Reise

GJØR HUDEN KLAR FOR SOLA

8. januar 2017

Annonse OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f3 preset                                                                  – BETAKAROTEN + KOBBER = TANCARE –  De siste dagene har det gått mye i sol, strand, sand og bading her på Hawaii. Vi nyter dagene, stresser lite og har egentlig bare lyst til å bli her for alltid. At det er vintertid her nå får meg til å lure på hvor varmt det er resten av året, for temperaturen er bare helt nydelig. Litt skyer og bris innimellom, men ellers bare fint. Heldigvis skal vi være her noen dager til selv om vi er ferdig på språkkurs, det hadde gjort vondt i hjertet å reise hjem nå!

Nå har jeg gått litt lengre på TANCARE-kapslene, så tenkte å gi en update på det. Som dere sikkert skjønner er jeg veldig fornøyd – ellers hadde jeg aldri giddet å lage innlegg om det. Det finnes andre måter å tjene penger på, for å si det på den måten. Jeg føler at jeg får en veldig fin glød når jeg går på TANCARE, også i ansiktet som jeg nesten aldri soler direkte. Ettersom jeg ikke pleier å sole ansiktet (prøver å unngå mer rynker og fregner enn nødvendig), pleier det bare å bli lett rosa når jeg er i varmere strøk. Men når jeg tar betakaroten får ansiktet en gulere tone – på den positive måten altså. Jeg har hørt folk si at de ikke vil ta betakaroten fordi de ikke vil bli knalloransje…. Man blir ikke knalloransje, jeg kaller det i hvertfall glød 😉  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset Ikke bry dere om looken. Glattetanga og hårføneren har streika her, så vi går rundt som to rakkefanter begge to. Lenge leve blogglivet…. 

Uansett! Den aller viktigste grunnen til at jeg tar betakaroten er for å unngå å bli solbrent og få soleksem. At man får en finere farge er selvfølgelig en stor bonus, da. I tillegg til betakaroten, inneholder TANCARE kobber. Kobber er et sporgrunnstoff som kroppen trenger i småmengder og som må tilføres via kosten. Det er blant annet viktig for kroppens produksjon av melanin i huden, og det er det som gjøs oss brune i sola.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f3 preset Hvis du skal på en ferie i nærmeste framtid, eller ønsker å begynne å forberede huden din på lysere tider, kan du bestille TANCARE her

Du får første pakke til kun 149,-, og det er ingen bindingstid på abonnementet. Hvis du ikke ønsker å fortsette å motta kapslene, sender du bare mail til Lab Pharma sin kundeservice 🙂

9 Comments

 • Reply Anonym 8. januar 2017 at 10:49

  Hei Ida:)

  Hvor lenge har du gått på den? Syntes ikke du var så særlig brun.

 • Reply Sofie 8. januar 2017 at 20:29

  Hei! Jeg lurte på om det går ann å få kjøpt tancare og haircare i butikk et sted? Og eventuelt om det er noen aldersgrense? 🙂

 • Reply Jenny 8. januar 2017 at 22:40

  Hei! Ca hvor lang tid tok det fra du begynte å ta haircarr til du merket at håret vokste raskere? Har bestilt i dag, og er så spent 🙂

 • Reply anonym mynona 9. januar 2017 at 02:32

  Da burde du grue deg til du kommer tilbake til Norge, her begynner det å bli skikkelig kaldt! hehe men det går nok bra. Vurderte å dra på et språkkurs selv, men ble for dyrt og var ikke sikker på om det var verdt pengene, men hva synes du?

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 04:19

  Sofie: hei! 🙂 nei, foreløpig får du bare kjøpt det på nett dessverre!

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 04:22

  anonym mynona: æææ ikke si sånt :O gruer oss maks, hehe. Nå betalte jo ikke vi for selve kurset – men jeg elsket det, og syns det var kjempebra. Bare pass på å gjøre ditt beste på testen i såfall, sånn at du kommer på et nivå hvor du kan lære noe. Jeg har hørt at språkkursene er billigere jo lengre du deltar, forresten, så du kan jo sjekke det ut! Jeg kommer garantert til å reise igjen, sammen med mammaen min kanskje. Om det så blir fra egen lomme. Klem 🙂

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 08:43

  Jenny: Hei! 🙂 Du det er så lenge siden jeg begynte at jeg faktisk ikke husker. Men i hvertfall en måned, kanskje to. Merket spesielt mye forskjell den første tiden, så det er gøy. Håper du blir fornøyd med produktet. Klem

 • Reply Anonym 9. januar 2017 at 14:31

  Du har begynt å få veldig fin og gylden farge den siste tiden. Hvor lenge må man bruke Tan Care før man ser resultater? Det er kanskje bare noen uker?

 • Reply Anonym 11. januar 2017 at 01:03

  Langt fra rakkefant!! Heit er du!!!:)

 • Leave a Reply