Reise

ALOHA

29. desember 2016

Aloha fra Hawaii! Det er et lykkelig menneske som sitter og skriver til dere nå. Tenk at en 24 timers reise med fly kunne gå så smooth og problemfritt. Vi hadde masse plass, lite turbulens, en haug med god søvn, og god mat og drikke. På den siste flyturen fra San Francisco oppgraderte vi oss til first class, og det gjorde virkelig hele reisen. Vi valgte å reise hit noen dager før vi begynner på språkkurset vårt, sånn at vi skulle få unnagjort den verste jetlaggen før «hverdagen» på Hawaii starter. Men det ser faktisk ut til at vi har klart å lure oss unna denne gangen, for døgnrytmen vår er helt normal. Ikke verst når vi ligger 11 timer bak dere der hjemme! Og så er det jo ikke feil å feire nyttårsaften på selveste Hawaii heller. 

Nå har vi nettopp vært ute og spist en helt himmelsk frokost, jeg har aldri før spist en så god smoothie bowl. Stedet heter Heavenly Island, og vi stod tjue minutter i kø for å få bord. Da sier det vel seg selv at det er noe som er verdt å vente på 😉  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Gii meg styrke, jeg kommer jo aldri til å ville forlate dette stedet. Nå skal vi straks komme oss ut av hotellet igjen og utforske området litt. Været er ikke helt på topp i dag selv om temperaturen er perfekt, så det er mulig det blir shopping fremfor beachen 

12 Comments

 • Reply R 29. desember 2016 at 23:27

  Regner med at det er en skrivefeil, men bare sånn i tilfelle, så ligger Hawaii 11 timer bak Norge, ikke foran! 🙂 Håper dere koser dere masse, gleder meg til og lese om eventyret deres.

 • Reply Eli 29. desember 2016 at 23:32

  Når jeg var på Hawaii for to år siden kom jetlaggen snikende på dag 3 og 4. Veldig random. Eneste stedet jeg har opplevd å få det så forsinket. Men får håpe det ikke gjelder dere 😉 Hawaii er fantastisk! Anbefaler en tur opp på Diamonds head om dere har tid! Så fin utsikt! 🙂 kos dere!

 • Reply S 30. desember 2016 at 00:38

  Det er bare SÅ rart å se at dere er der!

  Jeg bodde like i nabolaget der forrige semester.

  Angående tips til nyttårsaften kunne

  det kanskje være verdt å sjekke ut Rumfire på Hotell Sheraton Waikiki. Fint utested ved stranda, som forøvrig er the place to go på tirsdager og fredager (aloha Friday). Sky bar er kanskje et vel så bra alternativ. Mer classy med dresscode og fantastisk utsikt over Waikiki. Kanskje dere får reservert bord til middag i restauranten under først 😉

  Første fredag i ny måned (first Friday) er en stor utedag på Hawaii, så da kan det være verdt å dra ut på livet. Dra til down town viss dere ikke vil være så «touristy» på Waikiki. Mooses er utestedene på onsdager da de har $10 enterance og $1 drinks. Superharry utested med dansegulv, men veldig gøy ;p

  Vil også anbefale å sjekke ut «eat the streets» når dere er det. En stor food truck-samling med forskjellig tema ca en gang i måneden ved Ala Moana shopping center. Makronene! Og lemonade… <3

  Kos dere masse og fang opp the aloha spirit. Jeg er såå sjalu!

 • Reply Andrea 30. desember 2016 at 00:44

  Skal selv fly til Australia 3 januar og gruer meg helt sykt til flyturen. 24 timer i lufta her…

  Har lest at man kan ofte kan oppgradere til business eller first class på flyplassen for en billigere penge. Betalte dere fullpris for dette er var det rimeligere? Jeg har egentlig aldri turt å spørre i frykt om at det er svindyrt..

 • Reply Birgitte 30. desember 2016 at 01:55

  Åå, det ser helt knall ut. Må si jeg blir over gjennomsnittet misunnelig. Kos dere masse 😊

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 30. desember 2016 at 14:03

  ÅH, Hawaii er heilt nydelig! De kjem til å ELSKE livet der 🙂

 • Reply Lonelinessrunner 30. desember 2016 at 15:43

  Ser sykt digg ut. Nyt ferien og kos deg masse.

  Skal selv til Thailand i Januar :))

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2016 at 19:01

  lonelinessrunner: så deilig! 🙂 god tur når den tid kommer!

 • Reply Ida Wulff 30. desember 2016 at 19:02

  Birgitte: takk <3

 • Reply Stine 30. desember 2016 at 19:46

  Åå, Hawaii er helt fantastisk! Er det et sted jeg skal tilbake er det dit! Nyt det 😀 Frokosten på Goofy cafe & dine er også supergod om dere vil prøve flere steder 🙂

 • Reply Mari 31. desember 2016 at 07:25

  Dumt spørsmål om smoothie bowls: Hvordan spiser man det uten at det iser som faen i tennene? Jeg befinner meg for tiden på Bondi beach og måtte kaste meg på Acai bowl-trenden, og det er dødsgodt, for all del… Men jeg er tydeligvis helt evneveik for jeg klarer ikke å spise det uten at det gjør vondt i tennene.

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 02:20

  Mari: så herlig! Men uffda, det har jeg ikke opplevd. Kanskje du kan la den stå litt før du spiser den? Lykke til, acai-bowls er livet 😀

 • Leave a Reply