Hverdagsliv

NAILED IT

8. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Nå er jeg så glad! For jeg føler at jeg nailet eksamen i samfunnsøkonomi i dag. Herreguuuud, så deilig! Jeg har jobbet hardt med den, så hadde blitt skikkelig lei meg hvis det hadde gått dårlig. Jeg angrer bare litt på at jeg skrev for hånd (jeg kan velge å skrive på data), for å skrive 14 sider med penn gjør jo at hånden min er ubrukelig i to uker nå. Au! Jeg skalv så mye på starten av eksamen at jeg trengte flere forsøk på å tegne en graf og jeg tror dette var første gang jeg har glemt å gå på do, og glemt å drikke. Jaja, det var verdt det. For en fantastisk følelse! 

Nå skal jeg avgårde og få pedikyr. Angrer på at jeg avbestilte manikyren, for neglene mine er så fulle av kulepenn og tusj at det ser ut som jeg jobber på bilverksted. Men et lite strøk neglelakk hjelper sikkert! Senere reiser jeg hjem til Tønsberg. Føler at jeg ikke har vært hjemme på evigheter. Og selv om jeg har siste eksamen allerede på mandag, prioriterer jeg å dra hjem til familien og til frisøren. Får være grenser for hva man skal ofre, hehe 😉 Prøver å sjekke inn igjen senere, måtte bare si at det hadde gått bra i dag!!

51 Comments

 • Reply Ingunn 8. desember 2016 at 13:46

  Har du tenkt å drive å gjøre noe for veldedighet, se på Camilla phil som er fadder i Rwanda, d står så mye respekt av det hun gjør. Mens du tenker bare på penger å knull. Gjør noe for andre mennesker?? Ida dette er ikke kritikk mot deg som person men generell greie. Hva synes du bør dere bloggere drive mer med veldedighet tenk på barna i Afrika??? Å ikke bare den materialistiske verden vi lever i??

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2016 at 14:09

  Ingunn: det der gjorde jeg lenge før Camilla Pihl. Det minste du kan gjøre før du er slem mot andre mennesker er å gjøre researchen din skikkelig, ditt nek.

 • Reply Karoline 8. desember 2016 at 14:19

  Hurra, så bra! Lykke til på neste eksamen👏👏 men ka faen slags kommentar e det der?? Dør *flirefjæs*

 • Reply Ingunn 8. desember 2016 at 14:32

  Fantatisk person du er hvis du er et slikt menneske:)

  Fikk så utrolig mye respekt for deg nå, ser opptil det brae.

  Håper du fortsetter, med det å ikke bare tenker på å tjene penger på bloggen og det materialistiske? Som f.eks SRAAD gjør:(

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2016 at 14:37

  Karoline: tusen takk! 🙂

 • Reply Linn 8. desember 2016 at 14:41

  Så kjekt å høyra at det gjekk bra! Vart ferdig med bachelorgraden min denne sommaren. Saknar ikkje eksamen, men saknar den deilige kjensla ein får når ein har levert den 🙂 Lykke til på den siste eksamenen!

 • Reply Ingvild 8. desember 2016 at 14:42

  Gratulerer! Godt med godfølelse <3 må bare si at jeg har skikkelig respekt for deg! Det er mer enn nok å studere (og naile det!), imponerende at du klarer å levere en blogg av så høy kvalitet i tillegg. High five for deg!

 • Reply Mariell 8. desember 2016 at 14:49

  Haha, dør av kommentaren din til «Ingunn» 😉

  Ser hvertfall ikke på deg som en blogger som bare er opptatt av penger. Du REISTE jo til og med til Afrika(?) for å støtte 🙂

  Skulle likt å sett fotballfruen på høye hæler nede i bushen i Afrika 😉

 • Reply Sunniva 8. desember 2016 at 14:54

  Jeg skjønner ikke vitsen med å gidde å poste en kommentar bare for å være frekk…

  Haha, jeg kjenner til den følelsen hvor du sitter så full av adrenalin at du glemmer å gjøre andre ting under eksamen!

  Vil bare si at du faktisk har motivert meg veldig de siste ukene til å lese til eksamen. Det kommer alltid et punkt hvor du føler at du er den eneste som sliter, men så innser man jo at de fleste har det like ille. Jeg skal snart har to som er helt forferdelige, så det eneste jeg håper på er å få de bestått. Må være en skikkelig god følelse å føle at du har gjort en skikkelig innsats og faktisk får noe igjen for det!

  Ønsker deg masse lykke til, til neste eksamen!!! ❤️

 • Reply Kristin 8. desember 2016 at 14:58

  Så bra at det gikk fint for deg!

