Hverdagsliv

HOME FOR CHRISTMAS

23. desember 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset Den lille ferien til Gran Canaria har kommet til en ende. Jeg har kjedet meg, men på den sunne måten. Og fått litt sol, også på den sunne måten. Bare det å ha dagslys i noen ekstra timer, er himmelsk nå midt på vinteren. Da jeg kom hjem til Norge, tilbragte jeg en dag i Oslo. Vasket klær, pakket kofferten på nytt, tok en manikyr, freshet opp vippene. Nå ligger sommerkjoler og flip flops klare for en ny reise. Til selveste Hawaii. Jeg har ikke helt innsett at jeg skal dit tror jeg, fordi veien dit føles umulig. 24 timer på fly og flyplasser. Men det går jo bra, jeg må bare fokusere på hva som venter på den andre siden. To uker i paradis med bestevenninna. Jeg er sikker på at det blir vårt fineste eventyr så langt. 

Men aller først skal julen feires. Jeg tror jeg har fått julestemning. Det var i hvertfall en ro inni meg da jeg slepte kofferten fra taxien og inn på toget. Fra toget og hjem til foreldrene mine. Fra gangen og inn på gjesterommet, uten at grusen fra hjulene drysset på parketten. Sånn det skal gjøres. 

Farmor og farfar har kommet på besøk fra Danmark for å feire jul med oss. I dag skal vi hastekjøpe de siste julegavene, spise grøt og spille spill. Men ikke Scrabble. Det er helt forbanna umulig å spille når man ikke snakker samme språk. 

Nå må jeg komme meg ut av pysjen og dyppe hodet ned i sminkepungen. Ikke bare skal vi julegaveshoppe, vi skal avgårde for å snoke på kjøkkenet som er ment for den nye leiligheten min. Hvis det ikke er perfekt så skal det endres. Jeg har aldri hatt mitt eget, ordentlige kjøkken. Bare en sånn «stripe». Nå skal jeg ha hestesko, og den hesteskoen skal være så fin at jeg har lyst til å tilbringe tid der. 

Okey, nok babling fra meg. Vi snakkes senere! 

6 Comments

 • Reply Anne 23. desember 2016 at 13:50

  Ser ut som vi er ute i samme ærend i dag. Morsomt hvordan det ALLTID er en eller to pakker igjen lille julaften?

  Så heldig du er som skal feire jul sammen med besteforeldrene dine 🙂

  Ønsker deg en fin og fredfull julehøytid Ida <3

 • Reply Hege Kristin 23. desember 2016 at 16:04

  god jul til deg <3

 • Reply Anonym 23. desember 2016 at 20:40

  Hei, digger bloggen din! Lurte på om du kunne lage et innlegg hvor du skriver hvor du har kjøpt de forskjellige plaggene du viser her på bloggen?😁

 • Reply Ida Wulff 24. desember 2016 at 16:51

  Hege Kristin: god jul til deg også <3

 • Reply Cathrine 25. desember 2016 at 05:13

  Det går så bra 🙂 Jeg har akkurat vært en uke på Maui, er nå i San Francisco. Flyturen var lang men med paradis i tankene så gikk det bra. Hvor mellomlander du?

 • Reply Ida Wulff 27. desember 2016 at 13:02

  Cathrine: så herlig! London og SF på veien ned, SF og Frankfurt på veien hjem 🙂 Klem

 • Leave a Reply