Reise

Å BADE MIDT I DESEMBER

17. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Noen snaps fra dagen vår så langt! Vi begynner å bli friske i magen begge to, så i dag startet vi dagen med å få i oss litt frokost og legge oss ved bassenget. Vi har ennå ikke rukket å ta av oss til bikini eller bade, men det fikk vi heldigvis gjort i dag. Deilig å slappe av på solsengen – og høre på…. Julemusikk! Hehe. Følte vi sprengte chartometeret et øyeblikk der. 

I kveld tenkte vi å teste ut den indiske restauranten som flere av dere har tipset om i kommentarfeltet. Og nå skal vi straks avgårde og teste ut en populær kveldsaktivitet i området. Det blir lang bukse og en liten jakke i kveld, brrrr, nesten så jeg er litt frossen. Men det er vel ikke lov til å klage over akkurat dét, jeg hører rykter om en litt mindre hyggelig temperatur i hjemlandet. Nå kan jeg i hvertfall skryte av å ha badet midt i desember! 🙂 

1 Comment

  • Reply Hege Kristin 17. desember 2016 at 22:03

    jeg også vil 😀 hehe

  • Leave a Reply