Hverdagsliv

HALVVEIS TIL HUNDRE

23. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset I går fylte verdens beste pappa femti år. Litt rart. For jeg husker fremdeles dagene da besteforeldrene mine var i 50-årene. Men pappaen min er jo ikke bestefar-gammel. Han er barnslig, morsom og kul. Vel, det viktigste er vel hvordan man føler seg, ikke hvilket år man ble født 🙂 Her hjemme hadde vi en rolig feiring til rund dag å være. Mamma og pappa slår sammen 50 årsdagene sine og skal ha stor fest i mai, så vi sparer kruttet til det. Det var uansett hyggelig å samle familien, selv om vi som vanlig savnet danskene da vi satte danske flagg på bordet. 

Nå går Tønsberg-helgen mot en slutt (ja, jeg vet at det er mandag men jeg er her fortsatt). I morgen begynner jeg på skole etter en lang juleferie, så nå skal jeg bare nyte den siste fridagen min. Turen går straks til byen for å møte Malin, spise lunsj og handle noen nødvendigheter, og så får jeg vel sooomle meg tilbake til Oslo etterhvert. Senere kommer det noen serietips, snakkes da! 🙂 

11 Comments

 • Reply May-Celin Nybak 23. januar 2017 at 11:16

  Gratulere så mye til far i huset. 🙂

 • Reply Hege Kristin 23. januar 2017 at 17:30

  gratulerer med overstått til han 😀

 • Reply Astrid 23. januar 2017 at 19:23

  Kan jeg spørre hva pappaen din fikk av deg/dere? 🙂 Pappaen min blir 50 snart også, men klarer ikke helt komme på hva vi søsken skal gi.. Har lyst å gi noe litt mer spesielt siden det er rund dag 😀

 • Reply julie 23. januar 2017 at 21:56

  De fleste på din alder har jo foreldre som er 60… Heldig du

 • Reply Ida Wulff 23. januar 2017 at 22:34

  julie: du sier noe der <3

 • Reply Ida Wulff 23. januar 2017 at 22:40

  Astrid: Hei! 🙂 Broren min og jeg var ikke sammen om gave denne gangen. Men han fikk kamera, ekstra objektiv, kameraveske og minnekort. Hyggelig å gi noe spesielt og ekstra fint når det er rund dag – hva med en opplevelse? F.eks ølbryggekurs, fotokurs, matlagingskurs, Bob Dylan-konsert med hotellovernatting (det har pappa også fått, hehe, er i Oslo i april)… Tja, det var det jeg kunne komme på av opplevelser. Eller et par fine mansjettknapper, en fin whiskey/konjakk. Lykke til og gratulerer med 50 år gammel pappa 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 23. januar 2017 at 22:43

  Hege Kristin: tusen takk 😀 <3

 • Reply LH 24. januar 2017 at 01:54

  Til Astrid: Vet ikke om det er til hjelp, men jeg ga pappa 2 billetter til Top Gun showet som var i Telenor Arena 🙂 Så du kan vel vurdere en spesiell opplevelse, konsert osv? Jeg ga opprinnelig 2 billetter så han kunne dra med en kompis, men han ville ha med meg, så da ble det en opplevelse vi kunne dele 🙂

 • Reply Kjersti 24. januar 2017 at 08:15

  Grattis med papsen! Hvor er de vimplene fra? Skal snart gifte meg, og måå ha sånne!

 • Reply Marie 24. januar 2017 at 10:19

  Grattis til pappaen din! 🙂 ..Jeg tror jeg har lest bloggen din siden 2008-ish, og jeg har alltid syntes det har vært så morsomt fordi jeg kan relatere til så mye av det du blogger om 🙂 Sikkert fordi vi er samme årsmodell, og det er tydligvis fedrene våre også 😉 Ha en fin dag!

 • Reply Ida Wulff 24. januar 2017 at 12:03

  Kjersti: takk for det, de er fra Søstrene Grene, 5 meter lange 🙂 Lykke til med bryllupet og gratulerer så mye!

 • Leave a Reply