  Hadde samme eksamen som deg i dag, og må bare si at det var så deilig med en økonomieksamen som ikke tok oss på senga, slik som bed.øk. 😀

 • Reply Anonym 8. desember 2016 at 15:29

  Hahaha, ja, Ida, der hører du, du bryr deg visst bare om «penger å knull»; slutt med det!!! Neida, hahaha, ler meg ihjel! Gratulerer med vel overstått eksamen 😀

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2016 at 15:51

  Anonym: haha, døde! Tusen takk 😀

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2016 at 15:52

  Kristin: enig! Matten var en drøm 😀 håper det gikk bra for deg også! Klem

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2016 at 15:53

  Mariell: det stemmer at jeg var i Kenya med Plan. Disse «kjendisturene» er dessverre litt mye promotering og litt lite faktisk arbeid syns dessverre jeg 🙁

 • Reply Anonym 8. desember 2016 at 16:22

  Gratulerer så mye!! Hvilke metode brukte du når du øvde på denne eksamen?

 • Reply Ida 8. desember 2016 at 16:24

  Grattiis med overstått!! 😀 Hadde samme eksamen som deg i dag, bare i Bergen, og det er så godt å være ferdig + at det ikke var halvparten så ille som jeg trodde den skulle bli! Yey

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2016 at 16:45

  Anonym: jeg har bare gjort oppgaver en hel uke. Seminar-oppgaver som vi har hatt + gamle eksamener. Lærer masse av å gjøre samme oppgaver om og om igjen, helt til jeg skjønner hvorfor jeg gjør det jeg gjør. Tusen takk! 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. desember 2016 at 16:46

  Ida: takk det samme! 😀 den var jo barnemat i forhold til hva jeg hadde forberedt meg på, Hehe. Klem!

 • Reply LinnL 8. desember 2016 at 16:55

  Yay for deg!!!!!! 😊👌🏻👏🏻 Det er en utrolig god følelse å ha. Nyt helgen med familien, frisøren og livet litt. Snart er du ferdig😘

 • Reply Mh-Ingrid 8. desember 2016 at 17:11

  Ååå jeg ble så glad når jeg leste dette, gratulerer så mye!!! Så gøy 😀

 • Reply Anonym 8. desember 2016 at 17:20

  Så deilig å være ferdig med et sånt fag! Jeg har også endelig fullført eksamen i det tyngste faget mitt, men nå sliter jeg med at all mental kapasitet er «brukt opp» før siste og avsluttende eksamen på mandag. Skikkelig irriterende, for det er et favorittfag.

 • Reply Charlotte 8. desember 2016 at 17:44

  Gratulerer med vell overstått eksamen!! 😀 Jeg har min siste i morgen, og jeg kjenner jeg snart driter i buksen.. Dette faget er helt ræv, men jeg må bare prøve! Kl. 15 har jeg juleferie!! <3 Og forresten, du er ikke akkurat en jeg kjennetegner som en som bare tenker på knull og penger, hah.. for en latterlig kommentar – de der nekene altså!

 • Reply Eline 8. desember 2016 at 18:55

  gratulere med vel overstått eksamen! digg:)

 • Reply Rebecca 8. desember 2016 at 20:00

  Gratulerer med vel overstått! 😀

 • Reply Anne 8. desember 2016 at 20:35

  Så fint å se at det gikk bra på eksamen! Veldig glad på dine vegne <3

  Ha ein fin tur hjem til Tønsberg 🙂

 • Reply :) 8. desember 2016 at 21:35

  Gratulerer! 🙂

  Liker du individuell eller hjemmeeksamen best? Pleier du forresten å lese like mye i forkant av en hjemmeeksamen? :p

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2016 at 00:02

  Rebecca: tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2016 at 00:02

  Anne: tusen takk, Anne <3

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2016 at 00:02

  🙂 : Nå skrev jeg et langt svar om at jeg liker individuell/skriftlig eksamen best, men så ble jeg plutselig litt usikker! Fordeler og ulemper med begge deler. Når det er hjemmeeksamen leser jeg samtidig som jeg skriver, hvis du skjønner 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. desember 2016 at 00:04

  Anonym: det er noe dritt! Den jeg har på mandag bryr jeg meg ikke så mye om, så der er jeg hvertfall heldig :O håper du klarer å gjøre noe helt annet noen timer, og at det nullstiller deg littegrann. Lykke til på mandag! Klem <3

 • Reply Ingvild :) 9. desember 2016 at 01:13

  Herreguud, for en kommentar øverst fra Ingunn xD Digger responsen din! Nå fikk jeg meg en god latter før jeg hopper til køys 😀

  Gratulerer med vel overstått eksamen! 😀

 • Reply Kristin 9. desember 2016 at 16:44

  Du inspirerer og motiverer, Ida! Er så deilig med en blogger som faktisk går gjennom en eksamensperiode selv og kan sette seg inn i problemstillingene. Snart juleferie nå! Dette klarer vi 🙂

 • Reply Karoline 9. desember 2016 at 22:42

  Hei Ida! Hvor er det superfine runde spisebordet ditt fra?

