Reise

SISTE DAG PÅ STRANDEN

13. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset De to siste dagene har det vært som om en hetebølge har truffet Honolulu. Det har i hvertfall føltes mye varmere enn det har gjort resten av oppholdet. Vi har badet hvert femte minutt uten å overdrive, og tømt hver eneste tube med solkrem. Vann, iste og Snapple Diet (kan vi please få den i Norge?!) har gått ned på høykant. Badetemperaturen er så deilig at jeg ikke kan beskrive det med ord, og i dag har det vært store bølger som vi har lekt oss i. Jeg føler meg helt tullete forelsket i dette stedet. Da jeg stod ute i vannet alene i dag, måtte jeg konsentrere meg for å roe ned smilingen littegrann. Følte meg som den gærningen som stod og gliste helt alene, haha. 

Hawaii må forresten være det perfekte stedet å praktisere engelsken sin. Man får jo ikke være i fred! Og det må man bare lære seg å like, uansett hvor norsk og asosial man er. Jeg rakk så vidt å legge meg ned på stranda i dag, før dama på solsengen ved siden av ville hjelpe meg å gjemme lappen som stakk opp av bikinitrusa mi. Da hun gikk til lunsj, fikk jeg beskjed om at det bare var å forsyne seg med bademadrass og parasoll mens hun var borte. Jeg er fortsatt ikke blitt vant til all vennligheten som florerer her. Skandinaveren i meg lurer fremdeles på hva som ligger bak, når noen stopper opp i matbutikken og gir meg et kompliment for den grusomme hatten jeg går rundt med. 

Om fem timer blir vi hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Sorg i hjertet! Vi har bestemt oss for å døgne, så nå ligger vi her i hver vår kosedress og bare venter. Vi er trøtte allerede, så spørs om ikke vi må sette på musikk og øve på hula dancing eller noe. Jeg har forresten forhåndspostet innlegg, så dere blir jammen ikke kvitt meg selv om jeg skal fly i et døgn. Og tenk at vi skal fly fredag den 13.! Måtte det gå like bra som det gjorde på veien hit 🙂 

10 Comments

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 13. januar 2017 at 13:59

  God tur!

 • Reply M 13. januar 2017 at 18:09

  De har snapple diet på deli deluca hvertfall. I kartong, ikke flaske, men allikevel 🙂

 • Reply Hege Kristin 13. januar 2017 at 19:05

  så fine bilder!

  god tur hjem 🙂

 • Reply therese 14. januar 2017 at 00:12

  man får kjøpt snapple diet poser til å blande ut selv på ebay 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2017 at 02:04

  therese: så kjekt!

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2017 at 02:05

  Hege Kristin: tusen takk 🙂

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2017 at 02:06

  M: det visste jeg ikke, takk for tips 😀

 • Reply Ida Wulff 14. januar 2017 at 02:09

  Lisa // Fjords & Beaches: tusen takk! 🙂

 • Reply Henriette Louise Larsen 16. januar 2017 at 19:08

  De har snapple diet i de fleste Rema 1000 butikker 😀 I kartong vel og merke, men vel så god!! Elsker snapple

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 05:59

  Henriette Louise Larsen: hurra, takk for tips!

 • Leave a Reply