Hverdagsliv

EN BRUKBAR QUOTE OG LITT JULESTEMNING

16. november 2016

I dag har vært en sånn dag hvor jeg ordnet meg for dagen, gikk og la meg igjen, ombestemte meg og dro på forelesning, angret på at jeg dro… Og så endte det med å bli en helt perfekt dag. Dere vet at jeg ikke er en quote-jente, men.. Eller. Kanskje jeg er i ferd med å bli en. I hvertfall så leste jeg en quote på Instagram i dag morges, som en eller annen alt for sprek treningskjerring hadde lagt ut. Den gikk cirka sånn: remember that if you slip up, you can restart your day at any time. You don’t have to wait until the next day to start over. Just sit down, breathe for a few minutes, and start again. Asså. Noe så teit og noe så sant. Funka for meg i hvertfall! 

Kvelden har jeg tilbragt på event. Like lite typisk meg som quotes, men kanskje det er bra med en forandring 😉 Jeg klarte ikke å la være å dra da The Body Shop inviterte, og dro med meg eksamenspartner Siri på julefeiring i Torggata. Vi er begge to litt hekta på Body Shop-produkter om dagen, så vi har luktet, smurt og testet mye i kveld. Dessuten møtte vi på Jon og kjæresten hans, og det var et så hyggelig gjensyn at vi dro videre på en øl etterpå. Leve livet på en tirsdag, si. Jeg er sjokkert over meg selv.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Tusen takk til The Body Shop for julegløgg, julestemning og masse gode tips til hva jeg kan legge under treet i år!

Nå skal denne emosjonelle berg og dalbane-studenten krype til køys, nattinatt 

12 Comments

 • Reply Victoria Larsen 16. november 2016 at 01:09

  Så fine bilder 🙂

 • Reply June 16. november 2016 at 09:47

  Spørsmålsrunde snart på bloggen? =)

 • Reply Tina 16. november 2016 at 12:15

  hvor tok dere en øl etterpå? 🙂 alltid gøy med tips til hyggelige steder å ta seg en øl, en helt vanlig tirsdag!

 • Reply Ida Wulff 16. november 2016 at 12:35

  June: god idé! 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. november 2016 at 12:35

  Tina: på Uhørt, som ligger rett ved siden av Angst, inne i Strøget 🙂 veldig hyggelig sted. Klem

 • Reply Ida Wulff 16. november 2016 at 12:36

  Victoria Larsen: takk for det, ønsker deg en fin dag <3

 • Reply Elisabeth 16. november 2016 at 15:32

  Utrolig hvor godt det kan gjøre for humøret å skjemme seg bort med gode dufter og kremer! 😉

 • Reply Ida Wulff 16. november 2016 at 16:43

  Elisabeth: veldig sant! <3

 • Reply Ton 16. november 2016 at 18:02

  Når blir det spørsmålsrunde på videoblogg? Hehe

 • Reply Ida Wulff 16. november 2016 at 19:59

  Ton: når du har vært med på chili challenge!

 • Reply Vilde 17. november 2016 at 12:07

  Hei!

  Hvor er jakkene deres fra?

 • Reply Ida Wulff 18. november 2016 at 12:36

  Vilde: Siri sin er fra Mango, min er fra Ravn 🙂

 • Leave a Reply