Reise

LIFE IS BETTER BY THE POOL

16. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with s2 preset Hola señoritas! En natt i hotellseng var etterlengtet. Da vi våknet i dag fant vi ut at vi hadde blitt lurt av klokken som hadde stilt seg selv tilbake til norsk tid, så da fikk vi en ekstra time å ligge og dra oss på. Merkelig at det hadde skjedd på begge sin iPhone, men nå har vi i hvertfall skrudd av den automatiske greia. Greit nok at vi skal rekke hotellfrokost her, men vi trenger ikke stå opp når frokosten åpner akkurat 😉 

Da vi ankom Meloneras i går viste gradestokken 28 varmegrader – i dag virket det å være litt kaldere. Vi startet dagen ved bassenget – Malin med en bok og jeg med Macen på fanget. Eksamensperioden har ikke bare gått ut over bloggen. Mailboksen er også full av ting jeg ikke har svart på. Herregud så deilig det var å ta mailrunden ved bassenget. Litt turkist vann, et par palmer og en solseng, så var det plutselig ikke noe stress å høvle over uleste mail, hehe. Men plutselig ble det litt kjølig å ligge lettkledd under en palme, så vi tok oss en liten shoppingrunde i stedet. Jeg har nøyaktig 1,5 kilo (…) å gå på i kofferten, så storshopping ble det ikke akkurat. 

Nå regner jeg med at det blir en liten runde Westworld i sengen, jeg titter innom liiitt tidligere i morgen. Nattanuss! 

16 Comments

 • Reply Annikken 16. desember 2016 at 00:14

  Så fine bilder, og så fint hotell dere er på! 😀

  Ble veldig kjølig idag, så her ble det shopping på planen vår også gitt, som helt sikkert blir fast rutine hver ettermiddag haha..! Hvor var dere på shopping? 🙂

 • Reply Therese 16. desember 2016 at 01:04

  Du er så vakker Ida! <3 Så deg i Bogstadveien rett rundt siste eksamen, men ville ikke trenge meg på i en stressende periode 😉 Kos deg på ferie, det er virkelig fortjent 🙂

 • Reply Stine 16. desember 2016 at 06:06

  Hotellet ser kjempefint ut! Hva heter det? På jakt etter et fint hotell på et sted med OK temperatur i januar 🙂

 • Reply EA 16. desember 2016 at 11:59

  Hvilken sminke/hudpleieprodukter bruker du? 🙂 Veldig fin hud på det siste bildet, med fin glød 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:27

  Stine: det heter Lopesan Baobab 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:27

  EA: Hei 🙂 Jeg har faktisk veldig dårlig hud nå, dessverre. Bruker et hudpleiemerke som heter EmerginC – det har funket bra for meg veldig lenge, men nå vil ikke huden ha det lengre. Jeg bruker foundation fra Armani og solpudder fra The Balm 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:28

  Therese: åå, tusen takk <3 det må du ikke være redd for, det er bare hyggelig. Klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 14:29

  Annikken: hehe ja, vi fikk liksom aldri kledd helt av oss ;p vi var på El Tablero, hva med deg? 🙂

 • Reply Iselin 16. desember 2016 at 15:12

  Så deilig det ser ut! Vurderer å bestille tur til Lopesan Baobab selv, hadde vært veldig fint med en tilbakemelding på hva du synes om hotellet 🙂 Om det egnee seg for par, om det er mye barn der, hvordan restaurantene er etc. Kos deg masse videre!

 • Reply Mia 16. desember 2016 at 15:30

  Jeg digger deg! Ha en nydelig juleferie 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 15:36

  Iselin: jeg liker hotellet veldig godt 🙂 Eneste minus: ræva internett på mange rom, så man må leie egen ruter. Og at de er veldig ivrige etter å komme inn på rommene og rydde og tulle, de banker så vidt på før nøkkelen er i døra. Men veldig hyggelige folk og nyydelig område. Det er masse barn her, nabohotellet over veien er for voksne tror jeg. Men der er det visst ikke like fine rom.

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 16:57

  Mia: tusen takk <3 håper du har en fin førjulstid!

 • Reply Charlotte 16. desember 2016 at 22:48

  Åå, litt misunnelig altså.. hah <3 Sure Bergen er ikke noe å skryte av for øyeblikket, men jeg har i det minste juleferie! Kos deg masse videre, fine deg. Håper dere har det bedre nå, begge to! Matforgiftning er ikke noe særlig digg! Klem <3

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2016 at 10:17

  Charlotte: juleferie er juleferie 😀 <3 tusen takk, klem

 • Reply Annikken 18. desember 2016 at 00:31

  Jeg anbefaler Carrefour, eller bedre kjent som Atlantico Shopping Center! Var der idag, og gikk helt amok…Har så og si alle butikker! Ellers vandrer vi i shoppinggatene i San Fernando, men der er det for det meste billig kinabutikker – som er fint for meg som elsker vipper og løsnegler for eksempel.

  Ellers skal vi prøve oss på El Tablero om været er dårlig – men tror vi rakk over alle butikkene som er der, på Carrefour.

  Men craver en bukse på Primark så vi skal prøve å komme oss til Las Arenas eller El Mirador – du har ikke noen anelse hvilke busser som går dit? eller tar dere taxi for det meste? 🙂

 • Reply Ida Wulff 18. desember 2016 at 12:00

  Annikken: jeg vet ikke hvilke busser som går dit nei, har kun kjørt leiebil dit dessverre. Du må si i fra hvis du finner ut av det, er jo et stykke 🙂 Kos dere!

 • Leave a Reply