Hverdagsliv

5 TING JEG SKAL GJØRE I DAG

13. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Starte dagen med et smil og tenke nytt. En god natts søvn hjelper virkelig på alt. Og å få kaffe på senga er også veldig deilig. Så, check!

 Egenpleie! Jeg må innrømme at jeg har vært og snoket i julekalenderen min igjen, klarte ikke å la være. Ansiktsmaske i fjeset as we speak. Den heter Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, og jeg har allerede fått mesteparten av venninnene mine til å kjøpe den også. Sjukt bra!

 Feire farsdagen. Alle pappaer fortjener litt ekstra oppmerksomhet i dag! Pappa har fått gave, og etterpå skal han få kake som det står «verdens beste pappa» på. Det er jeg sikker på at han er. 

 Besøke mormor og morfar. Åh, det er koselig! Av en eller annen grunn får jeg julestemning av å være hos mormor og morfar, og det er helt innafor. Vi skal ha kaffe, kake og hylle alle i familien som er pappaer regner jeg med. 

 Komme meg hjem til Oslo. Er dere klar over hvor vanskelig det er blitt?! Kunne kommet meg til Karibien på samme tid, haha. Bussen har sluttet å gå, og toget sender buss for tog. Sååå, det kommer godt med at jeg er i godt humør og har hatt en hyggelig helg. Da var det liksom verdt melkeruten hjem igjen. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Nei, nå kjenner jeg at jeg har på meg ansiktsmaske på overtid. Jeg får gå og gni den av meg før ansiktet mitt stivner helt! Ønsker deg en fin søndag, og gratulerer med farsdagen til pappaen din som sikkert også er verdens beste pappa 😉 

19 Comments

 • Reply Victoria Larsen 13. november 2016 at 12:14

  Så koselig! 😀 ha en fin Søndag!

 • Reply Elisabeth 13. november 2016 at 12:18

  ha en fin søndag! Hvilken ansiktsmaske bruker du her? 🙂 <3

 • Reply Marte 13. november 2016 at 13:48

  Like vakker selv med «gjørme» i ansiktet!!

 • Reply Hege Kristin 13. november 2016 at 14:34

  ha en fin dag <3

 • Reply :)) 13. november 2016 at 16:29

  Jeg søkte litt ang masken, og hva som er i. Kom over bambuskull, som visstnok skal være kjempe bra for huden. Etter å ha lest litt om det, måtte jeg bestille en svamp hjem. Lest om det på forskjellipge nettsider og svampen får masse bra tilbakemeldinger.

  https://masaga.no/butikk/kremer-ol/238/ansiktssvamp-bambuskull-detail – her bestilte jeg min for 58 kr 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. november 2016 at 18:32

  Hege Kristin: takk, håper du har kost deg i dag <3

 • Reply Ida Wulff 13. november 2016 at 18:32

  :)): skjønte ikke helt sammenhengen mellom masken og svampen? 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. november 2016 at 18:33

  Marte: haha, takk for det du! <3

 • Reply :)) 13. november 2016 at 19:04

  Det som gjør masken du har på deg så bra, er bambuskull. Og svampen inneholder bambuskull, en rensesvamp man kan bruke morgen og kveld. Bambuskull er vistnok veldig bra for huden.

 • Reply Ida Wulff 13. november 2016 at 20:03

  :)): ahaa, skjønner! Jeg kjenner ikke til bambuskull, men er veldig fornøyd med masken i hvertfall 🙂

 • Reply Ida Wulff 13. november 2016 at 20:04

  Victoria Larsen: håper du har hatt en fin søndag også <3

 • Reply Ida Wulff 13. november 2016 at 20:05

  Elisabeth: fra the body shop, navnet på den står i teksten! 🙂 klem

 • Reply Tina 13. november 2016 at 21:10

  Hvor er det du har på deg fra? Så søtt 🙂

 • Reply Camilla 13. november 2016 at 23:15

  Kjenner følelsen. Jeg er så lei styret med kollektiv Oslo-Tønsberg om dagen. Vurderer å kjøpe bil snart for å slippe altså!! Men så kommer man hjem til Tønsberg og alt er liksom glemt❤️ Ha en super start på nye uke imorgen, Ida:-D

 • Reply Ida Wulff 14. november 2016 at 07:59

  Camilla: håper det ordner seg med transporten veldig snart, bare synd at bussen har sluttet å stoppe i Tønsberg for godt 🙁 takk det samme <3

 • Reply Ina 14. november 2016 at 11:19

  Hvor er kjolen fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. november 2016 at 22:59

  Tina: det er fra H&M 🙂 Klem

 • Reply Benedicte 15. november 2016 at 13:07

  Hei! Hvorfor har man ansiktsmasken kun i «halve» ansiktet? 😀 Ikke nærmere munnen eks.

 • Reply Ida Wulff 15. november 2016 at 18:06

  Benedicte: jeg holder ansiktsmasken unna øyne og lepper fordi det er mer sensitive områder som kan bli irritert av denne slags produkter 🙂

 • Leave a Reply