Hverdagsliv

NÅR DU HØRER PÅ KYLIE UTEN Å VITE DET

10. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Hei og hopp! Bortsett fra at jeg hadde mareritt om at jeg glemte å levere inn en oppgave som var helt klar, har jeg hatt en nydelig morgen og formiddag. Kaffe, frokost, dansing på badet og en del unnagjort mail. Så det er deilig! Resten av dagen skal jeg bruke på å lære meg noe jeg ikke kan – ja, det stemmer: jeg skal øve til eksamen i samfunnsøkonomi. Grøss! Det er mye annet jeg heller ville gjort, men det må til.  Og forresten! Jeg har hørt på et band i flere måneder nå, og i går fant jeg ut at den anonyme vokalisten er KYLIE JENNER! Haha. Så fantastisk smart av henne. Jeg vet i hvertfall at jeg ikke hadde vært open minded hvis noen sa «hør på den fine sangen her, det er Kylie Jenner som synger». Like greit å få folk til å like sangene først, og sååå avsløre at det er hun som synger. Hun har vel egentlig ikke bekreftet det enda så vidt jeg vet, det var en snokete fan som fant ut av det. 

Bandet heter Terror Jr, og jeg anbefaler også sangene «3 Strikes», «Say so» og «Comes first». Hvis du er like svak for autotune som jeg er for tiden, da… Alt ligger på YouTube og Spotify! 🙂 

36 Comments

 • Reply Sunniva 10. november 2016 at 14:00

  Hun avkreftet på snap i går at det ikke var henne 🙂

 • Reply Tuva 10. november 2016 at 14:15

  Det er ikke kylie, hun har avkreftet det på snapchat :)))))

 • Reply Anonym 10. november 2016 at 14:16

  Det er ikke hun som synger 🙁 kylie la det ut på snapchat i går:)

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 14:20

  Tuva: følger Kylie på snap, men det eeeer hun som synger :p

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 14:20

  Anonym: jeg tror ikke på henne, det er hun som synger!!

 • Reply T 10. november 2016 at 14:32

  Hei.

  Jeg lurer på hvor du har kjøpt den genseren du har på deg i innlegget? 🙂

 • Reply Anonym 10. november 2016 at 15:05

  Øhm..?

 • Reply Jannicke 10. november 2016 at 15:27

  Jeg tror også det er henne, selv om hun avkreftet det på snap. Hvis jeg legger godvilja til og lytter skiiiikkelig godt, så hører jeg henne under all autotunen nemlig 😉

 • Reply Linn 10. november 2016 at 15:30

  Ha ha! Enig med deg! Hadde jeg vist at det var Kylie Jenner som sang, hadde jeg ALDRI hørt på sangene! Så det er jo helt genialt av henne.

 • Reply Siri 10. november 2016 at 15:43

  Fin genser! Hvor er den fra? 🙂

 • Reply Kristin 10. november 2016 at 17:56

  Hvor er den fine genseren din fra? <3

 • Reply Marie 10. november 2016 at 18:49

  Hvor er den fantastisk fine genseren fra? 😀

 • Reply Hilde 10. november 2016 at 20:28

  Åh, jeg kjenner meg så igjen i det marerittet ditt! Har aldri mareritt om ordentlig skumle ting, men har ofte stressdrømmer hvor jeg bare glemmer å gjøre noe kjempeviktig som er veldig enkelt, som for eksempel at jeg står på en flyplass og har glemt igjen hele kofferten hjemme. Det er så utrolig ubehagelig!

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:53

  Marie: Den er fra Gestuz 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:53

  Hilde: haha, JA, montro hva det kan bety fornoe..

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:54

  Jannicke: jeg også! Dessuten: på snap latet hun som om hun ikke hadde hørt om bandet, men hun har jo brukt den ene sangen deres på reklamevideo for glossene sine ;p

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:54

  Kristin: Gestuz 🙂 <3

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:55

  T: den er fra Gestuz!

 • Reply Ida Wulff 10. november 2016 at 20:55

  Siri: takk, den er fra Gestuz! 🙂

 • Reply Julie 10. november 2016 at 21:56

  Kylie Jenner kom ut med det på snapchat at det ikke er hun som synger, men at hun liker og støtter bandet. Smart av bandet eller gruppa å gå ut med at det er henne da. Mega PR-stunt.

