Hverdagsliv

DU INNSER AT DU IKKE ER VOKSEN HELT ENDA NÅR DU…

25. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset♥ … Ringer banken for å bestille ny kodebrikke, blir spurt om du er fornøyd med renten på sparekontoen din, og svarer «eh, vet ikke» fordi du faktisk ikke vet. ♥ … Mottar brev i posten fra tannlegen om en oppfølgingstime, legger det i en skuff og regner med at mammaen din husker å avbestille timen for deg. Selv om du ikke bor hjemme, og hun ikke aner at du har fått brev. 

♥ … Syns det er så kjedelig å lese til eksamen at du bruker 350 kroner på nye tusjer som kan gjøre notatene litt mer fargerike. 

♥ … Klokka er halv ett om natta, og du ikke klarer å styre deg fra å se «bare én episode til». 

♥ … Smører risgrøten flat ut over en stor tallerken så du er helt sikker på at du får sukker på alt. Throwback til gårsdagens middag. 

♥ … Tenker pytt pytt, det nye rosa sengetøyet oppfører seg sikkert pent i vaskemaskinen sammen med hvite sokker. 

♥ … Innser at du ikke har en osterasper. 

♥ … Kjøper kanintøfler og fargerike pysjamaser i stedet for å tenke på hva du skal ha på deg på julebord. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Flere enn meg som egentlig ikke orker å være ansvarlige voksne i dag? Hehe. Jeg leser fra morgen til kveld i dag, og veksler mellom å føle håpløshet og mestringsfølelse. Men stort sett holder jeg meg positiv, og har små pep talks med meg selv når motivasjonen daler. Hadde egentlig lyst til å gå tur i solnedgangen i kveld også, men plutselig var det helt svart ute. Hva skjer med at det blir mørkt så tidlig! Bah.. Kanskje jeg heller skal ta på meg treningstøy, og løpe en tur i mørket. Bare for å nullstille denne kompliserte hjernen litt. Håper du har en fin fredagskveld, enten du er fri som fuglen eller sitter med pensum 🙂 

27 Comments

 • Reply Tina 25. november 2016 at 18:01

  Omg! Hvor er tøflene fra??

 • Reply Elli 25. november 2016 at 18:12

  Hvor er de søte tøflene fra? ☺

 • Reply Martine 25. november 2016 at 18:24

  Hvordan er mid rise-tightsen ift. at den sklir ned? Kjøpte en tights i forrige uke (etter HUNDRE år med leting) som IKKE hadde knyting, men som liksom skulle sitte stramt, og selvfølgelig synes jeg den sklir litt ned når jeg løper. Den fungerer til styrketrening, men er ute etter en løpetights med høyt liv som IKKE sklir ned. Jeg liker de vanlige 2XU-tightsene, forutenom at de bak meg ser fargen på trusa mi og at den er altfor lav i livet.. :’)

 • Reply Ch 25. november 2016 at 19:04

  Du skriver så bra! Lykke til på eksamen!

 • Reply Elise 25. november 2016 at 19:11

  Jeg har jobbet på Black friday på senter idag. Kan både anbefales og ikke anbefales😂Utrolig gøy å ha en så fartsfylt og morsom dag på jobb, og samtidig så ufattelig slitsomt. Skal pæsse ut på sofaen og slappe av resten av kvelden,og være glad for at jeg ikke jobber til midnatt! Ha en avslappende og fin kveld, og lykke til med studiene 🙂

 • Reply Kamilla 26. november 2016 at 00:31

  Uff. Jeg også har en lei tendens til å veksle mellom mestringsfølelse og håpløshet når jeg leser! Hahah, det er utrolig slitsomt. Skulle ønske jeg var mer avslappet når det kom til eksamen, men det tar virkelig all energi ut av en.

  Støttende klem til deg i disse dager <3

 • Reply Ida 26. november 2016 at 00:49

  HALLO! Du kan ikke legge ut bilde av de tøflene der uten å skrive hvor du har kjøpt de:( Hilsen navnesøster 24 år, som åpenbart heller ikke er helt voksen……

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:52

  Kamilla: takk det samme kjære du! <3

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:52

  Ida: aaah sorry, trodde jeg skrev det i siste punkt 😀 de er fra Cubus! <3

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:55

  Elli: De er fra Cubus 🙂

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:55

  Ch: tuusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:55

  Elise: aaah, ja, det kan jeg tenke meg! Håper du har hatt en fortjent og avslappende kveld, hehe 😀 Og tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:57

  Tina: de er fra Cubus 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 00:57

  Martine: hvilken tights er det du lurer på? 🙂 Skins? Har ikke prøvd å trene i den enda, men tviler – det er en prisvinnende og til vanlig ganske dyr tights. Den har ikke knyting da, hvis det er det du er ute etter! Klem

 • Reply Janita 26. november 2016 at 01:20

  Hahaha, nå lo jeg godt! Kjenner meg igjen i alle punktene, og jeg er 31 år… 😂

 • Reply LinnL 26. november 2016 at 09:11

  Hehe, å ja…. kjenner meg igjen. Foran pulten min på jobb har jeg hengt opp et bilde som har en quote som gjenspeiler meg og veldig mange situasjoner:

  That awkward moment when you?re looking around for an adult, but then you realize you are an adult. So then you look around for an older adult. An adultier adult. Someone who?s better at adulting than you.

  😂😆

  Lykke til med lesehelg! Skal sitte med nesa i bøkene selv😘

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 09:25

  Janita: hehe, godt å høre 😀

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 09:26

  LinnL: hehe, den passet fint! Lykke til du også, klem <3

 • Reply Rikke 26. november 2016 at 20:32

  Kjenner meg igjen i alle punktene, og vel så det! God lørdag Ida <3

 • Reply Ida Wulff 27. november 2016 at 12:22

  Rikke: Og god søndag til deg <3

 • Reply Kristine kiran 28. november 2016 at 10:33

  Utrolig bra skrevet 😆 kjenner meg igjen i noe

 • Reply Kristin 29. november 2016 at 00:43

  ♡ Når du spiser sjokoladepudding til middag.

  ♡ Når du sover til kl 12 fordi ingen vekker deg, og skjønner ikke hvor dumt det er før du ligger å vrir deg på kvelden…

 • Reply Henriette 29. november 2016 at 08:53

  Jeg innser mer og mer at man aldri egentlig blir voksen 😉 Trodde jeg skulle ha livet på stell da jeg var 20, nå er jeg nesten 26 og ting er ikke akkurat på stell, haha! Gjenkjennelsesfaktoren i denne var stor! 😉

 • Reply Ida Wulff 29. november 2016 at 09:49

  Kristin: enig!

 • Reply linn 30. november 2016 at 02:09

  haha så enig i punktene her oppe 😀 genialt!

  kan legge til en da , når du roter bort bank kortet ditt og må bestille nytt, og når du forsover deg til ting:P

 • Reply Anonym 30. november 2016 at 19:12

  Hvor er tøflene fra?? De vil jeg og ha!!

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 12:18

  Anonym: Cubus! 🙂

 • Leave a Reply