Reise

HOTEL HAPPINESS

9. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                                       ​- I’M IN A HOTEL –  Da har luksusdyrene sjekket inn på hotell! Haha. Dere skulle sett trynene våre i dag, da vi ankom hotellrommet vi skal bo på de siste dagene vi er på Hawaii. Misforstå meg rett – vi har kost oss på studenthjemmet. Ligget i hver vår køye og ledd på kveldstid, snakket med koselige naboer, og dekorert rommet med personlige eiendeler for å gjøre det mest mulig hjemmekoselig. Men fy søren så deilig det var å sjekke inn på et luksushotell nå! Kontrasten ble liksom så innmari stor. Her bor vi i tredevte-et eller annet etasje, har hver vår queen size-seng, og en do som både vasker og tørker oss. Altså, jeg DØR av sistnevnte. Men mer om det senere…  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                                – ROOM WITH A VIEW –  Se den utsikten! Her kan vi stå og speide etter hai før vi hiver oss ut på hvert vårt paddle board. Og ellers er vi veldig fornøyd med fargene på rommet! Store deler av Hawaii er nemlig prydet med mørkt tre og blomstermønster – men her er det brukt farger som vi ville brukt i vårt eget sommerhus ble vi enig om. Vi har ikke sovet her én natt enda, men jeg kan allerede anbefale Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa 🙂  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset I kveld blir det nok en night in på oss, vi har fartet rundt i hele dag. Det blir i hvertfall bedre plass når vi skal besøke hverandre i sengen for å se på Farmen Kjendis! Hahaha. Jeg takker meg selv og høyere makter for at jeg ikke sa ja til å være med på det der, jeg hadde sikkert dødd allerede i båten på vei til gården. Dessuten er jeg jo ikke kjendis, men det trenger man tydeligvis ikke å være lengre for å være med på slike program.

Over og ut fra verdens deiligste hotellseng! 

16 Comments

 • Reply Mie 9. januar 2017 at 14:04

  Hvilket hotell bor dere på? Altså hvilket hotell er dette?

 • Reply M 9. januar 2017 at 16:04

  Kjente bare 3 – 4 personer igjen fra Farmen Kjendis. Eneste grunnen jeg ser på det programmet er pga. Lothepus! Han er morsom.:-) Men hadde sett på også hvis du var med.:-D

  Bildene dine ser fake ut by the way selv om jeg vet at det ikke er fake!:-P Uvirkelig fine. . Kos deg resten av uken i Hawaii.

 • Reply Kristin 9. januar 2017 at 18:45

  Kjære Ida.

  Jeg ville bare si tusen takk! Jeg fulgte tipsene dine I forhold til eksamens lesingen. Og på min aller første universitet eksamen fikk jeg B! 🙂 ikke en A,men for ei som som sliter litt med eksamens angst, var dette mer enn godt nok:) så Tusen takk for gode tips❤💙

 • Reply Charlotte 9. januar 2017 at 19:10

  Ser helt magisk ut!! Balsam for både kropp og sjel vil jeg tro.. Haha, jeg hadde hatt sansen for deg på Farmen altså, du er mer «kjendig» i mine øyne enn 70% av de som er der inne, hah!! 🙂 Kos dere masse videre <3

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 19:37

  Mie: står i innlegget!

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 19:39

  Kristin: så godt å høre, Kristin! Gratulerer så mye med B! <3 B står for bra 😀 klem

 • Reply Lise 9. januar 2017 at 20:11

  Hei, får vi se hva som er i Chanel posene?

 • Reply Emilia 9. januar 2017 at 20:32

  Virker som dere koser dere! Er en smule misunnelig for å si det slik..

  Litt tilfeldig spørsmål, men må nesten bare spørre. Du som har blogget i mange år hvor du er avhengig av PC og mobil store deler av tiden og tillegg går på skole hvor du også skriver mye på PC/skriver for hånd. Sliter du med betennelse i hendene og/eller armene?

  Jeg sliter skikkelig, og jeg sitter ikke med PC eller mobil mer enn gjennomsnittet på min alder(23år). Ingen rundt meg sliter med det samme, så litt nysgjerrig på om du kanskje er så uheldig å være i samme båt som meg mtp jobb/skole?

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 21:45

  Emilia: hei Emilia 🙂 nei, det har jeg heldigvis sluppet unna. Jeg sliter med å skrive med penn og blyant, men PC går heldigvis fint. Håper det ordner seg for deg, må være slitsomt <3

 • Reply Mona 9. januar 2017 at 21:57

  Så utrolig fint sted! Fikk ikke noe særlig lyst på en ferie nå. Her er grått og vått, og blankisen mange steder. Kos dere masse videre:)

 • Reply Elin fra Sukhi.co.no 9. januar 2017 at 22:02

  Så utrolig fint dette hotellet var. Skikkelig luksus, jo! Kos dere masse! 🙂

 • Reply Maren 9. januar 2017 at 22:12

  Hvor er pysjen fra? Nyyydelig

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 22:24

  Maren: Victorias Secret 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 22:25

  Mona: ååh gruer meg til å komme hjem til kulda! 🙁

 • Reply Ida Wulff 9. januar 2017 at 22:25

  Elin fra Sukhi.co.no: takk for det <3

 • Reply Anonym 10. januar 2017 at 19:05

  Og i Norge, eller i Oslo da, er det speilglatt og masse snø, så neida, er ikke misunnelig i det hele tatt.

 • Leave a Reply