Hverdagsliv

NYTT HÅR OG NY ATTITUDE

10. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s1 preset Processed with VSCO with a5 preset Det eneste halvveis brukbare bildet som er blitt tatt av meg i dag. Mamma skulle se på håndballkamp, så det var liksom ikke snakk om å ta 79 bilder sånn som vi pleier.

Jeg er tilbake i kjøkkenkroken hos mamma og pappa. Lest i hele dag, tenker du kanskje nå. Neida. Jeg har bladd gjennom boka som om den var «Tassen på karneval», bare at bildene er av kjedelige modeller og ikke av en gul hund. Resten av dagen har jeg jobbet, tagget venner i memes, vært på shopping med mamma, kjørt dobbel snus og stirret i veggen, klemt litt på Malin som jeg ikke har sett på lenge, og vært hos frisøren min Ida. Jeg er så sykt fornøyd med håret mitt nå. Vet ikke om det synes så godt på bildet, men jeg har i hvertfall stripet etterveksten og gjort det lysere i lengdene. 

Nå i kveld har vi spist pappas hjemmelagde pizza, det var så godt at jeg vurderte å vie resten av livet mitt til å kun spise den pizzaen. Og så joinet jeg faktisk å se på håndballkampen, noe som sier litt om hvor lyst jeg hadde til å lese. Eksamen er min voldemort nå, har ikke engang lyst å nevne ordet lengre. Nå er det ikke vanskelig, tøft eller slitsomt, jeg bare gidder ikke. Klokka halv elleve i kveld begynte jeg å lese til en eksamen jeg har på mandag. For en rebell! Og jeg tror jammen jeg har lest nok, for Netflix har sluppet en ny episode av Designated Survivor. Nattaklem 

31 Comments

 • Reply Silje 10. desember 2016 at 00:51

  Jeg skjønner deg så godt!! Har sittet i hele dag og forsøkt å finne motivasjon til eksamen på mandag, men det er no chance.

  Ikke så digg å ha sen eksamen som jeg trodde, for den ekstra lesetiden går jo opp i opp med at man er dritt lei hele greien og vil ha juleferie.

  Masse lykke til uansett :))

 • Reply Anonym 10. desember 2016 at 03:42

  Hvorfor ikke farge etterveksten helt lys?

 • Reply LinnH 10. desember 2016 at 04:24

  Håret ditt ser så fint ut (og sunt, ikke minst :)).

  Du har jo tipset om tv-serier og takk for det. Jeg har sett det som er å se av The Affair nå. Tommel’n opp!

  Hvis du ikke har sett This is us, anbefaler jeg den i aller høyeste grad. Ikke les så mye om den på forhånd, for du blir allerede overrasket i episode 1. Jeg har sett sesong 1 og venter på ny sesong som kommer på nyåret. Jeg fikk litt furteleppe når det ikke var flere episoder å se, haha. 🙂

  God helg!

 • Reply Freshsister 10. desember 2016 at 09:49

  Håret ble kjempefint! Når har du eksamen da? Må jo snart være overstått…

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 10:18

  Anonym: jeg har lyst at min egen bunnfarge skal synes, ellers hadde jeg selvfølgelig gjort det 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 10:19

  LinnH: tusen takk for tips! 🙂 og god helg til deg også. Klem

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 10:20

  Freshsister: mandag! 🙂

 • Reply Henriette 10. desember 2016 at 12:14

  Kjempefin blondfarge du har, og kjempefint bilde av deg 🙂 God helg! og lykke til med eksamen på mandag!

 • Reply Andrea 10. desember 2016 at 12:20

  Ida på Rock Hair? 🙂

 • Reply Hilde 10. desember 2016 at 12:26

  Jeg er så nysgjerrig på den pizzaen! Er oppskriften pappas statshemmelighet eller deler du/han? Håret ditt er alltid fint!

  God lørdag, med eller uten lesing 😉

 • Reply Anonym 10. desember 2016 at 14:06

  Håret ditt ble så fint!