 • Reply Anonym 10. november 2016 at 22:44

  Hva synes du om at en av Norges største bloggere endrer kommentarene leserne skriver for å unngå å svare på ting de ikke vil svare på? Jeg vet ikke hvilke muligheter som finnes på blogg, om de kan endre eller om det skrives nye. Med dette synes jeg som leser veldig lite om. Tror du dette er vanlig? Og hva synes du? Spør deg siden du er den mest reale bloggeren i hele bloggnorge<3

 • Reply Jb 10. november 2016 at 22:56

  Hæ? Hører det ikke jeg…

 • Reply Karin 10. november 2016 at 22:57

  Haha, det er ikke Kylie, skjekk snappen hennes, hun snakket akkurat om det fordi alle tror det er henne.

 • Reply Tina 10. november 2016 at 23:27

  Ifølge drømmetydning.com så betyr det: Drømmer du at du har glemt noe, er det sannsynlig at du i virkeligheten har glemt en viktig ting.

  Nå har jeg sikkert stresset deg mer🙈 Men morsom side.👍

 • Reply Camilla 11. november 2016 at 09:15

  Hun latet jo ikke som hun ikke hadde hørt om dem, hun sa at hun ikke hadde hørt ryktet om at hun var vokalisten før nå. Hun sa at hun elsket musikken deres, men ikke hadde hørt ryktet, og ville nå offisielt avkrefte det.

 • Reply Ida Wulff 11. november 2016 at 09:21

  Karin: jeg velger å tro at det er Kylie likevel! Haha, syns det høres syykt ut som henne også :O

 • Reply Ida Wulff 11. november 2016 at 09:21

  Tina: haha, hmmmm, hva kan jeg ha glemt :O

 • Reply Ida Wulff 11. november 2016 at 09:22

  Anonym: jeg tror ikke det er mulig å gjøre det på blogg.no, så det er egentlig ikke noe jeg har tenkt over før! Hvem gjør dette da?

 • Reply S 11. november 2016 at 13:25

  Se på snappen hennes, så ser du at det ikke er henne som synger 🙂

 • Reply Anonym 11. november 2016 at 16:26

  Det høres ut som Kylie Jenner, men jeg tror faktisk ikke det er henne, jeg tror heller det er annen artist, som virkelig er stor, som prøver seg på noe annet, faktisk så tenkte jeg at det kunne være Ariana Grande og det er det en del som andre som også tror, eller Demi Lovato, men igjen da, det høres unektelig ut som Kylie Jenner.

  Det blir litt som at vi her hjemme i Norge skulle gjette hvilken forfatter som egentlig var Samuel Bjørk også viste det seg å være en totalt ukjent person. Og bøkene ble jo super populære, det er det jeg tror dette bandet gjør, holder på hemmeligheten så lenge de klarer også slipper de hemmeligheten. Også blir sikkert folk skuffa når de egentlig får vite hvem det er..

  Lars Kepler er jo også et sånt eksempel, det er derfor jeg tror det enten er en stor artist eller en helt ukjent artist, det er vel egentlig bare å vente..

 • Reply Anonym 11. november 2016 at 17:41

  CBE svarte på en kommentar i kommentarfeltet sitt hvor det ble spurt om hun endret på kommentarer, og da svarte hun at hun hadde gjort det og gjorde det hvis hun følte det var nødvendig. Hvis hun for eksempel vil unngå diskusjoner. Men da mener jeg vel løsningen er å ikke svare på kommentaren eller ikke godkjenne den..

 • Reply Ida Wulff 12. november 2016 at 00:10

  Anonym: ja, jeg syns det høres veldig merkelig ut å redigere kommentarer. Som du sier: heller la være å godkjenne eller ikke svar!

 • Reply MY Anita 12. november 2016 at 08:56

  Hvilket kamera bruke du (ref første bilde)? 🙂

 • Reply Drea 12. november 2016 at 17:38

  Oh, hvilket kamera er det der? 🙂 Må kjøpe meg et litt lettere bloggkamera, haha. Slitsomt å drasse rundt på speilrefleks hele tiden! #ilandsproblemer

 • Reply Ida Wulff 13. november 2016 at 00:41

  MY Anita: olympus pen 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. november 2016 at 00:44

  Drea: det er Olympus Pen, men anbefaler i såfall ekstra linser. Jeg har 25 og 45 mm i tillegg til det som fulgte med. Ja, speilrefleks kan bli litt tjas i biogghverdagen, hehe. Klem til deg 🙂

 • Leave a Reply