Hverdagsliv

GOODBYE NOVEMBER

1. desember 2016

Da har nok en måned forsvunnet som sand mellom fingrene. Her er min lille månedsoppsummering  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetSTØRSTE OPPTUR: Slutt på forelesninger for i år, A på første innlevering (resten av karakterene kommer i desember) og at jeg plutselig fikk så mye i kalenderen å se fram til! 

STØRSTE NEDTUR: Søvnproblemer pågrunn av stress. Lite søvn gjør fysisk vondt etterhvert, har jeg funnet ut.

BESTE KJØP: I november har jeg gjort noen veldig gode kjøp syns jeg! Hehe. iPhone 6S Plus (fantastisk med stor skjerm), flybilletter til Hawaii og noe jeg ikke har rukket å fortelle om enda: flybilletter til Miami! 

KOSELIGSTE DAG: Spillkveld med bestevenninnene mine, vi spilte helt til morgenkvisten uten å merke at tiden gikk. Sangria, dårlige tapere og masse latter. Og i skrivende stund kom jeg akkurat hjem fra julekveld med jentene i klassen. Vi pyntet kongler, tok et glass og snakket om over gjennomsnittet mye om bæsj. Koselig!

MÅNEDENS LÆRDOM: Bae er ikke et ghetto-ord for babe. Det står for «Before Anyone Else». Jeg er i sjokk. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetFLAUSE: Ingen store flauser denne måneden. Men flau har jeg vært. Som da jeg var på kafé, fikk kaffen min i takeaway-kopp, og så måtte jeg be om å få den helt over i en vanlig kaffekopp. For jeg hadde gått på kafé fordi jeg ikke hadde noe annet å blogge om, så jeg hadde jo tenkt å ta bilde av den koppen med kaffe… Lyfe. Ellers var samme Foodora-bud to dager på rad også ganske kleint.  SERIE/FILM: Det må være The Affair. Denne flittige studenten har klart å se to hele sesonger i løpet av november. Ooops!

BESTE STØTTESPILLER: Meg selv. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det, men jeg føler jeg har vært min egen mamma den siste tiden. Haha! Kom igjen, dette klarer du. Kom igjen, nå skjerper du deg. Stå på nå, dette går bra. Og så må jeg ikke glemme: venninner som hjelper meg «behind the scene» med bloggen. Tenk at jeg har en venninne som faktisk kom til meg før jobb en morgen forrige uke, for å hjelpe meg. Tom for ord!  BESTE MÅLTID: dirty fries fra Døgnvill på Tjuvholmen. Og Sushi fra Alex Sushi. Ahhh, skjerpe seg.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetMEST SPILTE SANGER:  Army – Ellie Goulding  Starboy – The Weeknd 3 Strikes – Terror Jr Sugar – Terror Jr

MÅNEDENS TANKE: Jeg tenker mye på leiligheten min, jeg. De har begynt å bygge den nå (husker ikke om jeg har fortalt dere det), og jeg elsker når Malin går forbi den og sender meg snaps av heisekraner som svinger rundt. Er egentlig bra at jeg bor et stykke unna, ellers hadde jeg vel stått på byggeplassen og mast på arbeiderne om å raska på. Her om dagen fikk jeg mail angående tilvalgsprosessen også, og i løpet av desember får jeg tilsendt en interiørkatalog. Det er for gøy.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg er klar over at det ikke er mulig å «ta igjen» søvn, men nå skal jeg pokker meg ta igjen søvn. Ingen vekkeklokke på meg i morgen tidlig! Natta mine kjære 🙂 

17 Comments

 • Reply LH 1. desember 2016 at 00:33

  Haha, jeg husker sjokket jeg følte da jeg fant ut at «bae» ikke betyr babe, følte meg sinnsykt gammel 😉 Forøvrig føler jeg med deg angående mangel på søvn, jeg får faktisk helt forjævlige hodepiner og fryktelige mageknip når jeg ikke får nok søvn, absolutt ikke gøy. Sov godt, her er det sjakk frem til verdensmesteren er kåret 🙂

