Reise

DET BLIR HELT UMULIG Å REISE HJEM

10. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset Processed with VSCO with a5 preset Akkurat nå hater jeg at jeg studerer. For hvis jeg ikke gjorde det, hadde jeg revet returbilletten i to og bare blitt her. I dag lå jeg på stranda og klarte ikke helt å slappe av, fordi jeg stresset sånn med å minne meg selv på å nyte hvert sekund. Jada, så her ligger jeg og nyter alle sekundene. Snart skal jeg hjem. Det gjør meg litt deprimert, på den overfladiske måten. Jeg er ikke skolemotivert, jeg er motivert for å være her. HEHE. 

Og ellers har jeg kjøpt meg den styggeste hatten på hele Hawaii. Her har man valget mellom å kjøpe en fin hatt til 2000 kroner eller en stygg hatt til 100 kroner. Noen mellomting har jeg ikke klart å finne. Og ettersom jeg alltid kaster hattene mine når de er blitt flate nok i kofferten, gikk jeg for den billige varianten. Kanskje føles den bare klein å ha på fordi jeg er vant til hatter som er på størrelse med moder jord. Var ikke mye diva over denne, føler meg heller som en som nyter å bowle og drikke Fanta Exotic på fritiden. 

Vi har nettopp fullført vårt lille kveldsrituale – Farmen, og skal til å legge oss. Er det én ting som blir fint med å komme hjem, så er det å være i samme tidssone som familien. Jeg liker å ringe og plage dem hele tiden, og det får jeg ikke gjort når jeg er her. Snakkes i morgen – eller etterpå, blir det vel 🙂 Natti!

11 Comments

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 10. januar 2017 at 10:09

  Haha, elsker hattekommentarene dine! Det såg ikkje so verst ut, men skjønner kva du meiner – litt meir stil over dei store 🙂

  Eg vil aldri heim frå ferie, so den følelsen kjenner eg godt! Men etter ei veke eller to heime venner man seg til tilværelsen i kalde Norge og, hehe.

 • Reply cathrine 10. januar 2017 at 12:54

  Så fint ut der:), nytt vært sekund før hjemmereise 🙂

 • Reply Anonym 10. januar 2017 at 17:37

  Så brun og fin du har blitt 🙂 Er det fra de bruningskapslene? Anbefaler du de?

 • Reply Beate 10. januar 2017 at 19:07

  Så vittig. Før jeg leste teksten tenkte jeg «Oi, den hatten kledde hun».

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 19:35

  Beate: Hehe, da får jeg vel si takk for det 😀

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 19:37

  cathrine: prøver hardt, hehe!

 • Reply Ida Wulff 10. januar 2017 at 19:37

  Anonym: blir brunere når jeg bruker dem enn når jeg ikke gjør det, så ja 🙂

 • Reply Hege Kristin 10. januar 2017 at 20:15

  skjønner at det ikke frister å reise hjem! haha 😀

 • Reply Anonym 10. januar 2017 at 22:44

  Hahaha, du er så morsom 😂💙

 • Reply Tia 10. januar 2017 at 23:19

  Jeg lurer på om du kan skrive et litt «dypt» innlegg om kjærlighetssorg, utroskap og «karma». Får de noen gang som fortjent, eller seiler de lett videre gjennom livet.

 • Reply Anonym 11. januar 2017 at 00:26

  Den bikinioverdelen matcher hatten da Hahaha, har du kjøpt den der også?

 • Leave a Reply