Reise

NYTT ÅR, NYTT EVENTYR

1. januar 2017

I samarbeid med EF Språkkurs  Processed with VSCO with a5 preset                                                                   – HAPPY NEW YEAR FROM HAWAII – 

God morgen! Eller god kveld, da. Blir aldri vant til dette, hehe. Her er noen snaps fra vår feiring av det nye året. 2017! Vi hadde en rolig og fin nyttårsfeiring – live musikk, et par glass champagne og fargerike raketter. I dag er jeg veldig glad for at vi tok det med ro i går, for nå skal jeg straks sette i gang og pakke kofferten på nytt. I dag starter nemlig samarbeidet vårt med EF Språkkurs, og vi flytter inn på studenthjemmet deres. Jeg er så spent!  Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset I dag skal vi ta en engelsktest som kartlegger hvilket nivå vi er på i engelsk, slik at vi er sikre på at vi får noe ut av kurset vi skal gå. Og i morgen tidlig starter vi på kurset! Jeg gleder meg til å se både studenthjemmet og skolen, det skal visst ligge midt i smørøyet, med mye bedre location enn vi bor på nå. Og så skal det bli veldig gøy å sette seg på skolebenken sammen med Kristina! Det er i hvertfall én ting vi aldri har gjort sammen før. Forhåpentligvis blir vi kjent med noen nye hyggelige mennesker også, det føler jeg er veldig typisk når man reiser med EF, siden det er så mange som reiser alene.  Jeg har allerede forelsket meg i Hawaii. Menneskene, maten, strendene, shoppingen. Så jeg er sikker på at resten av oppholdet blir like fantastisk. I tillegg til språkkurset skal det bli gøy å utforske enda mer av hva denne øya har å by på. Er det greit om jeg bare blir her i… Et år?! 

Ikke glem at mine lesere får en rabatt på opptil 10.000 kr ved bruk av rabattkoden «IdaEF«. Hvis du går med en drøm om å reise samtidig som du møter nye mennesker fra hele verden, og blir enda bedre i språk, så er dette kanskje noe for deg? EF Språkkurs har oppstart på sine kurs hver mandag hele året og du kan velge mellom 46 destinasjoner og 7 språk.

HER kan du bestille en gratis brosjyre eller pristilbud for å se nærmere på drømmereisen din. Det er så klart helt uforpliktende! 

8 Comments

 • Reply Emilie 1. januar 2017 at 21:56

  Godt nyttår! Hvor er kjolen din fra? Den ser helt nydelig ut! klem

 • Reply T 1. januar 2017 at 22:26

  Ikke glem å hike !

 • Reply Ida Wulff 2. januar 2017 at 01:10

  Emilie: godt nyttår til deg også! 🙂 kjolen er fra Iben. Klem <3

 • Reply Jannicke 2. januar 2017 at 03:20

  Ååååh <3 jeg kjenner jeg er sååå misunnelig ;P Hawaii <3 drømmedestinasjon <3 jeg er forhåpentligvis i jobb om 4 år (etter studiene) og kan ta min første skikkelige ferie da 😀 ser ut som om dere koser dere masse. Om jeg hadde hatt penger til det, så hadde jeg dratt i går 😛

  Kos dere masse videre, håper dere opplever masse fint og får minner for livet <3

  Godt nyttår også vil jeg bare få sagt at du er fantastisk vakker Ida <3

 • Reply J 2. januar 2017 at 13:29

  Hei, Ida! Har selv vært på Hawaii og det var en helt fantastisk opplevelse! Derfor blir jeg litt «stresset» når jeg ser at du bare henger på Waikiki og på restauranter, som den over meg skriver «ikke glem å hike!». Jeg sier ikke dette for å være frekk, men fordi jeg ønsker deg den beste opplevelsen av Hawaii, og den finner du dessverre ikke på Waikiki. Håper uansett du nyter dagene der og får oppleve masse fint!:)

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2017 at 02:12

  J: Hei! 🙂 å hike er noe av det vi gleder oss aller mest til her! Selv om jeg ikke skriver noe om det så sliter jeg fremdeles med bihulebetennelsen jeg reiste hit med i tillegg til bronkitt, så det er delvis derfor vi ikke har gjort det enda. Men til Waikikis forsvar (hehe) så storkoser vi oss her og savner ingenting enn så lenge. Klem

 • Reply Ida Øverland 4. januar 2017 at 16:13

  æææ dere er så flotte begge to! god tur videre!

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 18:12

  Ida Øverland Eriksen: tusen takk <3

 • Leave a Reply