Reise

NÅ HOLDER DET

11. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Dette er nesten litt flaut å innrømme, men vi har vært skummelt mye på The Cheesecake Factory her på Hawaii. HAHA! Vi oppdaget ved en tilfeldighet at det fantes her, og etter ett besøk var vi frelst. Problemet er jo at vi vil prøve alt på menyen, så vi har endt opp med å gå tilbake gang på gang… Noen ganger har vi endt opp med å bare spise ett måltid i løpet av hele dagen, fordi vi blir så himla mette på her. Jaja, det er vel økonomisk i det minste? Vi har til og med hatt så lyst til å spise der at vi har ventet på bord i opptil en og en halv time – men det er null problem, man tar bare med seg ventedingsen, går på shopping, og vender tilbake til restauranten når den blinker og vibrerer.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Vel, etter at vi spiste der i går igjen, sa det i hvertfall stopp for meg. Det er jo ikke sånn at vi har vært der hver eneste dag, men alt for ofte. Hehe. Det finnes jo så mange bra restauranter her, så det blir for dumt å sitte i samme hjørne hver eneste kveld. 

En liten funfact i farta! Det er sykt mye duer og andre fugler her. Men til og med de er snillere på Hawaii enn hjemme. De tasser rundt på restaurantene, men aldri i verden om de gjør et forsøk på å stjele maten din. Throwback til da jeg så en dame med pølse bli angrepet av en måke på Aker Brygge. Ok, nå skal jeg slutte å snakke om mat. Vi kom nettopp hjem fra middag ute, og nok en gang tror jeg virkelig på at jeg aldri kommer til å bli sulten igjen. 

19 Comments

 • Reply Cathrine 11. januar 2017 at 09:50

  ELSKER Cheesecake Factory, så jeg forstår dere godt. Hvis dere ikke allerede har prøvd, må dere prøve Chicken Madeira der en gang. Jeg bestilte det hver gang jeg var der da jeg bodde i California, noe av det beste jeg har smakt.

 • Reply Sara 11. januar 2017 at 10:34

  Hei!

  Vet ikke hvor lenge dere har igjen, men kom dere til North Shore før dere skal hjem! Tar i overkant av fire timer å kjøre rundt hele Oahu, så om dere ikke har vært på de øde strendene North Shore har å by på, så bør det oppleves. Om dere vil hoppe i fallskjerm så bøøør dette også gjøres her. Det går buss rundt hele øya så er enkelt å komme seg rundt, men de gønner heftig aircondition, så ta med ekstra genser. Og sjekk gjerne ut restauranten Duke’s, de hadde hvertfall digge waffel fries i 2012, heh.

 • Reply Henniie 11. januar 2017 at 10:39

  Skal ikke være greit – du og du for noen porsjoner med mat dere fikk!!

 • Reply Anne 11. januar 2017 at 11:07

  Kjempe glad for gode ferietips fra Hawaii! Jeg reiser dit i april, så jeg håper det kommer mer 🙂 Ser helt fantastisk deilig ut!

 • Reply Hege Kristin 11. januar 2017 at 12:59

  det så godt ut 😀

 • Reply Anonym 11. januar 2017 at 21:51

  Det ser knallgodt ut og du stråler virkelig glede her:) Og nå må jeg gjøre alt jeg kan for å ikke google Cheesecake factory meny!!!

 • Reply Anonym 11. januar 2017 at 23:42

  Hjelp, må jo være en halv kilo pasta der… – minst! 😀

 • Reply Ida Wulff 11. januar 2017 at 23:59

  Anonym: jepp! Har fått en ekstra valk på ryggen mens jeg har vært her. Men det er verdt det! Hehe 😀

 • Reply Ida Wulff 12. januar 2017 at 00:00

  Anonym: dont do it! Hehe. Det må oppleves IRL <3

 • Reply Ida Wulff 12. januar 2017 at 00:02

  Anne: ååå heldig!! Skal få oppsummert litt etter endt tur <3

 • Reply Ida Wulff 12. januar 2017 at 00:03

  Henniie: i know, ekstremt :O

 • Reply Ida Wulff 12. januar 2017 at 00:05

  Cathrine: oi, kanskje vi må tilbake bare én gang til da 😀 haha. Har du prøvd orange chicken? Har ikke turt å bestille den..

 • Reply tinaa 12. januar 2017 at 02:09

  Hvor er genseren din i fra? kjempe fin 😀

 • Reply Cathrine 12. januar 2017 at 19:19

  Hehe, det synes jeg dere bør! 😀 Jeg har ikke smakt orange chicken siden jeg alltid endte opp med det samme (…)

 • Reply Marit 12. januar 2017 at 19:46

  Nydelig bluse, eller kjole 🙂 Kan jeg spørre hvor den er fra?

 • Reply Ida Wulff 12. januar 2017 at 20:27

  Marit: Blusen er fra Zara! 🙂 Klem

 • Reply Ida Wulff 12. januar 2017 at 22:36

  Cathrine: fort gjort, Hehe!

 • Reply Anonym 13. januar 2017 at 14:02

  prøv oreo dream extreme! veldig mettende så dere kan sikkert dele den, me sååååå god

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2017 at 02:12

  tinaa: Zara 🙂

 • Leave a Reply