 • Reply marte josefine 1. desember 2016 at 11:36

  Her er litt hawaiisk julestemning til deg, så kan du glede deg enda mer<3

  https://open.spotify.com/track/2Zl3jpLysUIeLFDrKe0rRi

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 12:15

  LH: tror du jammen ikke det ble sjakk på meg også! Haha #håpløs <3

 • Reply Marie 1. desember 2016 at 14:55

  Haha, jeg fikk også fullstending sjokk over hva Bae står for! Hadde aldri trodd det :p

 • Reply Elise 1. desember 2016 at 15:05

  Det er faktisk mulig «å ta igjen søvn», altså når du ser søvndeprivert bygger søvnbehovet seg sånn opp at man trenger å sove ekstra. Så det så 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 16:39

  Marie: sjææl! Haha

 • Reply Anonym 1. desember 2016 at 17:37

  Haha, åh bae, husker når jeg selv lærte meg hva det ordet betydde og at jeg hadde brukt det feil, sikkert hundre ganger.. Nå sier jeg det ikke lenger, og velger babe i stedet, mest for å ikke drite meg ut igjen, haha..

 • Reply Julie M 1. desember 2016 at 19:40

  Vet du, jeg må bare gi deg skryt altså. Du er SÅ flink!! Du inspirerer meg til å prøve å gjøre mitt beste på skolen, og jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste. Blant alle bloggene om rumpeoperasjoner, klær fra Nelly og avocadotoast så finner man deg, som er så reflektert og flink, og skjønner at man ikke kan leve på sponsa sushi resten av livet. Du viser oss at vi ikke er de eneste som er lei av skole og synes at livet er dritt i blant, og at det er greit å ikke gidde å løfte en finger for å prøve å se bra ut hver eneste dag. Det er så digg!!

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 21:13

  marte josefine: Aii, takk 😀 Den skal jeg sjekke ut! <3

 • Reply J 1. desember 2016 at 22:34

  Det stemmer ikke at det står for before anyone else 🙂

  Det er forkortelse for baby også.

  «The short answer: Though this word was used in the 1500s to refer to sheep sounds, today bae is used as a term of endearment, often referring to your boyfriend or girlfriend. Or perhaps a prospect who might one day hold such a lofty position. Bae has also taken on a wider meaning, being used to label something as generally good or cool, as in ?This sandwich is bae.?»

  http://time.com/3026192/this-is-what-bae-means/

 • Reply Ida Wulff 1. desember 2016 at 22:48

  Julie M: ååå, nå ble jeg glad, du aner ikke 😀 Tusen takk for fine ord <3 og jeg håper du nailer skolen!!!

 • Reply Tone 2. desember 2016 at 08:09

  Bare lurte på hvor den koppen på det siste bildet er fra? Den var veldig fin:)

  Lykke til videre på skolen, snart er det jul 🎅🏻

 • Reply Karianne 2. desember 2016 at 08:56

  Hva?! Betyr Bae dét? Det gir jo faktisk litt mer mening. Jeg er ikke så gammel altså, jeg er på din alder. Vet du hvordan det uttales også kanskje?

 • Reply Ida Wulff 2. desember 2016 at 10:12

  Tone: kremmerhuset! 🙂 tusen takk, klem til deg

 • Reply Ida Wulff 2. desember 2016 at 10:14

  Karianne: jeg vet ikke, men jeg uttaler det «bej»? ?? eller kanskje mer bey.

 • Reply Marie 3. desember 2016 at 15:13

  Hvor har du kjøpt leilighet som holder på å bygges? 🙂 Så utrolig spennende!

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2016 at 16:04

  Marie: hjemme i Tønsberg! 🙂 Ja, jeg gleder meg!

 • Leave a Reply