Reise

SNAPCHAT PÅ REISEN

17. januar 2017


God morgen! I dag klarte jeg å sove til halv 6. Sykt fornøyd, hehe! Jeg tenkte jeg skulle dele noen fargerike snapchats fra reisen, siden jeg sikkert har mange lesere som ikke følger meg på Snap. Jeg heter Idawu der, hvis du har lyst til å følge meg 🙂

Uff, på Snapchat skjer det mye styggdom, det hender at jeg angrer på min egen ærlighet og sletter noe. Det er også veldig confusing å ha både venner og blogglesere på Snapchat. Ovenfor dere syns jeg ikke noe er flaut, men så har jeg jo for eksempel folk jeg har datet, som ikke skjønner greia og bare tror det har klikket helt for meg. Hahaha. Men det får bare være, dere er jo viktigst 😉  Likte dere rumpen nederst til venstre? Da jeg la ut bilde av meg selv på paddleboard, fikk jeg en kommentar om at jeg burde fokusere mindre på markløft og rumpe når jeg trener. Det gikk ikke så veldig inn på meg – for jeg trener jo ikke, ehehe. Men det burde jeg virkelig begynne med. Ikke for å gjøre anonyme lesere fornøyd, men fordi jeg ble andpusten av å gå med søpla i går. Nå er det flere måneder siden jeg var inne i gode treningsrutiner. Eksamener og forkjølelser på rekke og rad amputerte liksom alt. Men jeg gleder meg veldig til å komme meg tilbake på trening nå, det er jo så gøy når man først kommer i gang. Sosialt er det også! Og så savner jeg lykkefølelsen etter trening.

I dag skal jeg rundt i byen og pusse opp mitt ytre. Vipper og negler har forfalt i varmen, så nå gleder jeg meg til å freshe opp. Ha en fin dag så lenge 

13 Comments

 • Reply Maria 17. januar 2017 at 11:33

  Hahaha What?!? Du såg jo skikkelig bra ut på paddleboardbildet! 😀

 • Reply Anonym 17. januar 2017 at 14:39

  Tar ikke med den snappen der dere gjør narr av en annen blogger da?

 • Reply Hege Kristin 17. januar 2017 at 15:34

  så fine bilder 😀

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 15:36

  Hege Kristin: tusen takk! 🙂

 • Reply Camilla 17. januar 2017 at 16:28

  Hei!

  Likte innleggene dine fra Hawaii veldig godt! 🙂 Jeg lurer på om du kunne gitt et kjapt overblikk over prisnivået der nå? Da blir jeg i så fall skikkelig glad! Bodde et halvår på Hawaii i 2010, men da lå dollaren på 5-6 NOK. Likevel husker jeg Hawaii som dyrt! Vurderer å reise dit om en måned og ønsker å leve så billig som mulig. Det vil si hostell og superbillige måltider. Hvor mye tror du jeg er nødt til å bruke på mat, drikke osv per dag?

  Ha en fin dag! 🙂

 • Reply Kristin Eilertsen 17. januar 2017 at 17:26

  Morsomt å følge dere på tur på snap!

  Men får du virkelig utgiftsført kostnader til middager på cheesecake factory som et utlegg til regnskapet i bedriften din?

 • Reply Ida Wulff 17. januar 2017 at 18:18

  Kristin Eilertsen: Så hyggelig at du syns det! 🙂 Det var bare sortering av kvitteringer altså, skal ikke sende alt videre til regnskapsføreren ;p

 • Reply Anonym 18. januar 2017 at 20:00

  Seriøst? Du så jo så bra ut, jeg tenkte jo faktisk at jeg kunne ønske jeg hadde kroppen din, noen mennesker altså..

 • Reply Anonym 21. januar 2017 at 20:35

  Haha, du ligner skikkelig på bitmoojien din😀

 • Reply Ida Wulff 22. januar 2017 at 18:34

  Anonym: hahah, helg enig!

 • Reply S 24. januar 2017 at 22:35

  Hei, sikkert et veldig dumt spm.. men er du sikker på at du skrev riktig navn til snapchatten din? Jeg la til Idawu. Tenkte kanskje at du var en ivrig snapper, men har foreløpig ikke sett noe til deg på mystory, så nå begynner jeg å tro at jeg kanskje følger feil person :p

 • Reply Ida Wulff 24. januar 2017 at 23:27

  S: ja, det er feil! Jeg heter idawulff på snapchat, Idawu er Instagram :-)) Sees på snap!

 • Reply Caverta 20. mars 2017 at 06:04

  Nice designs my sister like it. thanks for the idea.

 • Leave a Reply