Reise

OMG, JEG SKAL TIL HAWAII

20. november 2016

I samarbeid med EF Språkkurs                                                                                          – ALOHA –  Ææææ! Endelig er alt i boks, og jeg kan fortelle dere at: jeg skal til HAWAII med EF Språkkurs! Hawaii er en destinasjon jeg har drømt om lenge, jeg har jo til og med undersøkt muligheter for å studere der på fulltid. Men nå skal jeg altså få oppleve dette paradiset sammen med Kristina, og jeg er sikker på at det blir helt magisk. Hvem vet, kanskje jeg ikke kommer hjem igjen? 😉 

Vi reiser avgårde rett før nyttår, og starter januar med å flytte inn på studenthjemmet til EF sin skole som ligger i Honolulu. Vi skal delta på språkundervisning i engelsk, i tillegg til å oppleve Hawaii, som jeg er helt sikker på er en av de fineste stedene på jord.                                                           – PSSSST, RABATTKODE NEDERST I INNLEGGET –  Når man reiser med EF Språkkurs kan man velge mellom hele 44 destinasjoner og 7 språk. Et opphold kan vare i alt fra 2 uker til 5 måneder, så hvis du virkelig vil oppleve å bo et annet sted og lære et nytt språk, er dette en super måte å gjøre det på. Kristina og jeg skal ha engelsk – vi kan jo engelsk fra før, men man kan alltid utvikle seg og bli bedre! Jeg digger komboen av reise og læring, og et slikt opphold er noe man kan putte på CV’en også. Gode språkkunnskaper skal man ikke undervurdere i den globale verdenen vi lever i! 🙂 EF har forresten oppstart på kursene sine hver mandag, så man kan dra avgårde når som helst. Og hva angår alder: EF Språkkurs passer for alle som er fra 16 år og oppover, så her kan alle være med!

Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg altså. Våkne opp til sol og varme, spise en fargerik smoothie bowl til frokost, være på skolen noen timer hver dag og bli bedre i engelsk, tusle ned på stranda etter skolen, prøve meg på surfebrettet igjen, gå på hikes i de frodige og grønne fjellene, ha blomster i håret, le og kose meg med bestevennen min. Siden dette er en øy, er det lett å komme seg rundt med bil og buss, så vi skal prøve å få med oss så mye som mulig.  Tenk at jeg skal få oppleve dette, jeg føler meg veldig heldig. Og så elsker jeg å ha noe å se fram til! Jeg har forresten vært på reise med EF for maange år siden, og må bare understreke at det funker helt fint å reise alene hvis man ønsker det. Det er veldig sosialt og man blir kjent med folk fra dag én. Jeg følte meg i hvertfall veldig godt ivaretatt og trygg da jeg reiste alene! 

Kunne du tenke deg å oppleve Hawaii eller en av de andre destinasjonene? Da burde du begynne å planlegge, for jeg har nemlig en rabattkode som kan gi deg opptil 10.000 kr i rabatt! 

Gå inn HER for å finne ut hva en reise med EF Språkkurs koster deg. Plassene fylles fort opp, så vær tidlig ute. 

Hvis dere bruker rabattkoden «IdaEF» når dere bestiller, så får du altså opp til 10.000 kroner i rabatt 

26 Comments

 • Reply Victoria Larsen 20. november 2016 at 15:36

  WOW, fantastisk! HELDIG 😀

 • Reply T 20. november 2016 at 15:38

  Voe HAr vært der tror jeg . Du kan finne masse tips der !

 • Reply Charlotte 20. november 2016 at 16:07

  Dette er jo helt fantastisk!! Tenk å få oppleve Hawaii da <3 Someday!

 • Reply Hege Kristin 20. november 2016 at 17:07

  åh så gøy 😀

 • Reply Connie 20. november 2016 at 17:20

  Dette er muligens et dumt spørsmål, men dekkes dette av lånekassen? 🙂

 • Reply Anonym 20. november 2016 at 19:41

  Hvor lenge blir du der nede?

 • Reply krist.in 20. november 2016 at 20:52

  såå gøy !

 • Reply Anette 20. november 2016 at 21:23

  Hvor lenge blir dere der? Hva gjør du med bacheloren hvis dere skal være der lenge?

