Hverdagsliv

HJEMME HOS MOR OG FAR

19. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Lenge siden jeg har hatt på meg så mye klær, haha! Nesten så jeg får litt klaustrofobi og føler meg innstengt 😉 Nå er jeg trygt hjemme i Tønsberg hos mor og far. Koselig å komme hjem, for jeg har jo ikke sett familien siden jul. Lenge til meg å være, i hvertfall. I går kveld kom lillebror på besøk også, så pappa lagde god mat og vi satt i kjøkkenkroken og pratet – helt til det var Farmen, så klart. Da ble familien delt i én gruppe med reality-motstandere, og én gruppe som satt klistret til skjermen. Mamsen og jeg var i sistnevnte, hehe.

Jetlagged som jeg er, sovnet jeg tidlig i går kveld. Derfor fikk jeg helt sjokk da jeg i dag våknet klokka 11! Herregud, hva skjedde. Sove i 12 timer?! Kanskje det er Tønsberg-lufta, jeg vet ikke. Men 12 timer søvn har jeg vel ikke fått siden jeg var tenåring og soving var livets hobby. Deilig var det uansett!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with m6 preset Hater fugler, men elsker ender! Denne søte flokken svømte innom brygga og hilste på meg i dag  Nå er det straks klart for mammas fiskesuppe, så jeg logger av. Men jeg kommer tilbake litt senere med litt flere kjøkkenrefleksjoner, for nå klikker det snart for meg altså. Snakkes snart!

11 Comments

 • Reply Kaja 19. januar 2017 at 18:24

  Så fine bilder. Kjenner meg veldig igjen i det med klærne. Er allerede lei av lag på lag med plagg 😛

 • Reply ewymarie 19. januar 2017 at 19:06

  Du bør ta en titt innom venninnen til Kristina sin IG konto. Hun har innredet sitt hjem i den stilen du er ute etter. Søk etter Olivia Angeline 😊

 • Reply Helen 19. januar 2017 at 19:54

  Hei Ida, kan du ikke si hvor den rosa badedrakten med meloner er fra? Jeg har lett hele nettet rundt etter badedrakt men finner ingenting 🙁

 • Reply Martine Ellefsen 19. januar 2017 at 20:42

  Kos deg med fiskesuppe – det er nydelig 🙂 <3

 • Reply Silje 20. januar 2017 at 19:05

  Sort er så flott! Og kjøkkenet ditt BLIR faktisk ikke mindre av at det er sort 😉. Tenk så kjedelig hvis alt skal være hvitt fordi vi ikke tør eller på grunn av romfølelsen. Hvis du ser i interiørmagasiner så ser du fort at de har vært vågale, og det er jo nettopp det som gir rommet personlighet. Jeg elsker mitt sorte kjøkken selv om det sikkert må vaskes oftere enn andre. Har dog lyse gardiner og lyse vegger, og det gjør jo litt selvfølgelig.

  Kunne tenkt meg blått kjøkken nestegang! Og kalkmaling på veggen ❤️

 • Reply helle 22. januar 2017 at 14:53

  hvor er skjerfet fra?

 • Reply Ida Wulff 22. januar 2017 at 18:33

  helle: aner dessverre ikke 🙁

 • Reply Ida Wulff 24. januar 2017 at 23:29

  Kaja: tusen takk! Ja, skal bli deilig med vår nå 😀

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2017 at 01:22

  Helen: Jeg har dessverre ikke link til den, beklager 🙁

 • Reply Tanetta 9. februar 2024 at 05:06

  Heya i’m for the primary time here. I came across this board and
  I find It really useful & it helped me out much.
  I’m hoping to present something again and aid others like you helped me.

 • Reply chanel west coast video cowboy hat 10. mai 2024 at 07:47

  If you want to improve your knowledge just keep visiting this
  site and be updated with the most up-to-date information posted here.

 • Leave a Reply