Hverdagsliv

MED VERDIGHETEN I BEHOLD

26. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b2 preset Selfie-lørdag! Og frokosten min står fortsatt på nattbordet bak der. Savner de tidene da det var det som var blogging. Men så kom Fotballfrue og ga alle komplekser for mørke bilder med tilfeldig plasserte elementer. Alt skal jo være så ryddig og overeksponert, at man kan bli i tvil om hva man ser bilder av. Er det et menneske, eller er det en frukt? You never know! Haha 

Jeg har en sånn frykt for å gå glipp av dagslys om dagen – jeg må jo ha dagslys for å kunne jobbe. Knips knips. så her stod alarmen på klokka syv i dag. Det er å ødelegge en lørdag hvis du spør meg, så jeg slumret til åtte. Jeg rakk alt jeg skulle, så nå kan det onde mørket bare komme! Neida, jeg liker mørket, spesielt når jeg skal sitte inne og lese uansett. 

Over til overskriften! Det var Black Friday i går, og jeg er RYSTET. Selv kjøpte jeg som sagt litt treningstøy og makeup på nett, tanken på å gå i butikker og svette slo meg egentlig aldri. Men noen folk…. Noen folk stod i kø fra klokken 5 om morgenen for å komme først inn på diverse kjøpesentere. Dere MÅ se denne videoen fra Sørlandssenteret. Dørene åpnes, folk sprinter inn med spisse albuer, en gammel dame faller i mengden, og folk bare tråkker over og løper videre. Du skjønner det er ille når reporteren må hjelpe damen opp og sørge for at hun får på seg skoene – resten av folket er jo på vei for å hamstre billig elektronikk. Rett etterpå ser du to voksne mannfolk som står og klamrer seg til en sykkel, mens de krangler om hvem som tok den først. Jeg døøør, blir så flau. Nettshopping, sier jeg bare! Så beholder du i hvertfall verdigheten på Black Friday. 

Hvordan «feiret» du Black Friday, nettshopping, kriging i butikk eller boikott? 😉 

26 Comments

 • Reply Maria 26. november 2016 at 13:37

  Fyyy så utrulig flaut og fælt! Sjukt at folk kan vere så gjerrige og egoistiske 😮

 • Reply Gurl 26. november 2016 at 14:09

  Så enig med deg!

  Min nærmeste nabo er kjøpesenteret, og der er også Kiwi, og jeg måtte innom for å handle meg middag i går. Jeg kom meg så vidt inn, for det var fullt av parasitter som skulle sikre seg salgsvarer.. På sånne dager mister jeg troen på egen medmennesekelighet, for jeg blir bare kvalm av andre mennesker og hvordan de oppfører seg i håp om å spare noen kroner.. Hahah

 • Reply Guro 26. november 2016 at 14:32

  Jeg var på jobb i går, på en lekebutikk.. Opplevde å få kjeft av flere kunder fordi vi ikke hadde satt ned prisene nok, og var så sliten av sure kunder når jeg endelig var ferdig at jeg ikke orket å shoppe noe annet enn smågodt og julebrus før jeg kolapset på sofaen.. jeg hater black friday!

 • Reply Nina 26. november 2016 at 16:39

  jaa du kan bare flau over trynet ditt, trenger ikke poste video. Er sikker noen som ikke ønsker å være med i video som du poster…

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 16:51

  Guro: det kan jeg virkelig forstå!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 16:52

  Maria: enig!!

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 16:52

  Nina: det er Aftenposten som har postet videoen, så du får ta problemet ditt med dem. *flauer over trynet mitt*

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 16:53

  Gurl: jaa, det er så kjedelig når matbutikker har elleville tilbud!

 • Reply Ingvill 26. november 2016 at 17:28

  Folk er jo helt gale! Jeg så ikke noe til dette, satt hjemme med pensum i hele går.. Så gjorde som deg, kjøpte litt på nett. Ble sminke og tre kjoler som jeg håper passer, så jeg kan bruke de i julen! Men et spørsmål, er du fornøyd med det fine gulvteppet ditt du har hatt bilde av i de siste innleggene? Har sett på det selv, men lurer på om det suger til seg mye støv og hår?

 • Reply Ida Wulff 26. november 2016 at 17:32

  Ingvill: Hei! 🙂 Så deilig! Minus det med pensum, da! Jeg er veldig fornøyd med teppet. Hvis det samler til seg mye, så er det i hvertfall noe jeg ikke ser. Støvsuger kjapt over det en gang i uken, men ikke noen dyprens akkurat.

 • Reply Marie 26. november 2016 at 17:53

  Jeg boikottet, så kjøpte ingenting. Mest fordi jeg har hjemmeeksamen kanskje.. Så tydelig på biblioteket at det var mange som droppet å komme til fordel for å shoppe i går. Deilig at det var så stille å rolig der 🙂

 • Reply Geriatriks 26. november 2016 at 19:45

  Vi var ikke i en eneste butikk i går vi. Satt og så på videoer og snutter av den latterlige oppførselen.

  Var i butikker i dag da. Lite folk og like bra tilbud.

