Hverdagsliv

NÅ ER RESTEN OPP TIL MEG

23. november 2016

Nei nei, jeg har ikke akkurat stått opp. Det har seg bare slik at jeg er ferdig med forelesninger for i år, så nå går jeg i pysjamas så mye jeg kan. Hehe. Å være ferdig med forelesninger føles ut som en milepæl. Alt blir enklere når jeg kan styre dagen etter egne behov. Men litt skummelt er det også! For nå er resten opp til meg. Forelesninger er ferdig, oppgaver er levert. Nå skal det leses til tre skriftlige eksamener. Den første er på onsdag, og jeg prøver å ikke stresse meg opp. Litt stressa er jeg så klart likevel, for det er yndlingsfaget mitt: merkevarebygging. Så å gjøre det bra på den er viktig for meg 🙂 

Men selv om jeg vil gjøre det bra, så har jeg bestemt meg for å ikke bli helt zombie. I leseperioden skal jeg jobbe, trene og se venner. Jeg har låst meg inne før – det gir gode karakterer, men er så utmattende at kroppen løper maraton en hel uke etter at eksamener er overstått. Noen ganger er det viktig å stikke en finger i jorda, og huske på at man bare er et lite stjernestøv i universet. At ting ikke er så viktig som de føles ut som, liksom.

Litt usikker på om jeg bare prøver å overtale meg selv, eller om jeg faktisk er enig i det jeg skriver nå. Men i går våknet jeg til at jeg hadde svart på melding fra en venninne i søvne. Hun hadde foreslått filmkveld til helgen, og i søvne hadde jeg altså svart: Æ må les. Big time. HAHA! Ikke bare ble jeg nordnorsk i løpet av natten, jeg hadde visst bestemt meg for å låse meg inne og lese hele helgen også. Gjett om jeg skal på filmkveld, a. Viktig å gjøre litt opprør 😉 

16 Comments

 • Reply LH 23. november 2016 at 18:40

  Jeg syns du er flink jeg, du studerer og har likevel en kvalitet på bloggen som mange andre «topp-bloggere» ikke klarer å opprettholde. Stå på, nå har du snart ferie! 🙂

 • Reply Mh-Ingrid 23. november 2016 at 20:07

  Ååå, det er så fint å lese bloggen din 😊 den minner meg på at jeg må huske å ta vare på meg selv også, litt for flink til å få dårlig samvittighet når jeg tar pause. Fin inspo!!

 • Reply Iselin 23. november 2016 at 21:58

  Alltid gøy å lese innleggene dine om studie og eksamen – siden jeg er student selv:) kjenner meg veldig igjen i det du skriver om å låse seg inne og isolere seg! Har gjort det selv også alle tidligere semestere (går siste året på en bachelor nå), men har funnet ut dette senesteret at jeg rett og slett ikke orker det denne gangen. Ja, det gir gode resultater, men litt flere avbrekk skader ikke – og det går liksom alltid bra uansett!

 • Reply Ida Wulff 23. november 2016 at 23:40

  Mh: pause-pesten som sniker seg på! vi får gjøre vårt beste for å fortrenge den 😀 Klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 23. november 2016 at 23:40

  Iselin: da er vi enig 😀 lykke til med nest siste inspurt, skal bli deilig å være ferdig med aaalt om sånn cirka et halvt år! Klem

 • Reply Ida Wulff 23. november 2016 at 23:41

  LH: du vet jammen hvordan du skal gjøre meg glad! 😀 Tusen takk!

 • Reply Anonym 24. november 2016 at 10:15

  <3

 • Reply Anonym 24. november 2016 at 11:41

  Hei:) Hvor er sengegavelen fra? <3

 • Reply Mi 24. november 2016 at 12:33

  Står litt opp i akkurat det samme dilemmaet selv om dagen, føler ikke at det er verdt på bli helt zombi for noen karakterer som mest sannsylig ikke betyr så mye i lengden, men så sitter jeg også med kronisk dårlig samvittighet hvis jeg ikke leser, og hvertfall hvis jeg ser på snap eller lignende at mine venner leser. I tillegg vet jeg at jeg helst vi ha de toppkarakterene.. #Studentlivet

  Håper uka di er bra 🙂

 • Reply Marte 26. november 2016 at 11:31

  Ida!

  Jeg drømte om katten din i natt! Det er noe jeg ikke har fått med meg forstår jeg.

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 12:54

  Marte: hehe! Bella heter i dag Bølla, og bor hos en selverklært kattedame som har viet halve stuen sin til kattestativ <3

 • Reply Therese 27. november 2016 at 00:35

  Hvor er pysjen fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. november 2016 at 12:22

  Therese: H&M 🙂

 • Reply Marte 27. november 2016 at 18:51

  Ah, okay. Jeg måtte spørre. Husker jeg vurderte sterkt å få en katt når du viste frem Bella. Og jeg som ikke liker katter engang! Haha, jaja. Det er godt det finnes noen ivrige kattemennesker her i verden.

  Uansett, det kan hende det er fordi jeg hadde en periode hvor jeg ikke leste blogger. For å få bedre selvtillit, det var et sånn prosjekt jeg hadde. Ble oppslukt i blogger. I dag har jeg heldigvis klart å finne de jeg enda kan lese, uten å tro jeg er megatjukk i en størrelse 38. Og ha dårlig samvittighet for at jeg ikke rekker trening to ganger om dagen.

  Uansett, du er helt nydelig! Mitt girlcrush (men slapp av, jeg liker gutter på ordentlig). Jeg er bare veldig fascinert av deg. 😀 Haha. Jaja. Nå skal jeg slutte å skrive mer.

 • Reply Ida Wulff 28. november 2016 at 08:19

  Marte: Da hørtes det ut som et veldig klokt valg å ta en pause fra blogglesing ja <3 for en ære å være noen sitt girl crush!! Det tror jeg ikke jeg har hørt før. Hehe. Ha en fin mandag, og klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 14:28

  Anonym: den er fra millemoi 🙂

 • Leave a Reply