Hverdagsliv

KOFFERTEN ER PAKKET

14. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with c2 preset Hei og hopp! Her sitter jeg, med en koffert som føles for tung selv om jeg nesten ikke har lagt noe oppi den. Typisk det der! Samme med Malin som er på besøk. Hun har sittet i et kvarter og prøvd å stirre kofferten sin lettere – jeg tror ikke det funket. I natt drar vi til Gran Canaria, for å finne roen og slappe av i en uke. JEG GLEDER MEG! 

Jeg sitter og lurer på om jeg skal døgne, eller om jeg skal sove i et par timer. Å stå opp er noe av det jeg liker aller minst å gjøre – jeg står jo alltid opp flere timer før jeg skal noe, uansett hvor tidlig det er. Rett og slett fordi jeg trenger over gjennomsnittet lang tid på å våkne og komme meg ut av morgen grumpinessen. Så å legge seg for å sove bare litt…? Risikabelt. Èn ting er i hvertfall sikkert: det skal bli deilig å komme fram til et litt varmere klima. Til og med flyturen ser jeg lyst på, for vi har fått en egen seterad.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with c2 preset Nå skal jeg slenge de siste tingene i kofferten og holde besøket mitt med selskap. Vi har akkurat sett første episode av Westworld, og spørs om ikke det blir «kveldskos-serien» vår på tur. Den virker utrolig spennende! Men hallo, vi snakkes snart. Nå er det skoleferie, så I’m all yours 

20 Comments

 • Reply Anne 14. desember 2016 at 00:20

  God tur! Hvor på GC skal dere? Hvilket hotell? Jeg og kjæresten sitter og ser på feriemål til sommeren nå 😛

 • Reply Maren 14. desember 2016 at 00:35

  Den beige luen som du hadde på på storyen din idag, hvor er den fra?:)

 • Reply Stella 14. desember 2016 at 00:39

  Jeg hadde siste eksamen i dag, og jeg overlevde (!…..?) Takk for dine innlegg denne høsten ang skole (og slit og mas og eksamen, det har vært til hjelp! 😉 Kos deg på ferie! 4 uker skolefri på meg, skal nyte hvert sekund…

 • Reply Iselin 14. desember 2016 at 14:39

  Hvor ser du serien?

 • Reply Hege Kristin 14. desember 2016 at 14:43

  god tur <3

 • Reply Silje 14. desember 2016 at 15:24

  Hei Ida! Må bare få slenge igjen en liten kommentar her mens en tanke slo meg i det jeg tastet inn idawullf.blogg.no

  «Åh, nå skal det bli deilig å lese Ida sine innlegg og få hodet tilbake til det normale» – virkelig, det er så deilig å lese bloggen din i hverdagen. det gir meg ro, du gir en ekte Ida som både har ups and downs, og det er så fint å lese. Du er ekte og herlig å følge. Tror jeg faktisk har fulgt deg siden den dagen du ble 18, kanskje før det også (helt sykt) og du er den eneste jeg klarer å se på som skikkelig jordnær i denne blogg-verdnen. Go Ida!

 • Reply Heidi 14. desember 2016 at 18:38

  Hallo! Paris for en er kjempe kjedelig!!! Anbefaler å kjøpe med en bok på flyplassen just in case!

 • Reply Eve 14. desember 2016 at 18:46

  Riktig god velfortjent ferie Ida 🙂 Men du, finn en annen bok til ferielektyre… jeg garanterer at du bare blir irritert av den du har pakket i kofferten. Har likt de 2 andre, men denne er virkelig banal og kunne vært skrevet av en 10-åring.. Måtte bare advare deg.

 • Reply siljefjaren 14. desember 2016 at 19:10

  God tur!

 • Reply Julie 14. desember 2016 at 19:51

  Hvilken del av gc er dere? Og vil du evt si hvilket hotell? Så nydelig ut på snap, o jeg holder på å bestille en tur til rett over nyttår nå 😊

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:33

  Eve: den ble igjen hjemme 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:33

  siljefjaren: tusen takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:33

  Julie: det heter Lopesan Baobab og ligger i Meloneras. Anbefales varmt 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:35

  Iselin: på HBO 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:35

  Hege Kristin: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:35

  Silje: tusen takk Silje, det var veldig hyggelig å høre <3 Og gøy at du har fulgt meg så lenge! Klem til deg

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:36

  Stella: sååå bra! Og gratulerer med overstått <3 Kos deg masse med skolefri :*

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:37

  Anne: Lopesan Baobab i Meloneras 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:37

  Maren: den er grå, og er fra Maggie. Tror du kan få tak i den på Home&Cottage 🙂

 • Reply Dorian Nicholls 25. mars 2024 at 07:48

  I am incessantly thought about this, appreciate it for posting.

 • Leave a Reply