Hverdagsliv

NULL SØVN = A?

30. november 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg lever! Måtte bare ta litt fri fordi jeg hadde skriftlig eksamen i dag. Altså, den natten jeg har hatt. Jeg sov fra 3:30 til 4:45, og så duppet jeg litt av igjen fram til 6.40. Jeg var LIVREDD for å ikke våkne i tide. Og da blir det ekstra vanskelig å sovne også. Jeg tvang meg selv til å ligge rett ut, uten å scrolle på iPhonen – så dere kan tro jeg har kjedet meg og vært frustrert i natt. 

Eksamen i merkevarebygging gikk ganske bra tror jeg. Jeg har virkelig jobbet hardt med den, fordi den er viktig for meg. Da jeg gikk ut av eksamenslokalet i dag, fikk jeg tilbake karakteren min på hjemmeeksamen i samme fag, og det var en A! Så da fikk jeg en liten boost, og våknet nok til at jeg klarte å komme meg på riktig buss hjem. Haha! Hjemmeeksamen teller 40%, så jeg krysser fingrene for at de 60% jeg skulle forsvare i dag ble like bra. Får alltid litt «fylleangst»-følelse etter en eksamen hvor jeg har synset, reflektert og begrunnet. Føler jeg har skrevet så mye rart og så husker jeg nesten ikke hva jeg har skrevet heller. Selv om jeg føler at jeg fikk med alt som var viktig, klarte jeg ikke å skrive like strøkent som jeg vanligvis gjør. Siden jeg var så trøtt, stoppet jeg opp etter hver setning og tenkte: står disse ordene egentlig i riktig rekkefølge? Jaja, nå er det over! Jeg er ferdig med merkevarebygging. Ehe, faget altså. Jeg regner med at merkevarebygging eksisterer i livet mitt til jeg blir pensjonist, one way or another. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jaja, dette er hva jeg har gjort siden jeg kom hjem. Spist smoothiebowl, ligget på sofaen. Nå er jeg SÅ trøtt. Men dagen stopper ikke her. Jeg er invitert til Hedda på konglepynting og vinos – er det ikke verdens beste greie når vertinnen sender melding og foreslår chilleklær? Alle som kommer har heldigvis hatt samme eksamen som meg i dag, så jeg slipper å late som om det har skjedd sykt mye spennende i livet mitt den siste uken 😉 

24 Comments

 • Reply Anne 30. november 2016 at 16:30

  Åhh konglepyniting og vinos i chilleklær hørtes bare ut som en perfekt ting å gjøre etter en eksamen.

  Husk å ikke diskutere eksamen da! Det er til å bli gal av, haha!

  Og gratulerer forresten så mye med flott resultat, det var garantert fortjent <3

 • Reply Marlene 30. november 2016 at 16:39

  Har dere skoleeksamener på PC?

 • Reply Hege Kristin 30. november 2016 at 16:58

  gratulerer <3

 • Reply Ida Wulff 30. november 2016 at 17:11

  Anne: hehe, skal prøøøve å la være! 😀 Tusen takk <3 Stor klem!

 • Reply Ida Wulff 30. november 2016 at 17:11

  Marlene: i utgangspunktet ikke, men det er noen som har tilrettelagt eksamen av ulike årsaker. Jeg får bruke PC pga plager med skrivehånden min. Men fra og med neste år regner jeg med at eksamen blir digitalisert for alle, ved hjelp av safe examn browser 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. november 2016 at 17:12

  Hege Kristin: tuusen takk, søte du <3

 • Reply Marthe Sofie 30. november 2016 at 18:01

  Hadde også eksamen idag og vi brukte Safe Exam Browser. Var egentlig litt skeptisk da jeg er en gammel sjel og ikke liker forandringer, men det overgikk all tvil! Også eksamenen gikk bra (tror jeg, redd å jinxe dette!)

  Har nettopp sovet litt da jeg også lå oppe heeele natten! Fy som desse eksamene tar på! Kos deg ikveld og gratulere masse med en A! <3

 • Reply Maria 30. november 2016 at 20:21

  Gratulerer så masse Ida, veldig bra jobba! Du er et så fantastisk kreativt vesen, og i disse eksamensdager er bloggen din et deilig fristed for meg. Hilsen leser du har hatt siden caffelatte-tiden <3

 • Reply Martha 30. november 2016 at 21:23

  Gratulerer såå mye med A! Det er sykt bra jobba, har ikke fått det til selv hittil gitt!

