Reise

MENS JEG VENTER

3. januar 2017

Jeg er på reise i samarbeid med EF Språkkurs OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset God kveld! ♥ Det er så vidt jeg klarer å holde meg våken, men jeg prøver så godt jeg kan. Jeg skal nemlig få igjen to karakterer i dag – lurer på om det noen gang kommer til å skje at alle karakterer kommer når de skal. Klokka 9 på morgenen, norsk tid. Jeg venter fremdeles.

I dag fikk vi en uventet fridag her på Hawaii. Det viste seg nemlig at skolestart først er i morgen. Så i dag har vi vært på stranda igjen. En rolig dag med en spennende bok, fantastisk badetemperatur og masse sol. Jeg glemmer helt at det er januar, bortsett fra litt julepynt er det ikke mye som minner om årstiden her. I kveld har vi gått litt i butikker og spist på The Cheesecake Factory – de har så god mat! Etter denne dagen er vi i hvertfall uthvilt og veldig klare for skolestart i morgen. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c2 preset Jeg hangler fremdeles etter bihulebetennelsen jeg hadde da jeg reiste hit. Kjenner jeg er veldig klar for at det skal gå over nå. Vi har jo lyst til å gå på fjellturer, men denne frøkna klarer ikke engang å le uten å få hosteanfall. Så da er det bare å vente på bedre dager 😉 

Wææ, nå fikk jeg akkurat tilbake karakteren min i samfunnsøkonomi, så da kan jeg falle til ro og legge meg til å sove. Jeg fikk en B! Veldig fornøyd, for det der strevde jeg virkelig med. Nattinatt! 

20 Comments

 • Reply Ida 3. januar 2017 at 12:12

  Gratulerer så mye! Kos dere masse videre, Hawaii virker helt fantastisk!

 • Reply Ada 3. januar 2017 at 12:30

  Nydelig veske! Er den lik Kristinas sin?

 • Reply Anonym 3. januar 2017 at 13:27

  Du er helt rå! Bloggen er en stor inspirasjon og løfter bloggnorge.

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 3. januar 2017 at 13:52

  Gratulerer med B! Og kos deg masse videre – nyt tida!

 • Reply Christine 3. januar 2017 at 14:05

  Hvor lenge skal dere være på Hawaii?

 • Reply Anonym 3. januar 2017 at 15:01

  Hei!

  Håper du koser deg i Waikiki, og gratulerer med bra karakter! Kjempe misunnelig for at du er i Hawaii; det stedet unner jeg alle å besøke.

  Har vært der to ganger før – en gang med EF i 2014 og en gang med familien min i fjor sommer – og begge gangene gikk jeg opp Diamond Head og Koko Head. Begge er fantastiske turer jeg absolutt vil anbefale. Er veldig lurt å gå opp Koko head tidlig på dagen da det ikke er alt for varmt enda og dra ned til Hanauma Bay som er et steinkast unna Koko Head. Hanauma Bay er et naturreservat hvor det koster litt penger å komme inn, men er absolutt verdt det. Hvis man har studentbevis kommer man inn enten gratis eller med billigere pris. Man kan snorkle eller bare bade og nyte sola.

  Besøkte også Pearl Harbour i fjor sommer, noe som jeg også absolutt vil anbefale hvis du interesserer deg for andre verdenskrig og hvordan USA ble med i krigen. Veldig rørende sted. Dette vil ta en hel dag og man bør dra veldig tidlig da det er ofte mye folk.

  Da jeg reiste til Hawaii med EF tilbydde EF diverse utflukter. Da dro vi til et fossefall som heter Maunawili falls. Turen i seg selv var spektakulær, og det å bade i fossen var kjempe gøy. Det å ta en kjøretur, enten med EF som jeg gjorde, eller å leie en bil og ta en kjøretur til nordsiden av øya er også noe jeg vil tipse om. Da stoppet vi på Dole Plantation hvor de har den beste ananas isen jeg noen sinne har spist. Vi stoppet også på et par strender som Banzai Pipeline, som var kul å se på (det er en populær surfestrand, hvor bølgene var altfor store til å bade i) og Waimea Bay Beach Park. Turtle Beach er en av strendene man absolutt burde dra på på North Shore. Vi stoppet også for å kjøpe shave ice på Matsumoto Shave Ice, men der var det veldig lang kø, så det droppet vi. Likevel anbefaler jeg deg å kjøre innom hvis du begir deg ut på turen da det stedet er kjent for shave ice’en sin.

  En siste ting du absolutt burde prøve er malasadas på Leonard’s Bakery. Det er noe jeg savner sterkt. Er veldig lik/det samme som berlinerboller. Man kan få dem både med og uten fyll, med forskjellig sukker/»krydder» på. Min favoritt er Li Hing.

  Ville bare dele med deg noe av det jeg synes er vel verdt å få med seg når man først er så heldig at man er i Hawaii.

  Håper du koser deg masse den tiden du er der og drar tilbake til Norge med kun gode minner!

  Godt nyttår!

 • Reply Elise 3. januar 2017 at 19:56

  Dere burde sjekke ut Mahalo skincare nå mens dere er på Hawaii! Litt dyrere, men helt naturlig og håndlagde hudpleieprodukter!

 • Reply HK 3. januar 2017 at 20:27

  Karakteren skal komme innen 00:00, dersom ikke annet et opplyst!

 • Reply Edle 3. januar 2017 at 22:20

  Hvor lenge skal dere bere der?

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 01:06

  Edle: i ca ti dager til 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 01:07

  Elise: takk for tips 😀

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 01:08

  Anonym: så hyggelig at du syns det <3

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 01:08

  Lisa // Fjords & Beaches: tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 01:08

  Christine: i ti dager til 🙂

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 01:09

  Ida: tusen takk! <3

 • Reply Maria 4. januar 2017 at 18:29

  Bihulebetennelse er ofte pga overdose histamin. Spis c-vitamin og spis mat med lite histamin (unngå sjokolade, alkohol, sterk mat, tomat, salami osv).

  Goood bedring og kos deg masse!:D

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 23:01

  Maria: tusen takk <3

 • Reply Anonym 5. januar 2017 at 23:47

  såå fin kjole! Har du link?

 • Reply Ida Wulff 5. januar 2017 at 23:49

  Anonym: dessverre 🙁 den er fra Nelly, men fra en stund tilbake. Klem

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2017 at 02:18

  Ada: Det er den 🙂

 • Leave a Reply