Reise

TO MATCH MY BAG

9. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                                  – A GIFT FOR MYSELF –  I går dro vi på en liten shoppingrunde igjen, og vi kjøpte såå mye fint begge to. Hadde jeg visst hvor shoppingparadis Honolulu er, skulle jeg tatt opp lån før jeg dro hit. Hahaha. Neida, joda, neida. Da vet jeg i hvertfall det neste gang jeg skal hit. For jeg  tilbake! Jeg husker ikke helt hva grunnen er, men flere av de vi har snakket med i de litt dyrere butikkene, sier at varene deres er billigere her på Hawaii enn på fastlandet. Og da vi var hos YSL, var det plutselig 20% rabatt på alt i butikken. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset                                                                            – THE CUTEST LITTLE WALLET –  En av tingene jeg kjøpte i går var denne lille Chanel lommeboken som matcher vesken jeg har hjemme. Jeg var veldig fristet til å kjøpe en peachfarget, men fornuften slo til i siste liten. Denne kan jeg jo ha til jeg blir gammel og grå, tipper jeg hadde blitt lei av den knæsje fargen etter kort tid. Deilig å endelig ha en fin liten lommebok! Fun fact: jeg har ikke hatt lommebok på evigheter. Jeg går bare rundt med en stygg liten pung, hvor innsiden er et kaos av alle kortene mine, mynter og gamle kvitteringer. Litt rart egentlig, siden jeg er et ordensmenneske ut av en annen verden. Men nå blir det orden vettu!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Her er det morgen, og vi har nettopp vært ute og spist frokost. Kristina har gått på stranda, mens jeg er tilbake på hotellet for å gjøre forberedelser til stranda. Jeg har nemlig tvangstanker mot å ta den første smøringen på stranda, jeg  ha en nakensmøring før jeg skal ut i sola. Altså stå naken og smøre meg med solkrem, så jeg er sikker på at hver eneste centimeter på kroppen er beskyttet. Kanskje litt tullete, men jeg må bare 🙂 

Og ellers har vi sovet som tornerose i natt begge to. Sengetøyet på dette hotellet er så mykt at jeg bare har lyst å ligge våken om kvelden og føle på hvor mykt og rent det er. Blir vel snart vant til det tenker jeg, hehe. Okey, nakensmøring neste. Vi blogges snart!

22 Comments

 • Reply Sofie 9. januar 2017 at 23:02

  Utrolig fin lommebok! Ble helt frelst av den! Tror nesten den står på toppen av ønskelisten nå. Hva ligger prisen på? 🙂 🙂

 • Reply May-Celin Nybak 10. januar 2017 at 00:47

  Hei. For en fantastisk lommebok! Jeg har bestandig ønsket meg både lommeboken og vesken, men jeg finner aldri ut hvilke priser det er? Hva betalte du for lommeboken og eventuelt veske om du hadde det? 🙂

  Håper du har en fin tur. <3 🙂

 • Reply Sandy 10. januar 2017 at 07:38

  Så bra at dere koser dere! Alle designerbutikkene sier dette, mener og huske at noen forklarte at momsen er ulik i hver stat, og at Hawaii har den billigste. Så verdt det! Gleder meg til å se resten. Ha en fin dag x

 • Reply Tina 10. januar 2017 at 08:45

  Hei, denne har jeg veldig lyst på også, hvor mye måtte du gi?

 • Reply Lisa 10. januar 2017 at 11:32

  Hei 🙂 Får vi se kjøpene dine fra YSL osv også? Nyt den siste tiden der borte, ser helt fantastisk ut!

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 19:38

  Lisa: ja, det skal jeg fikse 🙂 tusen takk!

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 19:39

  Sandy: Åja, kjekt å vite. Takk det samme 🙂

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 19:39

  Tina: hei Tina, kommenterer dessverre aldri pris på slike ting her på bloggen.

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 19:41

  May-Celin Nybak: hei! 🙂 kommenterer ikke slike priser her på bloggen – men vesken stiger i verdi hele tiden og koster nå mye mer enn hva jeg kjøpte den for. Leste et sted at de stiger opptil 20% i året :O finnes veskeforum osv på nett som legger ut oppdaterte priser hvis du søker litt rundt. Klem <3

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 19:42

  Sofie: tusen takk for det! 🙂 pris kommenterer jeg dessverre ikke på bloggen. Klem

 • Reply Hege Kristin 10. januar 2017 at 20:18

  så fin <3

 • Reply Kamilla Haaland 10. januar 2017 at 20:32

  Var dere på ala moana senteret og shoppet? Utrolig mange flotte butikker å velge mellom 😀 Nydelig lommebok!

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 21:03

  Hege Kristin: <3

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 21:04

  Kamilla Haaland: ala moana er livet! 😀 tusen takk <3

 • Reply Madelen 10. januar 2017 at 23:18

  Og hva kostet herligheten? 😀

 • Reply Marte 11. januar 2017 at 00:18

  Jeg følte jeg kommenterte et innlegg hvor du hadde flere bilder med handleposer. Men var det influensaen som tok meg? Hmm. Uansett, du er fantastisk!

 • Reply Vibeke 11. januar 2017 at 00:48

  Kan du legge ut bilde av hvordan den ser ut inni? <3

 • Reply Ida Wulff 11. januar 2017 at 02:06

  Marte: det gjorde du 😀 hehe. Håper formen er bedre <3

 • Reply Marte 11. januar 2017 at 10:22

  Godt å lese. I dag er jeg tilbake på jobb, men må alltid titte innom bloggen din med kafekoppen min på morningen.

  Du er så pen Ida! Du stråler!

 • Reply Ida Wulff 12. januar 2017 at 00:04

  Marte: tusen takk, og så bra du er tilbake i virkeligheten <3 klem til deg!

 • Reply Annh 17. januar 2017 at 10:35

  Pris på denne lommeboken varierer noe ifht valuta og salg i butikk.

  Jeg kjøpte min for 3400 i stockholm.

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 14:33

  Annh: oi det var en veldig fin pris, hvis det er samme lommebok!

 • Leave a Reply