Reise

JEG KOMMER TIL Å SAVNE DENNE SKOLEN

7. januar 2017

Jeg er på reise i samarbeid med EF Språkkurs OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset For å være helt ærlig, trodde jeg at jeg skulle være skikkelig happy når vi var ferdig med skolen her, og bare kunne nyte de siste dagene som ferie. Men sannheten er at jeg syns det var trist å ha siste skoledag i dag. En uke er alt for lite! Vi har jo akkurat begynt å bli kjent med klassen og læreren vår. Læreren vår Lisa er så utrolig skjønn. I tillegg til å sørge for at vi lærer engelsk, har hun vært flink til å få oss til å snakke om kulturen vår. Vi har hatt noen gode samtaler i klasserommet, og jeg syns det er så spennende å høre hvordan hverdagslige ting gjøres i de andre landene. Jeg satt og måpte da en jente fortalte at staten hun bor i har forskjellige innetider avhengig av hvor gammel du er. Noen satt og måpte da jeg fortalte om Vinmonopolet. You cant buy wine in the gas station?! Haha. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Da vi var ferdig i dag fikk vi diplomet vårt for den uken vi har deltatt på språkkurset. Hvis jeg hadde hatt mulighet skulle jeg gjerne deltatt i mange flere uker. Hjemme hadde jeg sikkert dødd hvis jeg måtte presentere noe på engelsk i klasserommet, men her er det bare helt naturlig og gøy. Alle er jo her for å lære engelsk. Hvis du i det hele tatt vurderer et språkkurs med EF, så du velge Hawaii. Jeg har vært i Los Angeles med EF også, men avdeling Honolulu er ti ganger mer magisk. Komboen av tropisk øy og USA er bare helt fantastisk, og jeg tror nok dette er min nye favorittdestinasjon. Lang reise, men det er det verdt. Og som sagt så er det dyrt her – men da er det snakk om hotell, taxi og restauranter. Lever man studentlivet, så skal man nok klare seg helt fint 🙂 

Hvis du kunne tenke deg å ta et engelskkurs med EF her på Hawaii, kan du få opptil 10.000 kr i rabatt ved bruk av rabattkoden «IdaEF«. Det finnes så klart en haug med andre destinasjoner også – 46, for å være helt nøyaktig. Og det er ikke nødt til å være engelsk heller, du kan velge mellom 7 språk. Språkkursene har oppstart hver mandag hele året, så du kan starte nesten når du ønsker. 

Bestill en gratis brosjyre HER hvis du vil 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetJeg tenkte å ha en Q/A-runde angående oppholdet hos EF, så hvis du har et spørsmål er det bare å legge det igjen i kommentarfeltet under dette innlegget. Og forresten! Kristina og jeg har hatt Snapchat takeover på EF sin Snapchat i dag, så legg «EFnorge» hvis du vil se storyen vår! ♥

16 Comments

 • Reply Lisa / Fjords & Beaches 7. januar 2017 at 11:23

  Skjønner godt at de har hatt ei magisk veke! Var på utveksling med EF på videregående, og dei 2 vekene med ‘introkurs’ på begynnelsen av året var fantastiske 🙂

 • Reply Therese 7. januar 2017 at 13:33

  Hei! Reiser dere hjem nå? Eller skal dere være der lenger?

 • Reply Karen 7. januar 2017 at 13:53

  Hvor er flamingovesken kjøpt? Den var skikkelig søt 😀

 • Reply Lisa 7. januar 2017 at 16:03

  Hei:) er det slik at en må kjøpe tur for 100.000kr for å få 10.000kr rabatt? Og inkluderer dette flybiletter tur/retur og bosted?

 • Reply Anonym 7. januar 2017 at 19:02

  Hvor mye kostet det?

 • Reply Kaia 7. januar 2017 at 22:54

  Virker som dere har det helt fantastisk <3

  hvor lenge før reisen er det anbefalt å søke?

  hvor mye lommepenger(mat, shopping osv) anbefaler du at man har med?

  hva var det aller beste med reisen?

  God helg:)

 • Reply Ida Wulff 7. januar 2017 at 23:05

  Karen: forever21 🙂

 • Reply Maren 7. januar 2017 at 23:25

  Hva var gjennomsnittsalderen på kurset?

 • Reply helle 8. januar 2017 at 00:28

  hvordan får du slike krøller?

 • Reply Elin 8. januar 2017 at 13:41

  Hei! Er det mulig å få rabatt gjennom deg hvis jeg vil ha språkkurs i New York?

 • Reply Charlotte 8. januar 2017 at 14:08

  Virker helt fantastisk!! Gøy å følge dere på tur <3

 • Reply Anonym 8. januar 2017 at 14:47

  Misunner deg virkelig. Jeg skulle egentlig ha reist selv, for to år siden, riktignok til New York, også ble jeg skikkelig syk og fikk ikke reist. Så nå frister det mer enn noe annet å reise, og få oppleve noe nytt, ah, dere er så ufattelig heldige.. <3

 • Reply Kristine 8. januar 2017 at 18:16

  Hawaii virker helt amazing. Jeg vurderer å reise dit i sommer på ferietur og lurte på om du har noen tips til hvor en kan bestille flybilletter, hvordan pleier du å gjøre det når du er på reise? Du er så reiseerfaren at jeg bare måtte spørre om tips. Håper du nyter resten av oppholdet til det fulle 🙂

 • Reply Ida Wulff 8. januar 2017 at 19:07

  Anonym: å nei, så leit 🙁 håper du får oppfylt drømmen din <3

 • Reply Stina 9. januar 2017 at 13:36

  Har du flere ferier i vente? Synes det er så gøy å følge bloggen din på tur! 😀

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 19:38

  Stina: så hyggelig at du syns det 🙂 skal til karibien i påsken, vet ikke om det blir noe spontant før det. Klem

 • Leave a Reply