 • Reply Sophie 10. desember 2016 at 14:10

  Hei! Kan du lage et innlegg over hvilke sminkeprodukter du bruker til hverdags?

 • Reply Ina 10. desember 2016 at 14:49

  Så fin du er!:) Ha en finfin lørdag:D

 • Reply Siri 10. desember 2016 at 15:50

  ENIG! Har kun to eksamener igjen (tirsdag+onsdag), og det burde så absolutt være siste innspurt-motivasjon på gang, men jeg har ikke fått gjort noe ennå! Kommer til å bli hastelesing på mandag, kjenner jeg…!! Masse lykke til på eksamen, skal bli godt med ferie! <3

 • Reply Mh-Ingrid 10. desember 2016 at 16:16

  Haha, jeg kjenner meg såå igjen!! Jeg er så lei selv nå. Heldigvis bare to eksamener igjen for min del (leverer inn en eksamen imorgen) og så eeen individuell til da. Hvor mange har du igjen?

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 17:47

  Andrea: ja, det stemmer! 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 17:48

  Henriette: tusen takk for det <3

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 17:48

  Ina: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 10. desember 2016 at 17:49

  Anonym: tusen takk<3

 • Reply Karine Victoria 10. desember 2016 at 19:25

  Kjempe fin på håret! Jeg har lest bloggen din i «alle år», men kan faktisk ikke huske å ha kommentert.. det må jeg bli bedre på!

  Lykke til med siste innspurt, Ida – dette klarer du <3

 • Reply Mari 10. desember 2016 at 19:42

  Kan du ikke snart dele oppskriften på denne velkjente pizzaen? Er jo dønn nysgjerrig på den, siden du synes den er så god 🙂

  God lørdag til deg 🙂

 • Reply Silje 10. desember 2016 at 19:50

  Utrolig fin på håret 🙂 Og skriver like godt som alltid, du bør jo en gang skrive en bok av noe slag (gjerne en komisk roman siden du har så mange morsomme skildringer) 🙂

 • Reply Anonym 10. desember 2016 at 23:44

  Jeg kjenner så godt den følelsen! Har siste eksamen på onsdag, og sliter veldig med å komme meg gjennom pensum fordi jeg rett og slett ikke gidder. Er helt ille det her, men vi er nok bare instilt på liiitt tidlig jul😂

  Digger deg, Ida! Og for meg som er student selv har det vært både morro og trøstende å lese bloggen din, selv i eksamenperioden❤️

 • Reply Maria 11. desember 2016 at 16:25

  Pizza <3 Har du sett at Norge er best i verden på å spise pizza? 😛 http://www.informationisbeautiful.net/visualizations/because-every-country-is-the-best-at-something/

 • Reply Amalie 11. desember 2016 at 21:39

  Så ut som en veldig fin og behagelig bukse, hvor er den fra ? 🙂

 • Reply Marthe 13. desember 2016 at 23:29

  Kjempefin blondfarge du har, og kjempefint bilde av deg 😁☺️

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:37

  Marthe: tusen takk! <3

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:54

  Karine Victoria: hyggelig å høre fra deg da 😀 alltids lov å lese i stillhet, men ekstra hyggelig med kommentarer, hehe. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:55

  Mh: er du ferdig nå eller? 😀 Håper det har gått bra.

 • Reply Anna 17. desember 2016 at 03:47

  Har du begynt å snuse igjen? holder på å (prøve) å slutte nå, også husker jeg at du hadde et innlegg om det for ikke så lenge siden, så nysgjerrig på hva sannsynligheten for at jeg klarer å slutte med det for godt egentlig er. Men jaaja 🙂 ha en fin dag, Ida!

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2016 at 10:19

  Anna: jeg sluttet i cirka et år, men bestemte meg for å begynne igjen i mitt første semester som student.. planen er å slutte når jeg er ferdig med å studere 🙂 det klarer du fint!! Det er verst den første uken. Klem

 • Leave a Reply