Hverdagsliv

A LITTLE UNDER THE WEATHER

2. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Denne jenta har tilbragt fredagskvelden i sengen med et fruktfat, sjokolade og Svenske Hollywoodfruer. Jeg har vært i dårlig form i dag, kastet opp og alt. Kjedelig! Men formen er allerede mye bedre, så jeg regner med at jeg er på topp igjen i morgen. Se på dette fruktfatet, forresten! En som gleder seg til å reise på ferie, montro? Pasjonsfrukt, kiwano og pitahaya – nam! Sikker på at det smaker bedre fordi det ser så fint ut, for de to sistnevnte smaker vel egentlig ikke så mye. Men gjett om jeg skal pynte drinker med dem i framtiden 🙂 

Den karakteren vi var så spente på viste seg forresten å være en A. Det var en stor overraskelse, for vi visste ærlig talt ikke om vi hadde levert en A eller en D. Men innmari gøy, å få noe igjen for å ha hatt et kjedelig liv i så mange uker. Er det innafor å gi seg mens man er på topp, eller? Droppe ut av skolen før eksamen i økonomi på torsdag? HEHE. Har uansett mistet linjalen min, så spørs om ikke jeg må. Okey, jeg tar kvelden. Setter stor pris på hvis ingen kjærestepar slår opp utenfor vinduet mitt i natt 

19 Comments

 • Reply Martine Ellefsen 2. desember 2016 at 22:24

  Får håpe formen blir fort bra – kjedelig å være syk .. 🙂

 • Reply hanna 2. desember 2016 at 22:56

  Eneste bloggen jeg orker å lese i eksamensperioden<3 Du er en så BRA dame! Masse lykke til med resten av semesteret, fine Ida 🙂

 • Reply anon nym 3. desember 2016 at 03:27

  Er kjipt at man må jobbe så hardt at man kaster opp for å få en A… Så det forrige innlegget ditt om studieteknikk. Du skriver sykt fint da! Liker også å skrive for hånd, da sitter det bedre føler jeg!

 • Reply Anonym 3. desember 2016 at 10:22

  gratulerer med en A. Hard work pays off

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2016 at 12:13

  hanna: takk for fine ord <3 og lykke til med dine eksamener, stor klem!

 • Reply Ida Wulff 3. desember 2016 at 12:13

  Anonym: tusen takk <3

 • Reply Marlene Lindtner 3. desember 2016 at 16:48

  God bedring! Synes selv det er veldig typisk at man begynner å kaste opp det sekundet ting blir litt roligere i eksamensperioden. Med en gang det blir omtrent en uke til neste eksamen, så blir jeg sengeliggende. Sannsynligvis fordi stressnivået mitt alltid er skyhøyt fordi jeg VIL gjøre det bra.

  Gratulerer masse med A-ene! De er deg vel forunt!

 • Reply Aida 3. desember 2016 at 18:04

  Hahahhhahahahahahha, ler av den siste setningen. Du er morsom

 • Reply Anja 4. desember 2016 at 10:47

  Hvor er hodegavlen fra? 🙂

 • Reply Susanne 4. desember 2016 at 12:48

  Gratulerer!! Hvor ser du svenske hollywoodfruer? klarer ikke å finne det noen plasser:((

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2016 at 15:22

  Anja: millemoi 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2016 at 15:22

  Susanne: jeg ser det på viafree.se, for der ligger de litt lengre foran enn i Norge 🙂

 • Reply Synne 4. desember 2016 at 18:37

  Hvor har du kjøpt sengetøyet ditt? 😍 Elsker det!

 • Reply Oda 4. desember 2016 at 21:27

  Gratulerer med A!

  Håper formen er bedre nå, god bedring videre 🙂

 • Reply Sara 6. desember 2016 at 11:13

  Gul pitahaya smaker mer og bedre enn rød, men ser jo ikke like fin ut. Derfor er det ikke så mange butikker som tar den inn siden folk kjøper mest rød. Uansett, kommer du over en gul pitahaya så spis den 🙂 Lykke til videre med eksamen! Virker som du gjør en god jobb!

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2016 at 12:08

  Sara: takk for tipset, da skal jeg holde utkikk etter den 🙂

 • Reply Marie 14. desember 2016 at 14:21

  Hei! Hvor er det fine sengetøyet fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:36

  Marie: det er fra Missoni 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:59

  Synne: hos Milla Boutique 🙂

 • Leave a Reply