Hverdagsliv

SWEET LITTLE SUNDAY

4. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset God søndagskveld til deg bak skjermen der 

I dag hadde jeg ett mål – bortsett fra å bli flinkere i samfunnsøkonomi. Og det var å suge inn så mye dagslys som mulig. Når man sitter med eksamen til langt på natt og sover litt for lenge, er det ikke mange solstrålene som rekker å treffe øyeeplet. Jeg har så klart blitt grådig av de gode karakterene jeg har fått hittil, og nå har jeg lyst til å naile samfunnsøkonomien også. En A er helt usannsynlig, men nå vil jeg mer enn å stå. Herregud, tenk hvis jeg ikke står. 

Anyways! I dag ble det dagslys. Flere timer, faktisk. Jeg har hatt en søndagsstroll og lunsjdate med min kjære Thea. Søndager i Oslo er helt perfekt når det er så kaldt ute – gatene er nesten folketomme, til tross for fint vær.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Nå har jeg akkurat spist tomatsuppe til kvelds, og skal til å hive meg over Keynes-modellen for de som sitter i samme båt. Og! I morgen skal jeg få en ny dose med B12. Jeg merket ikke så mye til den første dosen, men nå krysser jeg fingrene for at jeg flyr i taket som en duracell-kanin og nailer resten av året 😉 

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply K 4. desember 2016 at 21:46

  Var det ingen som vant julekalenderen fra thebodyshop?

 • Reply oda 4. desember 2016 at 22:03

  Ble overasket da jeg så bilde av deg i jeans haha, enten er det bare jeg som ikke har registrert der før eller så bare kom de tydelig frem nå haha 😀 fint outfit var det uansett!

  Lykke til med siste (?) eksamen!

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2016 at 22:10

  K: jo, hvis du går inn på bildet på Instagram så har jeg kommentert hvem vinneren er i siste kommentar 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. desember 2016 at 22:11

  oda: Hmmm, jeg vet ikke? En ting er i hvertfall sikkert, dette semesteret har jeg spist meg ut av alle jeansene mine, i dag måtte jeg åpne knappen da jeg satte meg ned til lunsj 😀 Jeans ass…. Haha.

  To igjen, og tusen takk!

 • Reply Inga 4. desember 2016 at 22:31

  Bloggen din er den eneste jeg tør å titte innom om dagen fordi du kommer med så bra skrivemotivasjon og gode tips! Det slo meg nettopp at det er 10 (TI!) dager til masteroppgaven skal inn og jeg har så SJUKT mye jobb igjen å gjøre. Herregud. Men det hjelper jo ikke å bli apatisk. Tror jeg skal følge ditt eksempel og få meg litt sol/dagslys i morgen. Kanskje jeg får litt ekstra boost og litt lavere hvilepuls. Lykke til med innspurten!! Heier på oss! Snart jul. Den kommer jo uansett hvor tøffe disse siste dagene/ukene er <3

 • Reply L 4. desember 2016 at 23:05

  Hei 🙂 Kunne du fortalt litt mer om B-12 mangelen din? Hvordan tablettene og nå sprøytene har funket for deg? Fikk selv påvist nettopp og tok 5 sprøyter annenhver dag, så skal jeg fortsette å ta ny sprøyte hver tredje måned. Håper vi blir bedre av dette 🙂

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2016 at 00:25

  L: Hei! 🙂 Ja, får håpe det. Tablettene ga meg bare dårlig hud og tørre lepper, ikke noe mer energi. Jeg har ikke merket noe særlig til sprøytene, men har i hvertfall ikke hatt noen negative bivirkninger som jeg hadde med tablettene. Klem

 • Reply Marte 5. desember 2016 at 00:50

  Nam!!! Det så godt ut! Hvor er maten fra?

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2016 at 01:15

  Marte: Eckers! Smoothiebowlen var grei, salaten var visst en skuffelse i følge min venninne. Klem!

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2016 at 01:16

  Inga: så hyggelig at du titter innom selv i eksamens/oppgave-perioden, Inga! Ønsker deg masse lykke til med masteroppgaven. Og ja, heldigvis blir det jul uansett 😀 <3 klem til deg!

 • Reply Helene 5. desember 2016 at 01:16

  Hei fine Ida <3

  Jeg lurer på om du er fornøyd med størrelsen på chanel vesken din? Jeg funderer selv på å kjøpe en vintage, men veldig usikker på hvilken størrelse jeg burde ha 🙂

  Klem

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2016 at 01:17

  Helene: Hei! 🙂 Jeg kunne ikke hatt en mindre, for jeg har alltid kamera, pengepung, solbrilleetui og litt andre småting oppi. Min er en jumbo! Klem 🙂

 • Reply Hanna 5. desember 2016 at 09:30

  Hadde selv eksamen i samfunnsøkonomi 2. desember. Det gjekk så som så haha. Solow, mundell fleming og SAS DAD er ikke min sterkeste side, og en kan vel si det slik at jeg allerede har satt av tid til konten i juni :-))))

  Lykke til, Ida!!

