Reise

NEW YORK SLEEPOVER

15. januar 2017

Processed with VSCO with a5 presetProcessed with VSCO with a5 preset                                                                              – WHEN IN NEW YORK –  Hva skal man si… Aldri fly på en fredag den 13.? Da vi satte oss inn i flyet på Hawaii, fikk vi beskjed om å gå av igjen. Bare for en time, det var noe som måtte fikses på flyet. Èn time ble til ni timer, og til slutt ble vi booket om. Til en ni timers flytur til New York. For så å måtte vente i New York i 12 timer, før en syv timers flyreise hjem til Norge. De siste to døgnene har jeg ligget mye på gulvet, febrilsk prøvd å holde orden i håndbaggasjen, freshet meg opp ved hjelp av vann og papir – og spist så mye ekkel mat at jeg kunne trengt en skikkelig detox. Kan nesten ikke tro at reisen som skulle ta 23 timer, tok over 40 timer til sammen! 

Tross all uflaks og trøtthet, har vi heldigvis klart å holde humøret oppe hele veien. Ganske imponerende til oss å være, haha. Da vi kom til New York var vi så trøtte at vi bare snublet rundt oss selv, så vi bestemte oss for å sjekke inn på et airport hotel og sove i seks timer. Vi kjøpte en eske med donuts, tok oss en dusj og hoppet i hver vår himmelske seng. Jeg tror aldri jeg har sovet så godt i hele mitt liv. 

Den siste flyturen hjem til Oslo gikk som en drøm, nå er jeg bare så glad for å endelig være hjemme igjen. Målet for dagen er å holde meg våken til klokka 8 i kveld. Spent på om det går, for kroppen min har veeldig lyst til å sove allerede nå. Kanskje ikke så rart, for på Hawaii er det sovetid. Snakkes i morgen, endelig er vi i samme tidssone 😀 

6 Comments

 • Reply Hege Kristin 15. januar 2017 at 16:21

  så kjipt å vente så lenge! men bra du kom deg vel hjem <3

 • Reply Henniie 15. januar 2017 at 16:27

  Jeg forstår ikke hvordan man kan spise sånt kliss som donuts er! Bare smultringen i seg selv er nok, om ikke skal begynne og klæsje på frosting og melis i alle regnbuens farger – med strø og eller sjokolade i tillegg!

 • Reply Fast weight loss 15. januar 2017 at 18:29

  Jeg elsker dunking donuts WOW

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 16. januar 2017 at 09:58

  Åh, flyplasshotell <3

 • Reply Anonym 16. januar 2017 at 21:56

  OMG <3 Jeg kunne levd på Dunkin sine donuts. Hvis kjeden kommer til Norge….😁

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 05:59

  Anonym: da har vi et problem! Hehe <3

 • Leave a Reply