Reise

GODT NYTTÅR

1. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset                                                                                    – LANIKAI BEACH –  Godt nyttår, kjære lesere Veldig merkelig at dere har feiret nyttårsaften hele 11 timer før oss. Nå ligger dere sikkert og ruger på fyllesyken – vi har så vidt kommet oss ut av dusjen og begynt å stelle oss. Mens dere har spist kalkun og fyrt opp raketter der hjemme, har vi tilbragt dagen på to forskjellige strender. Vi startet dagen med å dra til Lanikai Beach, fordi vi hadde hørt at det skulle være en utrolig nydelig og stille strand. Og det var den jammen meg. Vi stoppet innom Whole Foods på veien og hamstret frukt og juice, og rigget oss til på håndklær i sanden. Det var veldig mye vind og skyer der i dag, så etter noen timer dro vi tilbake til området hvor vi bor, og la oss på Waikiki Beach. Har aldri sett så mange turister på én strand, men det gjorde egentlig ikke noe. Jeg setter pris på en øde strand med turkist vann, men jeg kjenner også at det er helt ålreit å ha toaletter, restauranter og sånt i nærheten. Ja takk begge deler!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset Nå skal vi straks hoppe i maxikjolene våre og dra på nyttårsfeiring. Har ikke så store forventninger hva angår å feire nyttår på et helt nytt sted, men vi skal i hvertfall spise god mat og se på raketter. Så det kan jo ikke bli alt for galt. Og med små forventninger – hvem vet, kanskje det blir en veldig positiv overraskelse 🙂 

Tenk at året 2017 er i gang hjemme nå. Jeg syns det ble år 2000 i går, og husker fremdeles hvor kult jeg syns det var at nabogutten hadde barbert «2000» i bakhodet. Haha! 2016 har vært et tøft år for den lille jordkloden vår, det har skjedd så mye vondt og fælt. Jeg håper virkelig på et lysere år for oss mennesker som helhet. På det personlige planet er 2017 et spennende år for meg. Jeg blir ferdig med bachelorgraden min, skal ta over den nye leiligheten min og finne ut hva jeg vil gjøre de neste årene. Om jeg vil skaffe meg en jobb, studere videre, skrive en bok, sitte på ræva og blogge. Hvem vet – ikke jeg i hvertfall. 

God bedring til alle som er fyllesyke, vi blogges når det er blitt 2017 her også. Nok en gang: GODT NYTTÅR! 

15 Comments

 • Reply Marthe sofie 1. januar 2017 at 05:58

  Gud, her sitter da jeg, knapt en halvtime etter du postet innlegget å kommenterer bloggen din! Rett fra fest, haha. Håper dere får en fin nyttårsfeiring! Håper kommentaren gir mening. Vet ikke hvor lenge jeg har sett over etter feil😂😅

 • Reply ada 1. januar 2017 at 08:17

  Hei hvor er den svarte jogge bukse og genser fra? Den du hadde på deg på snap?

 • Reply Anonym 1. januar 2017 at 11:52

  Er det i forbindelse med EF at dere er på Hawai eller er det bare en veninnetur? Ser iallefall veldig herlig og fint ut der

 • Reply Anonym 1. januar 2017 at 14:28

  Godt nyttår, Ida! Gleder meg til å følge videre med på deg i 2017 <3 PS: Kaninjegeren tar seg kraftig opp etterhvert!

 • Reply ellie 1. januar 2017 at 16:59

  Kos dere :), godt nyttår

 • Reply Anne 1. januar 2017 at 19:24

  Måtte bare legge igjen en kommentar for å si ; woow, for noen nydelige bilder av deg!!

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 19:34

  Anne: tusen takk <333

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 19:35

  ellie: godt nyttår <3

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 19:37

  Anonym: godt nyttår! 🙂 Ah, jeg syns den er spennende allerede! Måtte dobbeltsjekke at døren her var låst i natt, hehe <3

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 19:38

  Anonym: EF-samarbeidet vårt starter i dag 🙂

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 19:39

  Marthe sofie: hehe, godt nyttår!! <33 du slapp unna med én liten å/og-feil ser jeg ;pp

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 19:39

  ada: Nike 🙂

 • Reply Hege Kristin 1. januar 2017 at 19:45

  godt nyttår! 😀

  og så fine bilder <3

 • Reply Ida Wulff 1. januar 2017 at 19:47

  Hege Kristin: tusen takk, godt nyttår til deg også <3

 • Reply S 2. januar 2017 at 22:26

  Uber funker kjempebra på Hawaii! Anbefaler å bruke det i stedet for taxi. Møter samtidig masse spennende og hyggelige folk. Men styr unna army-gutta på byen. De er loco, haha :p

 • Leave a Reply