Reise

INNSJEKK PÅ EF STUDENTHJEM

2. januar 2017

I samarbeid med EF Språkkurs Processed with VSCO with c3 preset Da er vi på plass i vårt nye hjem! Vi var som sagt veldig spente på å flytte inn på EF sitt studenthjem. Det er jo ingen hemmelighet at vi ikke akkurat er en backpacker-duo, haha. Men studenthjemmet var ti ganger bedre enn vi hadde ventet oss. Vi ble tatt i mot av en veldig hyggelig jente som overleverte nøkler og fortalte oss alt vi trengte å vite, før vi ble vist til rommet vårt. Rommet er egentlig mer en studioleilighet, med kjøkken, spiseplass, to senger og eget bad. Dessuten har vi velfungerende WIFI, og da er vi fornøyd vettu! Skulle jeg bodd her over en lengre periode, hadde jeg nok gjort en innsats hva angår dyne og pute. Det husker jeg at jeg gjorde da jeg reiste med EF til Los Angeles også – de ullpleddene man liksom skal sove med her i USA kommer jeg aldri til å bli vant til. Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with c3 preset Det vi hadde hørt om beliggenheten til studenthjemmet var forresten helt riktig. Det tar fem minutter å gå ned til stranda, og det kryr av både butikker og restauranter i nærheten. Deilig å slippe taxistyret, og bare kunne spasere hvor enn man skal. Vi er veldig fornøyd med studenthjemmet, men vertsfamilie er også en mulighet når man reiser med EF. Kan tenke meg det er en fin måte å komme inn i en ny kultur på.

Nå ligger vi i hver vår seng og er klare for å ta natta. Vi har ledd så mye i kveld at vi seriøst bare måtte slutte å snakke sammen. Når tårene triller og det gjør vondt i magen, er det påtide å leke stilleleken altså. Haha! God natt fra meg og god morgen til deg i Norge 🙂 

10 Comments

 • Reply Marthe 2. januar 2017 at 17:42

  Hei Ida. Håper det går bra med deg, du virker litt..hva skal man si..tankefull for tiden ?

 • Reply Ada 2. januar 2017 at 19:20

  Hvilken str har du i skjorta?

 • Reply Kaia 2. januar 2017 at 19:39

  så utrolig herlig! Håper dere koser dere masse på tur <3

  vurderer selv å studere et år på hawaii eller i california med ef, tror du det vil bli lite å gjøre i hawaii i et år eller er det noe du kunne anbefalt? Syntes det virker som det er litt mer i california, men har aldri vært noen av stedene, kun i florida:)

 • Reply Hege Kristin 2. januar 2017 at 19:50

  kos deg 😀

 • Reply Katrine 2. januar 2017 at 20:10

  Ah, fantastisk!

  Har så lyst å dra til Hawaii selv!

  Hvor på Hawaii er dere??

  Håper på mange bilder av områdene!

  Skal dere besøke flere av øyene, eller holder dere dere til én øy og én by, ettersom dere har skole?

  Godt Nytt år Ida!!

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2017 at 02:08

  Marthe: hei Marthe 🙂 aldri hatt det bedre, men takk for omtanken! Klem

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2017 at 02:09

  Hege Kristin: tusen takk 😀

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2017 at 02:15

  Katrine: god nyttår, Kathrine! 🙂 vi er på øya Oahu, i Hawaii sin hovedstad Honolulu. Området vi bor heter Waikiki. Vi kommer til å holde oss på Oahu denne gangen, men snakker allerede om å reise tilbake for en lengre periode og besøke andre øyer også. Du må reise hit!!

 • Reply Ida Wulff 3. januar 2017 at 02:16

  Ada: M 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2017 at 02:20

  Kaia: begge deler er sikkert helt fantastisk 🙂 Mulig det er mer å finne på i California, men jeg ville likevel valgt Hawaii og skapt meg et hverdagsliv her. For en drøm! Lykke til, uansett hva du går for <3

 • Leave a Reply