir landets neste first lady. Men altså.. Kanye kunne sikkert utrettet mer godt enn hva Trump kommer til å gjøre, så det er jo egentlig ikke noe å le av. 

 Jeg må seriøst bli nøyere på å studere regningene jeg betaler. I stad fikk jeg helt panikk fordi jeg fikk en purring i postkassen, så jeg kastet meg over nettbanken for å betale jævelskapen. Ved en tilfeldighet så jeg at purringen gjaldt to plagg jeg sendte i retur for flere måneder siden. Sååå, nei. Fortsatt ikke keen på å betale for de plaggene, you criminals! 

♥ For å være helt ærlig har jeg hatt en skikkelig sutredag – ikke pågrunn av valget altså, selv om det også fortjener litt snørr og tårer. Alt går ikke som man vil bestandig, og noen ganger er det deilig å bare gråte ut som man gjorde da man var liten. Ikke alltid deale med ting som en flink voksen. På slutten av dagen føler jeg meg likevel takknemlig for at jeg bare har små «errors» i livet, det kunne jo vært så mye større og verre. 

Finnes det noe mer riktig enn sushi og iskald drikke i sengen etter en utmattende treningsøkt? Jeg tviler. I dag måtte jeg sitte igjen på trening og vente på at jeg sluttet å svette, livredd for at svetten skulle fryse til is ute i kulda. Haha! Det er kaldt ute, hvis du ikke har merket det enda.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Sånn ser det ut i sengen min akkurat nå! Trøstespiser og koser seg, HEHE. Tror jeg må koble litt ut av den virkelige verden med en episode av Svenske Hollywoodfruer. Får håpe oppførselen til Gunilla Persson ikke minner for mye om USA sin nye president. 

14 Comments

 • Reply Hege Kristin 9. november 2016 at 20:40

  jeg også hater at trump vant.. helt sykt

 • Reply Mari 9. november 2016 at 21:32

  Haha, herlig avslutning på innlegget! Elsker bloggen din og relaterer personlig til absolutt alt du skriver, og har gjort dette i alle år nå. Stå på!!

 • Reply Sara 9. november 2016 at 21:38

  Klarer du å spise all den sushien? Bare av ren nysgjerrighet altså! 😀

 • Reply Siv 9. november 2016 at 21:51

  Du virker så ekstremt jordnær måten du skriver på, spesielt i forhold til mange andre bloggere.

  Herlig å lese bloggen din:)

 • Reply 💜 9. november 2016 at 22:34

  Hei, ville bare si at bloggen din e helt amazing! Skjønne godt at du e travel, men flere innlegg hadde bare vært positivt 😉What so ever, bare du ikje slutte å blogge så e æ fornøyd💚

  *klem*

 • Reply charlotte 9. november 2016 at 23:18

  Hva er sushin til høyre.. ser såååå digg ut 😛

 • Reply Jules 10. november 2016 at 01:04

  Jeg gråt litt i natt. Og litt da jeg våknet. Det er på sin plass å stusse på hvilken retning verden går i, altså.

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:55

  Jules: <3

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:56

  Sara: det klarte jeg!

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:56

  Siv: det tar jeg som et stort kompliment, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:56

  ??: Så hyggelig at du liker bloggen min! Skal love deg at det blir flere innlegg når jeg er ferdig med eksamensperioden 🙂 Stor klem <3

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:57

  Hege Kristin: 🙁

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:57

  Mari: tusen takk, og takk for at du leser bloggen. Likesinnede lesere er det som gjør det gøy å blogge! <3

 • Reply camilla 11. november 2016 at 00:17

  Som student i USA akkurat nå kan jeg melde veldig laber stemning, folk gråter, protester i gatene, ja, du føler det i luften faktisk! Utryggheten er til å føle på, hvis landets president kan «grab them by the pussy», så setter dette selsagt ett forbilde for resten av landet; jeg er redd. Tror veldig få jenter går på byen denne helgen for å si det slik.

 • Leave a Reply