Hverdagsliv

LES DINE FAVORITTMAGASINER GRATIS I 30 DAGER

27. desember 2016

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Har du hørt om Flipp? Jeg var ikke sen med å skaffe meg appen da Kristina tipset om den. Flipp gir deg nemlig tilgang til over 50 av Norges største blader og tegneserier, i tillegg til de mest populære magasinene fra Sverige og Danmark. Se alle bladene her! Selv bruker jeg appen til å lese Det Nye, Bonytt, ELLE, Kamille, Maison, Rom123 og ShapeUp. Hvis jeg skulle kjøpt alle disse magasinene hver måned, hadde det jo kostet en liten magasin-formue. Men med Flipp-appen betaler man en fast lav sum i måneden, og kan lese hva man vil – når man vil. 

I tillegg kan man være logget på hele fem enheter med ett abonnement, så man kan bruke den på både iPaden og iPhonen sin, og/eller dele med familien. Jeg har delt innloggingen min med mamma og pappa, siden appen inneholder magasiner som de liker å lese. Alt fra interiør til bil, med andre ord!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                              – PRØV GRATIS I 30 DAGER –  Nå som jeg skal på ferie igjen, trenger jeg ikke hamstre magasiner til flyturen på Gardermoen. Jeg åpner bare Flipp-appen på iPhonen, så har jeg ferskt lesestoff både til flytur og late dager på stranden. Like perfekt til toget, og til en kosekveld i sofakroken hjemme. 

Nå får du muligheten til å lese Flipp gratis i 30 dager. Når de 30 dagene er over, kan du velge om du vil fortsette å være abonnent eller ei. Hvis du ønsker å fortsette, får du som følger av min blogg en spesialpris på 99 kr i måneden (koster ordinært 129,- i mnd). For å få spesialprisen etter at de 30 gratisdagene er løpt ut, må du registrere deg via denne linken  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                        – CACAO, CREAM AND A MAGAZINE –  Slik gjør du:  ♥ Registrer deg på Flipp.no (du bruke denne linken for å få tilbudet) Last ned appen på telefon eller nettbrett Logg inn og les i vei! 

PS. Hvis du abbonerer på et av Egmont Publishing sine bader fra før av, blir prisen bare 49,- i måneden. 

14 Comments

 • Reply Tine Marie 27. desember 2016 at 15:56

  Lurer på om du har sagt opp leiligheten din på Tjuvholmen enda? 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. desember 2016 at 18:12

  Tine Marie: nei, tenker å bli boende her til jeg er ferdig med å studere 🙂 Hvis du er interessert i den når den blir ledig kan du sende meg en mail!

 • Reply Stine 28. desember 2016 at 10:49

  Takk for at du deler dette – det ser ut som en veldig smart tjeneste særlig når man reiser!

 • Reply Anonym 28. desember 2016 at 13:49

  De tok 1,- for det, det er jo ikke gratis…

 • Reply Isabella 28. desember 2016 at 16:27

  Haha, kanskje rart spørsmål siden det ikke handler om selve innlegget, men var det første jeg så på bildene. Hvor er kruset fra? det var kjempefint! <3

 • Reply Marie 28. desember 2016 at 21:10

  Vanskelig å ikke ha hørt om Flipp om dagen, gitt… tror de må ha sponset juleferien til alle Norges bloggere.

 • Reply NerdySweet 29. desember 2016 at 09:19

  Klikk på meg hvis du vil ha date med meg <3

 • Reply Anonym 29. desember 2016 at 12:38

  Hvor fikser du neglene dine og hva slags farge bruker du? De er så utrolig fine!

 • Reply Lisa D 29. desember 2016 at 18:42

  Skulle bare si at jeg har vært innom her sikkert 30 ganger det siste døgnet fordi jeg venter på første Hawaii-oppdatering! Hjælp, altså 😀

 • Reply Malin 30. desember 2016 at 10:19

  Hvor fikser du negler og hva gjør du med de? 🙂 😍

 • Reply Linn 31. desember 2016 at 07:14

  De tøflene!!! 😍😍Hvor er de fra?

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 02:23

  Linn: uggs 🙂

 • Reply Pernille 1. januar 2017 at 14:56

  Hvor er den fine koppen fra? 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 19:37

  Pernille: Kitchen 🙂

 • Leave a Reply