 • Reply Ida Wulff 20. november 2016 at 21:53

  Anette: vi blir i 2 uker, så blir hjem til bachelor og 2 fag på meg 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. november 2016 at 21:54

  krist.in: ja, vi gleder oss! 😀

 • Reply Ida Wulff 20. november 2016 at 21:57

  Anonym: cirka 2 uker! 🙂

 • Reply Ida Wulff 20. november 2016 at 22:07

  Charlotte: jaaa har hatt lyst til det SÅ lenge 😀 <3

 • Reply ❤️ 20. november 2016 at 22:25

  Jeg eeeer så misunnelig!! Jeg har vært der to ganger med EF, fantastisk begge gangene! Du måå dra til Lanikai beach, fineste stedet på jord!

 • Reply Ida Wulff 20. november 2016 at 22:30

  ❤️: å, så gøy 😀 tipset ditt er notert, si i fra hvis du har flere! Klem

 • Reply Ida Wulff 20. november 2016 at 22:54

  Connie: man kan få støtte fra Lånekassen til ikke-engelsk språklige kurs, for å få mer informasjon om det kan du ta kontakt med EF 🙂

 • Reply Anonym 20. november 2016 at 23:15

  Så gøy 🙂

  Får dere turen gratis ?

  Du skrivet opptil 10.000kr i rabatt. Stemmer det?

 • Reply Ida Wulff 20. november 2016 at 23:45

  Anonym: Hei 🙂 Språkkurset får vi ja. Som du ser så er innlegget merket som et samarbeid. Ja, det stemmer at du kan få opp til 10.000 kroner i rabatt med rabattkoden!

 • Reply Aline 21. november 2016 at 10:30

  Var der på bryllupsreise og det ER paradis på jord!! Skal tilbake!! Sørg for å lei bil og reis rundt på de ulike øyene når du først er der..store variasjoner! Honolulu er veldig turistifisert..iallefall i byen. Men reiser du rundt et det mye spennende å oppleve. Anbefaler spesielt øya Maui og roadtrip to Hana.

 • Reply Ida Wulff 21. november 2016 at 11:26

  Aline: så herlig med bryllupsreise til Hawaii! 😀 må man ikke ta fly til Maui?

 • Reply Aline 21. november 2016 at 13:18

  Hei!jo der stemmer…man må fly mellom øyene. Vi var der totalt tre uker og fikk sett mye. Leide bil på alle øyene… Men jeg fikk ikke med meg show med ekte hula hula dans siste kvelden som planlagt. Det var litt krise der og da…og er det enda etter tre år..Haha;) Det er stort der nede så det bør du også få med deg!

 • Reply Eva Lill 21. november 2016 at 15:34

  Jeg har vært på Hawaii 2 ganger , det er et flott

  Sted.

  Var på Oahu og Maui første gang og

  På hovedøya Hawaii sist. Det er helt klart

  finest på Maui.

  Mat på Hawaii er himmelsk godt

  God tur

 • Reply Ida Wulff 21. november 2016 at 17:09

  Eva Lill: takk for det 😀

 • Reply Ida Wulff 21. november 2016 at 17:29

  Aline: hulashow skal vi få med oss! Men vi skal være der knapt to uker og gå på skole så om det blir noen tur til Maui er jeg usikker på. Er nesten sikker på at jeg skal tilbake allerede, så da får jeg heller ta det i neste omgang 😀

 • Reply AL 22. november 2016 at 08:51

  Var på Hawaii, Oahu i sommer, to uker – anbefales på det sterkeste! Virkelig et sted å reise tilbake til, altfor mye vi ikke fikk gjort. Vi var kun en dagstur nede i Waikiki, ellers anbefaler jeg på det sterkeste North Shore (her svømte vi med haier gjennom http://www.islandviewhawaii.com) – en helt sinnsykt opplevelse.

  Anbefaler og å leie bil for så å kjøre langs Windward Coast (Lanikai beach er noe av det fineste jeg har vært på), og selve Kailua by er så utrolig søt!

  Hiking mulighetene er uendelig mange, så det er bare å pakke med seg gode joggesko og godt humør!!! Masse god tur, heldiggris!

 • Reply Hanna 25. november 2016 at 16:49

  Gikk på den skolen der i 5 måneder i 2012 og jeg sier bare; gled deg <3 Anbefaler å bruke en dag på å kjøre langs hele øst-kysten av øya fra Waikiki opp til North Shore (masse fint å se). Hvis jeg husker riktig arrangerer de surfekonkurranse der i januar. Bølgene er helt syke. Man kan kjøre hovedveien ned igjen, for vestkysten har ikke så mye å by på. Waimea bay beach og Lanikai beach ble mine favoritter!

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 14:27

  Hanna: så fantastisk! og tusen takk for tips 😀 <3

 • Leave a Reply