 • Reply Malin 10. desember 2016 at 00:51

  Vel overstått eksamen! Forresten, jeg går vgs og har samfunnsøkonomi og nailer det, hvor vanskelig er egentlig samfunnsøkonomi på studiet ditt? Vurderer å studere enten ØkAd, markedsføring eller ta bachelor i samfunnsøkonomi.

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:00

  Malin: takktakk! Tipper det er cirka på samme nivå, de som er litt mer tallorienterte enn meg sier at det er baarnemat 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:02

  Ingvild: hehe, tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:02

  Karoline: det er kjøpt på room21.no 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:03

  Charlotte: hva mener du, knull og penger er jo livet?! Haha. Håper det gikk bra på din siste eksamen, og at du nyyyyter endelig juleferie. Grattis 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:03

  Eline: tuusen takk! <3

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:04

  LinnL: <33

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:04

  Mh: tuusen takk, Ingrid 😀 <33

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:05

  Kristin: så hyggelig av deg <3 lykke til med det som gjenstår hos deg, det skal bli deilig med ferie nå ja 😀

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:07

  Ingvild: deet er sånn cirka det hyggeligste noen kan si til meg i disse tider. Så tusen takk! <3

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:07

  Sunniva: Hei Sunniva! Det var veldig hyggelig å høre <3 det hjelper å vite at andre også sitter og slår seg i hodet med bøkene – hvis man kan si det på den måten. Hehe. Håper du overlever de to siste, og at du består!! Masse lykke til og klem til deg <3

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 01:08

  Linn: der sier du noe! det er faktisk en helt fantastisk følelse! Selv om jeg kjenner at jeg godt kan unnvære den en stund når dette studiet er ferdig 😀 Tusen takk! Klem

 • Reply C 10. desember 2016 at 08:01

  Jippi! For en student er den godfølelsen livet! Nå er det harde arbeider gjort, så nå er det bare å nyte og ta vare på den selvtilliten den gir!

  Jeg syns det er helt på sin plass å dra hjem til familie, og bare slappe helt av – viktig for kropp og hodet!

  KOS DEG – det har du fortjent!

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 10:19

  C: <3 tusen takk

 • Reply Kristine 10. desember 2016 at 14:43

  Gratulerer så mye med overstått eksamen fine deg, du har vært en skikkelig motivasjon i disse eksamens dager! Får til en skikklig kvalitets blogg og ikke minst gode resultater på skolefronten. Siste innspurt her også i bedriftsøkonomi.Deilig med ett avbrekk fra eksamen innepå bloggen din. Syns genseren din var så fin, hvor er den fra?

  Klem

 • Reply Kristina 11. desember 2016 at 21:27

  Hei Ida! Jeg føler så meg deg når det kommer til økonomifagene. Sitter alltid igjen med samme usikre følelse i forhold til andre «lesefag» som jeg trives mye bedre med! Så gratulerer så mye med vel overstått samfunnsøkonomi!

  Jeg bare lurte på om valget med pc. Er det håndleddene du sliter med, og eventuelt hva om jeg kan spørre? For jeg har lignende problem og ender alltid opp med å være helt kraftløs med smerter hver kveld i eksamesperioden, samme etter eksamen..

  Ha en super kveld videre!

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:50

  Kristina: Hei! Tusen takk for det 🙂 Jeg har svake håndledd, men det er egentlig ikke hovedproblemet. Det har seg sånn at jeg verken er venstrehendt eller høyrehendt (eller kanskje begge deler?). Men hjernen min har nå bestemt at jeg skriver med venstre og gjør alt annet med høyre. Jeg har liksom aldri lært meg å holde pennen ordentlig, så det blir utrolig smertefullt å skrive fordi jeg holder feil. I tillegg har jeg hypermobile ledd, så hendene mine er rett og slett bare retarded. Hvis du får så vondt syns jeg du burde få en legeerklæring, og søke om å skrive på data. Burde ikke være noe problem! Klem

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:56

  Kristine: så hyggelig å høre <3 Håper det gikk bra med bedriftsøkonomien! Genseren er fra Bik Bok, men den er ganske gammel. Klem til deg!

 • Leave a Reply