Hverdagsliv

BLACK FRIDAY HOS TIGHTS.NO

25. november 2016

I samarbeid med Tights.no OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Folk kan si hva de vil om Black Friday – jeg mener nå at så lenge man klarer å beherske seg og kun kjøpe det man ville kjøpt ellers også, så er det en gledens dag 🙂 Selv har jeg klikket hjem treningstøy og makeup som jeg var tom for. Jeg burde egentlig slått til og handlet julegaver også! Men det må vente, for jeg har ikke tid til å tvinge folk til å si hva de ønsker seg. Hehe.. Anyways. I dag vil jeg minne dere på at Tights.no har det sykeste Black Friday-salget! 

Her finner du 2XU tights til 499,-, og limited edition tightsen som jeg skrev om for litt siden får du i svart til 699,- her. Det er nesten halv pris, det! Rabatter på Adidas starter på 25% her, og… Ja, dere må egentlig bare sjekke ut nettbutikken ASAP, for det renner over av gode tilbud. Husk at Tights.no ikke bare har treningstøy, de har også treningsutstyr, smartmat, energibarer og alt slags sporty utstyr.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Varm og god hoodie fra Reebook her, testvinnende tights med refleks og gradert kompresjon fra Skins her, Aimn trenings-BH her og crossfit sko fra Reebok her. Skoene i antrekket over er perfekte til styrketrening, de er virkelig stødige og jeg kjenner at de gir god støtte. Og ellers er tightsen noe av det mest komfortable jeg har prøvd. Den holder ikke inn like mye som jeg er vant til at tightsene mine gjør, men komforten veier opp for det. Som å gå naken! Vel, det er tid for antrekk nummer to – som jeg elsker: OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Denne tightsen fra Aim’n er så høy i livet at jeg nesten kunne brukt den som soverpose. HEHE. Jeg elsker tightser med høyt liv, som dere vet. Aim’n er et ganske nytt merke, og Tights.no er den eneste nettbutikken i Norge som fører merket akkurat nå. 

RABATTKODE: Aim’n er nesten det eneste som ikke er på salg på Black Friday, så derfor skal dere få en rabattkode av meg. Den er aimn25 og gjelder ut helgen 🙂 Alle produktene fra Aim’n ser du her


Nytt og fint treningstøy gjør det morsommere å trene! Da gjenstår det vel bare å ønske alle en happy black friday shopping! Oversikt over alle tilbudene hos Tights.no ser du HER!

Hvis du ønsker kan du også følge Facebook-siden til Tights.no her. De har ofte konkurranser og give aways, baare et lite tips 

25 Comments

 • Reply Victoria Larsen 25. november 2016 at 00:21

  Mye fint!

 • Reply Julie 25. november 2016 at 01:02

  Er skins-tightsen høy i livet? 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 01:04

  Julie: den dekker navelen på meg, så ja. Men ikke like høy som den andre 🙂 Men jeg liker Skins-tightsen bedre hvis jeg skal være ærlig, den føles helt fantastisk på.

 • Reply Martine 25. november 2016 at 07:06

  Er skins-thightsen gjennomsiktig? 😀

 • Reply Sara 25. november 2016 at 08:08

  Aim’n føres på flere nettbutikker enn tights.no, blant annet Nelly 🙂

 • Reply Anonym 25. november 2016 at 09:32

  sportamore.no fører også aimn

 • Reply Hanne 25. november 2016 at 10:33

  Hvilken størrelse har du i aimn-tightsen? 🙂

 • Reply Marthe Sofie 25. november 2016 at 13:16

  Herregud, så vakker du er!! Jeg blir helt målløs! Du er virkelig goals som de sier, haha! Du ser skikkelig sunn og frisk ut nå, og helt naturlig! Håper de yngre ser hvor «normal» og fin man kan være, istedenfor å opperere alt mulig på seg!! Stor klem fra meg!

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 13:17

  Hanne: jeg har M 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 13:18

  Anonym: jaa, ser at det stemmer. Men de har bare tights, som ikke er på salg. Ser ut som gamle modeller? 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 13:19

  Martine: nei 🙂 tror den som alle andre tights kan være det hvis man velger feil størrelse. Jeg har M i denne (vanlig størrelse for meg), og den er ikke gjennomsiktig. Klem

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 13:21

  Marthe Sofie: åå, det var snille ord, nå ble jeg glad <3 tusen takk Marthe Sofie, og klem tilbake :*

 • Reply Marianne 25. november 2016 at 15:44

  Jeg lurer på om Aim´n tightsen er gjennomsiktig? Og hvor er den grå genseren fra? Kjempefin 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 16:14

  Marianne: nei, den er ikke gjennomsiktig hvis man har riktig størrelse. De er helt normale i størrelsen, jeg har M 🙂 Den grå genseren er fra Drops of mindfulness, du finner den i nettbutikken til 25% rabatt! Klem

 • Reply Lene 25. november 2016 at 16:23

  er den grå genseren også fra Aim´n?

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 16:39

  Lene: nei, den er fra drops of mindfullness, sykt digg! 🙂 Link her <3

  https://www.tights.no/butikk/drop-of-mindfulness-sophie-pullover-grey-melange/

 • Reply Anonym 25. november 2016 at 16:52

  Får ikke koden til å fungere….

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 17:03

  Anonym: jeg prøvde nå, og det funket fint her! Kanskje du har skrevet feil? 🙂

 • Reply Anonym 25. november 2016 at 18:12

  Til meg funket koden hvis jeg bare handler fra aimn, den vil ikke aktiveres når det ligger andre varer fra andre merker samtidig 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. november 2016 at 18:13

  Anonym: Åja, takk, det er nyttig å vite! 🙂

 • Reply LH 25. november 2016 at 19:56

  Oi, der kjøpte jeg visst min første 2XU tights, haha, i alle mine år som bloggleser er dette første gang jeg kjøper noe gjennom annonselenke 🙂 Alltid hatt lyst på den, men syns den er i dyreste laget til vanlig 🙂

 • Reply Sandra 25. november 2016 at 23:27

  Hei! På Aimn.com, fungerer ikke rabatte du skriver her. Hva skal jeg gjøre da? 😊 Jeg skriver riktig. Takk!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:53

  Sandra: Hei 🙂 Rabattkoden gjelder i nettbutikken Tights.no!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:54

  LH: så bra du fikk deg en på salg nå da 😀 kos deg med tightsen, de er utrolig gode! Klem

 • Reply Susanne 4. desember 2016 at 00:02

  Gsport og getinspired fører også aim´n;) Veldig mye fint! Og du ser så bra ut!:)

 • Leave a Reply