Reise

FØRSTE SKOLEDAG & DIAMOND HEAD HIKE

4. januar 2017

 

Jeg er på reise i samarbeid med EF Språkkurs OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 preset                                                                             – LETS GO ON A HIKE –  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 preset                                                               – THE VIEW FROM DIAMOND HEAD –  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a8 preset Noen pics fra en liten hike vi hadde nå i ettermiddag, opp til Diamond Head. For et nydelig sted! Det var deilig å bevege litt på seg, og jeg ble heldigvis ikke alt for tett og sliten. Vi nærmest sprang opp på noe som kjentes ut som tjue minutter, og fra toppen fikk vi en nydelig utsikt utover byen. 

I dag hadde vi vår første skoledag på EF Språkskole her i Hawaii. Det tar cirka tjue minutter å spasere fra studenthjemmet til skolen, så vi fikk oss en fin stroll i morgensola. Da vi kom fram ble vi tatt i mot av en hyggelig gjeng, og det ble satt i gang en «bli kjent-bingo». Kleint, tenkte jeg. Men etter å ha kommet i prat med et par nye fjes, var det bare hyggelig. I «kullet» som startet i dag var det mennesker fra blant annet Tyskland, Sveits, Chile, Argentina, Brasil, Frankrike og Korea, og de var i alle aldre. Jeg trodde vi kom til å være de eldste, men snakket med folk fra 18 til 40 år. Aldri for sent å bli bedre i engelsk! 

De som jobber på skolen virker så utrolig skjønne. Genuint interessert i språkstudentene, og døren deres står alltid åpen. Om du vil låne et surfebrett, klage på noe eller bare si hei. Vi måtte opp foran hele gjengen og presentere oss selv i dag også. Sånt er noe av det verste jeg vet, men det gikk veldig bra – vi nordmenn er jo nærmest født med engelsk i munnen (ski på beina-referanse) i forhold til i mange andre land. Etter denne introduksjonsdagen kjenner jeg at jeg gleder meg til vanlig skoledag i morgen, og at jeg er litt lei meg for at jeg ikke skal være her lengre. Mange av de andre vi møtte i dag skal være her i flere uker og måneder, og akkurat nå kjenner jeg at: det vil jeg også. 

Nå skal vi ut og finne oss en enkel middag, før det blir bok på sengekanten og tidlig kveld 

7 Comments

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 4. januar 2017 at 09:47

  Diamond Head er ein flott tur 🙂 Nydelig utsikt over Waikiki og Honolulu!

  Kor lenge skal de vera der?

 • Reply Sara 4. januar 2017 at 11:18

  Hei!

  Dere burde vurdere å gå Koko Head også! Kjempefin tur, men litt mer krevende enn Diamond Head hiken. Da kan dere også dra til Hanauma Bay som er perfekt hvis man liker å snorkle, eller bare kose seg på stranda.

  Kos dere masse videre!

 • Reply Hege Kristin 4. januar 2017 at 14:28

  så nydelig <3

 • Reply Ida Wulff 4. januar 2017 at 18:12

  Sara: takk for tips! 🙂

 • Reply Katrine 4. januar 2017 at 18:14

  Yeeii! Ser helt perfekt ut! Må være en av de mest harmoniske byene jeg har sett bilde av, med natur og byliv som sklir så fint inn i hverandre. Det er mulig, og burde være til inspirasjon for flere byer.

  Blir helt glad av bildene! Tusen takk! 😀

  Kos deg masse med skole og livet på Hawaii fremover!

 • Reply Charlotte 6. januar 2017 at 11:03

  Hei! Hvor har du kjøpt den blå t-skjorten du har på deg? Så fresh og fin farge!

  Ha et fint opphold videre 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. januar 2017 at 05:13

  Charlotte: den er fra Helly Hansen, Tights.no. Vet ikke om de har den inne nå men du kan jo sjekke 🙂 Klem

 • Leave a Reply