  Hadde eksamen i dag jeg også, og sov skikkelig dårlig for å ikke sovne av. Kjenner til den der. Var så nervøs i starten av oppgaveløsingen at jeg lurte på om jeg hadde fått med alt eller skrevet ord i riktig rekkefølge selv haha, det er så rart med det! Kjenner meg veldig godt igjen, du skriver så spot on! Fylleangst-metaforen var virkelig spikeren på hodet, og jeg har glemt halvparten av det jeg leverte fra meg for bare timer siden, det er så rart!

 • Reply Inga 30. november 2016 at 22:05

  Gratulerer med A på eksamen, det er en såå herlig følelse! Husker at du skrev et innlegg for en stund siden hvordan man ikke skal stryke på eksamen (i motsetning til å få A, heh….) er litt i samme situasjon selv nå, kunne du lagt ut en link til det innlegget? Har prøvd å søke det opp, men finner det ikke..

 • Reply S 30. november 2016 at 23:01

  Jeg liker at du diskuterer skole jeg! ! Har 4 tunge eksamener i vente selv, og blir faktisk litt inspirert av å lese bloggen din i disse dager! Lykke til videre, og gratulerer med toppkarakter 😁

 • Reply Ida 30. november 2016 at 23:12

  Gratulerer med kjempebra resultat!

 • Reply Maria 30. november 2016 at 23:29

  Hei!

  Gikk det fint å laste ned safe examn browser på din Mac? 🙂

  Du virker så strukturert og flink med skolearbeid! Det beundrer jeg veldig!

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 00:09

  Maria: Hei! 🙂 Ja, det hadde jeg ingen problemer med! Men det finnes en egen versjon for Mac, hvis jeg ikke husker feil?

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 01:14

  Ida: tusen takk <33

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 12:16

  Inga: tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 12:17

  Martha: Hehe ja, det er rart det der. Jeg kan logge inn på nettet og lese hva jeg har skrevet etterpå, det turte jeg iiikke for å si det sånn. Håper du naila det i går <3

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 12:18

  Maria: tusen takk, Maria <33 og så hyggelig at du har fulgt meg så lenge! Håper det går bra med eksamen for deg, stor klem

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 12:19

  Marthe Sofie: håper det gikk bra! 😀 selv digger jeg digitaliseringen, hehe – bortsett fra min egen kalender, den mååå være på papir. Tusen takk, klem <3

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 12:20

  S: masse lykke til!!

 • Reply Hannah 1. desember 2016 at 14:32

  Gratulerer så mye med supert resultat! Så flink du er 😀

  Lykke til med resten av eksamener dette semesteret! Har en hel hau selv x) Er hvertfall alltid like gøy å klikke seg inn på bloggen din om dagen, når jeg trenger en liten lesepause 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 21:13

  Hannah: tuusen takk! Lykke til du også <3 og velkommen innom når du trenger pause, hehe 🙂 Klem til deg!

 • Reply Ingrid 3. desember 2016 at 15:58

  Hei!

  Kan du skrive litt om hva varemerkebygging er, hvorfor du er interessert i det, hvordan store bedrifter bruker ressurser på det, viktigheten av å være obs på varemerkebygging for å gjøre suksess som blogger, gründer, bedrift etc. Og hva suksessfaktorene er for å stable et godt varemerke på beina?

  Hilsen en tidligere BI Bergen student, som angrer på at jeg ikke valgte det faget.

  Kjenner du forresten til BI-foreleseren Morten William Knudsen? Mener å huske at han del ofte til Nydalen for å undervise. Husker at han var rå innen feltet markedsføring , samt underholdende.

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2016 at 16:06

  Ingrid: Hei Ingrid 🙂 Jeg kommer nok ikke til å blogge om faglig innhold, bare det å være student på overordnet nivå. Jeg går forresten ikke på BI, og kjenner derfor ikke til denne foreleseren.

 • Leave a Reply