Reise

LOVING MY JETLAG

16. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset
God morgen! Jeg har funnet ut at jeg ikke klarer å lure jetlaggen, så jeg kan like gjerne nyte den og utnytte den. Jeg er vanligvis en person som legger meg sent og sliter når jeg skal stå opp, så å sovne tidlig og våkne tidlig av seg selv er egentlig en luksus. Å sovne syv om kvelden og våkne klokken 3 om natta er kanskje litt for ekstremt, men det blir jo bedre for hver dag som går.

Etter at jeg våknet klokken 3 i natt har jeg fått gjort unna en hel haug. Alt er pakket ut, klær er vasket og jeg er godt i gang med vasking av leiligheten. Jeg tenkte jeg skulle være en hensynsfull nabo, og vente med støvsugingen og moppingen til klokka 7, hehe. I skrivende stund står jeg ved kjøkkenbenken og koker en posesuppe – sykt takknemlig da jeg fant den i skapet, for ellers er det tomt. Det siste jeg har lyst til er å gå løs på det amerikanske godteriet som jeg har kjøpt til andre… Æsjamei!

Nei, nå gleder jeg meg bare til det blir lyst og resten av byen våkner. Tenkte jeg skulle ut og kjøpe litt bursdagsgaver senere i dag. Burde egentlig gjort unna det på Hawaii, men jeg reiste hjem med 14 kilo overvekt og hadde egentlig nok med meg selv 😉  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f1 preset Ønsker deg en super mandag så lenge, vi snakkes senere!

12 Comments

 • Reply Lisa // Fjords & Beaches 16. januar 2017 at 08:21

  Jet lag kan vera positivt og, ja! Eg elsker når eg våkner tidlig UTEN å forbanne vekkerklokka. I Mexico våkna eg av meg sjølv før sola kvar dag, og kunne nyte kaffi på stranda under soloppgangen, takka vere litt god gammeldags jet lag 🙂

 • Reply Maria 16. januar 2017 at 11:27

  Etterlyser en spørsmålsrunde, og siden det er en god stund siden håper jeg du kan ha en snart! 😀 Ser flere ønsker det på bloggen.

 • Reply Karen 16. januar 2017 at 13:13

  Så skjønn du er! Ønsker deg en fin uke <3

 • Reply Anonym 16. januar 2017 at 14:56

  Kan du inne vise frem det du har kjøpt på Hawaii?😄

 • Reply Hege Kristin 16. januar 2017 at 20:30

  så fine bilder av deg <3

  ha en fin kveld!

 • Reply Kristine 16. januar 2017 at 22:12

  Hei søta! Har du tips til noen gode restauranter og kafeer man burde stikke innom når man er i Oslo på weekendtur? 😀

 • Reply Gina 17. januar 2017 at 01:59

  Hvordan ble du og Kristina kjent? Moro at begge ligger på toppen av Norges mest leste blogger.:-)

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 05:57

  Gina: Hehe, vi møttes faktisk på et event som het bloggcamp i 2010!

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 05:59

  Hege Kristin: tusen takk, og takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 05:59

  Kristine: kafeer er jeg dårlig på, men gå på Nodee eller Alex sushi hvis du er glad i sushi 😀 Dinner og Mr Bay er også digg! Klem

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 06:00

  Karen: takk det samme <33

 • Reply Therese 18. januar 2017 at 10:17

  Du er så nydelig på disse bildene! Elsker håret ditt, skikkelig model-style<3 Kan jeg spørre hva du har brukt på leppene? Det ser så fresht ut mot den brune huden:-)

 • Leave a Reply