Hverdagsliv

MEN DET ER HELT GREIT

12. november 2016

Kan dere skru ned lyden mens det er reklame?! Hilsen en som sitter på kjøkkenet og håper at dere glemmer å skru lyden opp igjen når reklamepausen er over. Har dere noen gang tenkt over hvor jævlig det er med filmmusikk fra 80-tallet? Her i huset høres det ut som om vi er med James Bond på biljakt, og det passer jo ypperlig med tanke på at jeg sitter og skriver en oppgave som allerede er dritdårlig. Som gjest bør man kanskje telle til ti og deale med slike irritasjoner på innsiden, men etter å ha hørt en svensk reklame for Clearblues fertilitetstest på fullt volum, klarte jeg bare ikke å styre meg lengre. 

Og ja, jeg er på besøk hos foreldrene mine igjen. Skriver oppgave og lurer på hvorfor. Kan det ikke bare bli ferie snart? Jeg er lei av meg selv og min egen situasjon nå. En situasjon jeg har satt meg selv i, og en situasjon mange av dere også er i. Så jeg tør nesten ikke å klage. Men herregud. I kveld er bare en sånn kveld hvor jeg føler at det ødelegger livet mitt å studere. Men det er helt greit. Jeg vet at det bare er den eventyrlystne Ida som rister i meg og prøver å minne meg på at hun fremdeles eksisterer inni der. Hun som sjekker restplasser for neste dag, planlegger jentekvelder og angrer på forrige date hun var på. «Men det er helt greit» er forresten blitt mitt nye motto. Jeg sier det til meg selv nesten hver dag og finner masse trøst i det. Snakker om trøst: se hvilken utsikt jeg har sittet og skrevet oppgave til i dag. Et skikkelig winter wonderland – minner meg om juleferie.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset To gode nyheter på tampen her: de glemte å skru opp lyden på TV’en etter reklamepausen. Og det var søren meg James Bond på biljakt. Kanskje jeg kan få meg en karriere innen filmmusikk hvis alt annet går skeis. 

11 Comments

 • Reply Karoline 13. november 2016 at 06:16

  Hørselsvern er tingen! Det bruker jeg alltid når jeg studerer og det er litt støy rundt meg! Men kke offentlig da selvsagt, haha 😀

 • Reply anonym 13. november 2016 at 07:19

  haha fantastiskt! Elsker James Bond, og 80-talls filmmusikk! Gir meg mer energi til oppgavene! hehe

 • Reply Anonym 13. november 2016 at 16:07

  Bruk Bose hodetelefoner, fungerer gull hver eneste gang det er noen lyder man ønsker å blokkere ut. Jeg skriver bok for tiden, så jeg må ha det noenlunde stille rundt meg innimellom og da bruker jeg Bose, som de fungerer, hører ikke engang om noen snakker til meg, haha, så det er et godt tips hvis du trenger å blokkere ut reklame.

 • Reply monica 13. november 2016 at 20:48

  Hei Ida! Kan ikke du ta en MBTI-test 🙂 jeg er så nyskjerrig på om jeg har rett i hvilken type du er! Hehehe jeg tipper iallfall ISFJ!

 • Reply Ida Wulff 14. november 2016 at 08:04

  monica: dette var helt ukjent for meg, men etter å ha googlet ISFJ tror jeg ikke jeg trenger å ta testen, haha. Var som å lese om seg selv ??

 • Reply monica 14. november 2016 at 09:09

  Fantastisk! Haha! Du er SÅ ISFJ ❤️ Denne typen personlighetstest er jo basert på Carl Jung sine teorier om kognitive funksjoner, og kan brukes som et godt verktøy her i livet 🙂 så morsomt at du kjente deg igjen!

 • Reply Marte 14. november 2016 at 12:54

  Kjenner meg igjen når det gjelder studier altså! Har sittet hjemme med ukeseksamen nå og har nå grått i 30 min fordi sidetallene i word ikke klarer å fungere. Tror kanskje det skal bli VELDIG godt med ferie nå, haha!

 • Reply Siri 14. november 2016 at 13:22

  Haha, jeg elsker å lese bloggen din! Det gjør jeg alltid, men spesielt når du uttrykker frustrasjonen for studier. Det er akkurat sånne følelser jeg går gjennom ukentlig, takk for at du setter ord på det så jeg føler meg litt mindre gal! <3

 • Reply Ida Wulff 14. november 2016 at 18:15

  Siri: og takk til deg for at du leser <3

 • Reply Ida Wulff 14. november 2016 at 23:12

  Marte: ååå, haha <3 Know the feeling! Håper det ordnet seg med sidetallene, selv om det er veldig deilig å gråte ut litt også!

 • Reply Annie 16. november 2016 at 18:00

  haha håå, jeg ler så godt 🙂 Du må bare klage på skolen altså, for mange kjenner seg så godt igjen. Jeg er heldigvis ferdig sjøl, men gubben sitter og pugger både P og T matte pluss litt fysikk så det spruter her.. Jeg leste høyt fra bloggen, og han bare nikket og sa: «spot on!» Spesielt når du skrev «noen ganger angrer jeg på at jeg ble født»

  husket ikke om det var dette innlegget eller et av de øverste – går meg alltid vill her inne fordi jeg leser i en evighet 😀 <3 HOLD UT! ferien kommer snart.

 • Leave a Reply