  Snodig opplegg…black-uke…

 • Reply Kristine 26. november 2016 at 20:53

  Jeg blir sånn; «jeg skal i hvert fall ikke kjøpe en dritt som helst» på black friday. Hater det kaoset der og blir forbaska over at butikker skrur opp prisen masse i forkant for så å skru den «ned» til black friday. Boikotter og furter over hvor mongo verden har blitt, noe ditt eksempel er er et fint bilde på.. 😉

 • Reply Madelen 27. november 2016 at 05:22

  Jobber på elkjøp, men selv om det var mye folk så var de heldigvis ikke så gale som i fjor… Da var det helt elleville tilbud. Det ødela litt av fjorårets julesalg, så det ble heldigvis tatt til etterretning i år 🙂 Synes uansett det er hyggelig å jobbe i butikk på sånne dager, men selv handler jeg på nett – og sparte noen kroner på noen ting og noen julegaver jeg uansett skulle ha 🙂

 • Reply Angelia 27. november 2016 at 08:50

  Synes egentlig det er litt trist at du postet dette innlegget. Føler du «håner» og gjør narr av de som ikke er like heldige som deg som har råd til det meste du måtte ønske deg. Finnes dessverre en del mennesker som ikke har så mye ekstra å bruke på materielle ting også gjerne blir veldig glad når den sykkelen eller den tv de har ønsket seg lenge endelig kommer på tilbud. Er ikke vondt ment mot deg, men håper bare at du klarer å reflektere over hvor heldig du egentlig er i forhold til veldig mange andre mennesker som ikke har så mye. Jeg fikk veldig avsmak av bloggen din nå, dessverre.

 • Reply R 27. november 2016 at 09:06

  Haha jeg tar meg selv i å le høyt hver gang jeg leser din blogg. Du er så morsom. Angående overeksponerte bilder så har du ikke lest bloggen til cath in the city. Jeg har sluttet å lese den fordi jeg blir seriøst blendet 😂 (Skrives det sånn :p?)

 • Reply Ida Wulff 27. november 2016 at 12:21

  Angelia: det har virkelig ingenting med saken å gjøre! Uansett om jeg hadde levd på vann og brød, så hadde jeg aldri vært så desperat at jeg tråkket over en gammel dame for å få tak i det jeg skulle ha på Black Friday. Dessuten var det ikke akkurat livsnødvenige ting folk skulle ha tak i, det var playstation og sykler.. Dessuten shoppet jeg på BF jeg også, bare på en litt mer sivilisert måte 😉

 • Reply Ida Wulff 27. november 2016 at 12:22

  Marie: hehe, da fikk du noe ut av black friday du også, deilig med litt fred 🙂

 • Reply Siri 27. november 2016 at 12:58

  Angelia:

  Jeg føler ikke Ida ser ned på de som benytter seg av gode tilbud. Det er måten det blir gjort på som er problemet. Som eks. her: http://www.vg.no/nyheter/innenriks/forbruker/black-friday-her-stormer-de-inn-for-aa-sikre-seg-tilbud/a/23856206/

  Jeg finner det faktisk litt kvalmene at folk i Norge går helt amok og mister all folkeskikk, fordi de har mulighet til å kjøpe ting til en lavere pris. Voksne menn som krangler, folk som løper ned eldre mennesker, folk som kjøper 5 par sko «fordi det bare er å selge de videre»…

 • Reply Ida Wulff 27. november 2016 at 13:02

  Siri: Thank youu! Jeg benytter meg jo av gode tilbud selv også, jeg syns bare ikke man trenger å oppføre seg som et villdyr 🙂

 • Reply Jannicke 27. november 2016 at 15:02

  Huff! Det er jo galskap!! Stakkars eldre dame ❤️

  Selv kunne jeg ikke brydd meg mindre om black friday 🙈

  Jeg satt på skolen og leste til eksamen ☺️

 • Reply Ida Wulff 28. november 2016 at 08:19

  R: Hehe! Jeg syns Cath virker så søt jeg, men ja! Hun har alltid dagslys virker det som ;p

 • Reply Ida Wulff 28. november 2016 at 08:20

  Madelen: så bra at de hadde forbedret seg siden i fjor, hehe. Perfekt mulighet til å handle julegaver ja, plaget meg litt at jeg ikke visste hva jeg skulle ha!!

 • Reply Anonym 28. november 2016 at 21:14

  Da må jeg bare skrive hva jeg så på fredag, for det trodde jeg ikke var mulig og jeg ble så flau på deres vegne at jeg fikk lyst til å gjemme meg. For midt i rulletrappa lå det to voksne menn og sloss, over en jakke, som den andre tydeligvis hadde kjøpt, men som den andre mente han skulle ha, de kjente hverandre overhodet ikke, men han andre mannen hadde altså løpt etter han mannen med jakka, for å få tak i jakka.. Er det mulig? Og tidligere på dagen, heldigvis var ikke jeg på kjøpesenteret da, men jeg hørte det tilfeldigvis, hadde en mann knust vinflaskene sine fordi han ikke fikk det tilbudet han mente han hadde krav på.. Og i matbutikken av alle steder, så jeg igjen, to voksen menn, som sloss over billig øl, da fikk jeg nesten lyst til å si i fra, men jeg feiget ut, var redd for å få en ølboks i hodet, for de var så hissige, det er faen meg utrolig.. Og jeg sa etterpå, til neste år blir det ikke Black Friday på et kjøpesenter, nå måtte jeg, fordi jeg skal sende avgårde noen julegaver før fristen for det er for sent, men fader altså, at noen kan få seg til å holde på sånn da, tilogmed 14-åringene oppførte seg mer sivilisert enn det der altså..

 • Reply Ida Wulff 28. november 2016 at 21:56

  Anonym: det er det sykeste!! Herregud, så flaut :O

 • Reply Anonym 4. desember 2016 at 18:19

  hahaha, det er det sykeste jeg har sett på lenge!

 • Leave a Reply