Nybygg, hjem & interiør

LAST MINUTE DECISIONS

22. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Jeg måtte skrive dette innlegget på nytt, for det ble så himla langt på første forsøk! Dette blir i hvertfall det siste nybygg-innlegget på en stund hvis det er noen som er lei, for nå har jeg gjort mitt fram til mars, hvor neste tilvalgsmøte finner sted. 

På fredag hadde jeg altså tilvalgsmøte på kjøkken, bad, ekstratoalett og garderober. Kvelden før la jeg fra meg svartedauen for godt, og hadde egentlig bestemt meg for hvitt kjøkken. Foreldrene mine, vennene mine og alle de fine katalogene med hvite kjøkken kan jo ikke ta feil?

På tilvalgsmøtet startet vi med det foreløpig hvite kjøkkenet. Hjørner ble fjernet, skuffene ble flere, håndtak forsvant og det ble lagt fôringer opp til taket. Da alt var slik jeg ønsket, ba jeg om å få se det i svart, bare sånn for moro skyld. Ved et tastetrykk ble alt svart, og jeg kjente langt inn i hjerterota at: JA, dette er kjøkkenet mitt, der skal jeg stå og steke ferdigpizza etter at jeg har postet bilde av en salat på bloggen. Haha! Selv om kjøkkenet mitt er en hestesko og ikke det største, så blir det åpent fordi det mangler overskap på den ene siden. Det så rett og slett veldig bra ut, og spesielt med stekeovn i høyskap som prikk over i’en. Jeg var på nippet til å legge inn et integrert vinskap også, men jeg bestemte meg for å flytte inn først, og se hvor mye av skapplassen jeg trenger til mer fornuftige ting. Benkeplaten jeg gikk for er lys og marmor-lignende fra Dekton. Den er ganske dyr, så jeg tar endelig avgjørelse når jeg finner ut hvor dyr.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Hva angår badene bestemte jeg meg for å droppe innfallet jeg fikk. Det blir ikke noen utvidelse av badet, og jeg beholder walk in-garderoben i gangen. Så jeg får leve videre uten badekar, for nå. Begge badene får mørk innredning, og på det store badet fikk jeg heldigvis lengre benk hvor det blir integrert kombiskap under. Speil fra vegg til vegg, og helt opp til taket. Forhåpentligvis vil det gjøre noe med romfølelsen. I tillegg til kombiskap får jeg skap og en rekke skuffer under vasken, så det kunne egentlig ikke blitt bedre. Satte også inn to skap til oppbevaring på badet, så det blir god plass til håndklær og diverse. Vegger og gulv skal ikke bestemmes før i mars, noe jeg er veldig glad for.

Så, over til garderober. Jeg valgte å fjerne skyvedørsgarderoben på soverommet mitt. Soverommet mitt skal være zen zone – og er det noe jeg ikke er flink til, så er det å holde orden i skap. Jeg bretter laken som en orangutang, og det samme gjelder vel egentlig klærne mine. I stedet valgte jeg en tre meter lang garderobevegg på kontoret mitt. Siden jeg hater å brette klær, blir det for det meste oppheng. Alt er lukket, bortsett fra en rad til fine vesker, og et oppheng hvor det skal henge pent tøy. Så her blir halve rommet altså garderobe, mens andre halvdel blir kontor. Vi designet også en garderobe for walk in i gangen. Jeg gleder meg til å se ferdig tegninger av garderobene mine, for jeg tror det blir helt rått! Første tilvalgsmøte var i hvertfall en positiv opplevelse, så det er jeg glad for 🙂 

Nå må jeg løpe! Her i huset har vi en bursdag vi skal forberede, og jeg skal pynte gulrotkake! Håper alle nyter søndagen 🙂 

11 Comments

 • Reply Hege Kristin 22. januar 2017 at 15:53

  så spennende 😀

  ha en fin søndag <3

 • Reply Malin 22. januar 2017 at 16:18

  Åååh skulle ønske du hadde lagt ved bilder at tegningene 🙂 du burde ha mer innlegg om interiør! Stilen din er awesome!

 • Reply Ida Wulff 22. januar 2017 at 18:33

  Hege Kristin: takk det samme <3

 • Reply Ida Wulff 22. januar 2017 at 18:33

  Malin: så hyggelig at du syns det, takk! 😀 <3 Jeg har dessverre ikke fått tegningene fra møtet tilsendt enda. Klem

 • Reply Anonym 22. januar 2017 at 19:46

  Åh så gøy! Gleder meg til å se videre hvordan det blir og hva du har tenkt til når det gjelder leiligheten 🙂 Men drømmen hadde nok vært et badekar hvor man kunne legge seg ned etter en hel arbeidsdag og nesten bare sluknet med en badebombe fra lush gud – kan ikke få til alt man ønsker seg, men regner med det blir rååfint det du får til <3

 • Reply Karoline 22. januar 2017 at 20:42

  Tror det blir helt rått med sort kjøkken! Syns det er veldig spennende å følge med på leiligheten:)

 • Reply Helene Einlien 22. januar 2017 at 21:34

  Jeg synes også du burde ha flere interiørinnlegg, elsker det! Sikker på at leiligheten din blir flott!

 • Reply linn 22. januar 2017 at 22:32

  JA til masse interiørinnlegg! Det er mine favorittinnlegg fra deg. Så masse av det, please:)

 • Reply byAnne 22. januar 2017 at 22:44

  Ååå så spennende 🙂 Vi skal selv velge tilvalg til vår første leilighet til høsten. Den er ikke ferdig før i 2019, men da har man noe å glede seg til 🙂 Lykke til videre med spennende valg! 🙂

 • Reply Sarah Louise 24. januar 2017 at 11:09

  Kommer du til å kjøpe deg nye møbler i leiligheten?

  Håper du da legger ut inspo/ tar oss med på ferden 🙂

 • Reply Ida Wulff 24. januar 2017 at 13:35

  Sarah Louise: ja, men er litt usikker på om jeg kjøper før jeg er kommer på plass 🙂 skal så klart dele alt!

 • Leave a Reply