Reise

TRIPADVISOR ER MIN BIBEL

16. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset Haha, ååå. Jeg må nesten bare le. To sekunder etter at jeg postet innlegget i går kveld, løp jeg på do og kastet opp. Jeg har nærmest bodd på do frem til i dag morges. Og gjett om ikke Malin er blitt dårlig og. Som den internett-doktoren jeg er, har jeg gitt oss diagnosen: matforgiftning. Litt småkomisk fordi… Jeg er en sånn småirriterende, selvutnevnt reiseleder som aldri overlater et eneste måltid til tilfeldighetene. Går jeg på en restaurant, så er det ikke uten å enten ha vært der før, lest anmeldelser av restauranten og/eller sett bilder av maten. Det kunne (nesten aldri) falt meg inn å bare gå inn på en random restaurant, hvem gjør sånt.  Haha! Men noen ganger føler jeg at jeg bosser litt mye rundt, så i går sa jeg til Malin at valg av restaurant var hennes oppgave, og jeg skulle holde helt kjeft. Og se hvor det tok oss! Spørs om ikke vi må gå tilbake til research-strategien…. 😉 

Nok om matforgiftning. Før det smalt hadde vi tidenes hyggeligste kveld. Vi delte en liter sangria, pratet om livet, spiste mat som faktisk smakte godt. Vi ville liksom ikke hjem og legge oss heller, så kjørte på med full syden behaviour, og gikk for å ta hver vår mojito. Det var flaks vi gikk hjem da vi gjorde! 

Jeg er på bedringens vei, og ligger nå ved bassenget med Macen på magen. Hadde så dårlig samvittighet for at jeg verken har godkjent eller svart på kommentarer på flere dager, så nå har jeg gått gjennom alt. Av en eller annen grunn unngår jeg kommentarfeltet når jeg føler at bloggen min suger. Men det er det visst ingen grunn til, for der var det bare godord å finne 

Er det forresten veldig rart at jeg har lyst på sushi nå, etter en sånn natt? Vel, det har jeg i hvertfall.

12 Comments

 • Reply Alime 16. desember 2016 at 16:18

  Ja du svare på noen kommentarer…men ikke om hva som er drømmebilen din? Får vi vite eller??:) kos dere

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 16:57

  Alime: Neii, dessverre ;p

 • Reply M 16. desember 2016 at 18:18

  Matforgiftning skjer som oftest ca. et døgn etter at du har spist maten du blir forgiftet av. Kanskje mat hjemme, på flyplassen eller flyet? Iiik. God bedring 🙂

 • Reply Anonym 16. desember 2016 at 18:42

  Mulig det er omgangssyke og ettersom begge ble syke. Du skrive at du først ble dårlig og at din venninne ble dårlig senere. Det tyder på at du kanskje har smittet henne. Symptomer på Matforgiftning kommer rundt 1-2 timer etter inntatt mat. Er mye omgangssyke ute å går nå med tanke på at dere nettopp har flydd og vært på flyplass.

 • Reply Kristin 16. desember 2016 at 19:08

  Bare lurer på om du har brukt Ukiuk-skoene fra Ecco noe mer? Er du fornøyd med dem? 🙂

 • Reply Ida Wulff 16. desember 2016 at 19:09

  Kristin: jeg har nesten ikke brukt andre sko etter at jeg fikk dem, de er helt fantastiske 🙂 Virkelig. Har flere venninner som har kjøpt dem også, og de sier det samme <3

 • Reply Torhild 17. desember 2016 at 12:34

  Dei fleste restaurangene på Boulevard EL Faro er ganske safe, prøv Sushi Mex, latterlig kombinasjon å ha både sushi og mexicansk men mexicansk maten deres er veldig god 🙂

 • Reply Ida Wulff 17. desember 2016 at 13:41

  Torhild: jeg elsker sushien der, er der hver gang jeg er på GC! 🙂

 • Reply Gammel Bestemor 17. desember 2016 at 15:23

  Nå har jeg prompet uten stans i 2 uker.

  Kan dere hjelpe meg med dette?

 • Reply Anonym 17. desember 2016 at 16:21

  Er nok ikke matforgiftning når det kommer så raskt etter et måltid. Da må det ha vært fra et annet måltid isåffall :)))

 • Reply Oda 18. desember 2016 at 21:13

  Kjedelig å bli så syk på ferie.. God bedring videre!

 • Reply Ida Wulff 19. desember 2016 at 00:15

  Oda: tusen takk!

 • Leave a Reply