 • Reply Rakel 5. desember 2016 at 09:32

  Hei 🙂 Jeg ble litt nysgjerrig på hvilken Keynes-modell dere jobber med (.. og hvilken pensumbok)? Går selv samfunnsøkonomi! 🙂

 • Reply LH 5. desember 2016 at 11:13

  Vanligvis får man de første 5 dosene med B12 i løpet av 1 uke eller 5 uker (spørs hvor lite man har selv). De fleste setter de første 5 dosene enten annen hver dag, eller 1 gang i uken. Forhåpentligvis merker du bedring ganske snart, tenker B12 mangel også påvirker energinivået ditt ift jobb og studier :/

 • Reply Mh-Ingrid 5. desember 2016 at 14:45

  Du kommer til å klare samfunnsøkonomi så fint!! Det gjorde jeg, og da klarer du det også. Jeg er nemlig ikke så sterk i matte heller. Tenkte jeg skulle nerde med et poeng…Du vet det sikkert, bare nevner det poenget med Keynes, man mener staten skal stimulere etterspørselen. Formelene hans viser hvordan det er bra for samfunnet. Det er bare å skrike ut om du trenger hjelp. Jeg bor på masterområdet vettu. Har alle oppgavene i mappe også. Masse lykke til!!

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2016 at 18:19

  Mh: Åå, jeg håper det, Ingrid!! Hadde vært en stor lettelse å bare bli ferdig 😀 Så snilt av deg! Har heldigvis en snill eksamenspartner som er flink og har lært meg masse. Stor klem til deg!

 • Reply Mh-Ingrid 5. desember 2016 at 18:48

  Så bra å høre!! Ser du gjør masse oppgaver, da er du på rett spor😉snart feeerie! Bare husk det i de mørkeste stundene ❤️ masse lykke til i innspurten så lenge 😊 Snart blogger du om julestemning og det er så koos.

 • Reply Ida Wulff 5. desember 2016 at 18:52

  Mh: ja, sitter dag og natt, og begynner endelig å føle at det funker! Men føler også at en litt «fremmed» oppgave på eksamen kan vippe meg av pinnen. Håper veldig på å få skatt i stedet for monopol, i hvertfall 😀 Hva skal du ha i eksamen nå til jul da? Klem

 • Reply ❤️ 5. desember 2016 at 21:19

  Hva heter modellen i PJ-jakken din, den var veldig fin❤️?

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2016 at 12:09

  ?: det er ikke meg eller min, så jeg vet ikke 🙂

 • Reply Mh-Ingrid 6. desember 2016 at 19:51

  Jeg pleier å gjøre de oppgavene jeg kan best først – det pleier å være bra, i tilfelle man sitter fast. Husker jeg gjorde det og det funket bra egentlig, for da fikk jeg ikke dritdårlig tid på slutten og fikk ikke gjort noe. Annet tips er å dekke over oppgavene underveis og krysse ut. Det pleier å hjelpe på stress og fokus, kanskje du allerede gjør det? Skatt ja!! Monopol er verre ja, det skjønner jeg, monopol blir en sånn egen greie man må huske – men bare å øve på det om du har tid, du får det til!! Skriv gjerne på bloggen hvordan det går da 😊

  Har en hjemmeeksamen i forbukerantropologi til helgen, og så kvalitativ metode og vitenskapsteori etter det. Master er knalltøft så lider en sakte død her om dagen. Alltid godt å lese bloggen din, for kjenner meg sånn igjen. Snaaaart ferie!! Can’t wait ❤️klem til deg!

 • Reply Tina N. 6. desember 2016 at 20:13

  Hei!

  Er fast leser av bloggen din, elsker at du skriver så brutalt ærlig!

  Anyways, siden du skulle sette deg inn i Keynes økonomiteori så vil jeg anbefale en youtubevideo om temaet! Hadde selv litt om slik økonomi i et historiefag i fjor, og denne videoen hjalp meg litt med å forstå, + at den er litt komisk, haha.

  https://www.youtube.com/watch?v=d0nERTFo-Sk

 • Reply Ida Wulff 6. desember 2016 at 21:05

  Tina N.: Hei! Tusen takk snille du! Men tror jeg skal unngå den, for jeg føler meg som verdensmester i Keynes nå, og er livredd for å se noe som forstyrrer det virkelighetsbildet. Haha! Men takk likevel <3 klem

 • Reply elisabeth 7. desember 2016 at 21:33

  hvilken sko har du på? <3

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:13

  elisabeth: de er fra Adidas, tights.no :*

 • Leave a Reply