Hverdagsliv

EN NYDELIG KVELD

23. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg bestemte meg for å ta en luftetur i stad. Få litt frisk luft og klarne tankene litt, før jeg skulle hive meg over bøkene igjen. Og det gjorde jeg tydeligvis på riktig tidspunkt, for det var så fint ute at jeg nesten mistet pusten. Jeg løp faktisk opp i leiligheten for å hente kamera – vanskelig å se noe fint uten å ta bilde av det, ehe. 

Rosa-oransje himmel, juletrær med lys, ikke et eneste menneske med stresskoffert. Bare et par lykkelige hunder som var ute og tisset i de nyrike sine busker. Haha! Jeg har ikke vært alt for happy med å bo på Tjuvholmen pågrunn av mye folk, mas og bråk. Men i kveld. I kveld var det breathtaking, og hadde det vært et par grader varmere skulle jeg jammen tatt med meg pensum og sittet ute ved vannet og lest. Snakk om lykkefølelse!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Ikke det letteste i verden å fange stemning med et kompaktkamera, meen jeg prøvde! Nå skal jeg spise min egen hjemmelagde pizza (ja, jeg har faktisk laget middag to ganger denne uken) og lese videre. Dette faget kan jeg, så denne studenten lider ingen nød akkurat nå 🙂 

14 Comments

 • Reply Anonym 23. november 2016 at 18:54

  herregud det første bildet var helt nydelig!

 • Reply Hege Kristin 23. november 2016 at 19:35

  så fine bilder <3

 • Reply LifebyCamilla 23. november 2016 at 19:55

  Bare, WOW!

 • Reply Ida Wulff 23. november 2016 at 23:40

  LifebyCamilla: <3

 • Reply Ida Wulff 23. november 2016 at 23:41

  Anonym: 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 23. november 2016 at 23:41

  Hege Kristin: tusen takk <3

 • Reply #flinkpikefailed 24. november 2016 at 09:46

  Magisk <3

 • Reply Madelen 24. november 2016 at 15:57

  Og der fikk jeg meg nytt bakgrunnsbilde på telefonen😍 Wow, sier jeg bare. Lykke til med innspurten 🙂

 • Reply Victoria 24. november 2016 at 16:04

  Stemningsfulle og nydelige bilder, Ida!

  Men du! Du har ikke tilfeldigvis tips til noen fine, røde julekjoler da? Skulle hatt en til julaften og julebord, men har ikke funnet noen skikkelig fine enda. Mulig jeg bare er kresen. Elsker stilen din, så tenkte du kanskje hadde noen tips å komme med 🙂

 • Reply therese 26. november 2016 at 06:55

  Shit, så fine bilder! <3 Du tar alltid så fine bilder.

  Jeg ser de mest fantastiske soloppganger og solnedganger når jeg kjører til og fra jobb på denne årstiden, men glemmer alltid å ha med kamera.

  Det er litt fælt, men jeg merker at jeg nesten blir irritert eller stresset når jeg ikke har mulighet til å dokumentere noe jeg synes er fint. Dette resulterte i at jeg skulle ta bilde av solnedgangen på parkeringsplassen på jobb med mobilen, og da mistet jeg selvfølgelig mobilen i bakken slik at skjermen knuste. Så jeg får enten huske kamera neste gang eller rett og slett lære meg at ikke alt trenger å dokumenteres.

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 09:25

  therese: Åå nei, så kjedelig 🙁 kanskje et tegn på at man bare burde nyte synet i stedet for å dokumentere det? Hehe

 • Reply Lena 27. november 2016 at 12:27

  Hvaslags kamera/linse har du?

 • Reply Ida Wulff 28. november 2016 at 08:19

  Lena: olympus pen 45 mm er brukt her 🙂

 • Reply Ida Wulff 2. desember 2016 at 21:05

  Victoria: tusen takk! <3 Dessverre så har jeg ikke det, har ikke en tråd å ha på meg i julen selv 🙁

 • Leave a Reply