Studier

JEG BURDE VÆRT I EKSTASE

25. januar 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with c3 preset I dag hadde jeg min første skoledag i mitt siste halvår på bacheloren. Jeg burde vært i ekstase. I stedet har jeg gått og følt meg helt på bånn de siste dagene, fordi jeg har følt at nå går det ikke merJeg er ferdig på skolen nå. Det finnes ikke et lite støvfnugg av motivasjon i meg. Faen. De tre årene på studiet har ikke hatt så mange ups and downs, jeg har for det meste vært flink til å holde meg motivert. Og når jeg i eksamensperioder har hatt litt lyst til å gi opp, så har jeg tatt tak i meg selv og jobbet meg tilbake på bedre tanker. Men «skolemessig» langt nede og umotivert som jeg har vært i det siste, tror jeg slår min egen personlige rekord. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse det, for jeg vet ikke hva som er grunnen. Er jeg vinterdeprimert? Er det fordi jeg ikke liker store forandringer i livet mitt, og snart er jeg ferdig på skolen? Er det fordi jeg ikke vet hva jeg skal gjøre etter skolen? Er det fordi jeg ødela de fine A’ene jeg fikk før jul, og endte opp med kun B’er som sluttkarakter? Eller er det bare fordi hjernen har vært i feriemodus så lenge nå, at jeg ikke vet hvordan jeg skal bruke den igjen? Kanskje er det en blanding av alt. 

Det er overhodet ikke ment som syting altså, av erfaring vet jeg bare at det pleier å være til trøst for noen når jeg heller ikke er superstudent. Så, hvorfor ikke dele noen tanker rundt det. Og jeg føler meg jo bedre bare av å skrive det ned, win win. I går gjorde jeg masse småting for å føle meg bedre, sånne ting som vanligvis funker. Dro på trening (for første gang på lenge), kjøpte nytt sengetøy (jeg lette meg i hjel helt til jeg fant det perfekte hotellsengetøyet), lagde sunn middag og kastet tre bæreposer med ting jeg ikke trenger. Og det funket i det minste på humøret, selv om ikke akkurat skolelyset i hodet mitt tok fyr.

Men i dag kom jeg meg altså på skolen, og det var ikke  ille. Kanskje blir det bare bedre for hver dag som går, når hjernen får varmet seg litt opp. Jeg velger å håpe på det. Hvis du er i samme båt som meg, så har jeg bare to gode råd: kjøp deg jævlig digg sengetøy, og møt opp selv om du nesten spyr bare av tanken. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with c3 preset Oslo er kaldt og bittert om dagen, altså. Jeg håper ikke det smitter over på meg! Jeg er veldig klar for vår nå. Vår og høst er mine favoritt årstider har jeg funnet ut – sommer liker jeg best når jeg er ute og reiser. Nå skal jeg ikke skrive et helt avsnitt om været her, hehe. Jeg skal rett og slett ta på meg kosedressen, lage en kopp te og hoppe opp i det nye sengetøyet mitt. Noen ganger trenger man bare en sånn kveld 

76 Comments

 • Reply Henniie 25. januar 2017 at 17:41

  Mitt skole tips nr 1 i auditorium og klasserom er sitt fremst. Da er det ingen «støy» mellom deg læreren og tavlen. Da er det ingen som kan lete opp en blogg eller facebook på skjermen sin for å ta fra deg fokuset.

  Tips to: På de fleste pcer kan du ta opp lyd eller film. Gjør det med dataen eller pc’n da har du noe å lytte til når du går gjennom stoffet, og høre læreren prate og forklare gjør ting enklere noen ganger! 🙂

 • Reply Rebecca 25. januar 2017 at 18:07

  Ja, huff! B er virkelig ikke en bra karakter.

 • Reply supermarie 25. januar 2017 at 18:27

  Kjenner til det, er på siste innspurt selv og har enda ikke åpnet en bok… Skal heldigvis ut i praksis i mars og frem til sommeren, DET motiverer! Endelig noe annet enn heseblesende eksamenslesing. Lykke til med resten av bacheloren, we nails it!

  (Digger jakka, forresten, hvor er den fra? (og sorry på forhånd, det spørsmålet får du sikkert åtti ganger i løpet av dette kommentarfeltet, heh)

 • Reply M 25. januar 2017 at 18:29

  Du har bare fem mnd igjen. Woho. Om du skulle savne skolen så er det bare å studere igjen. Og det er ikke noe stress for deg å finne ut hva du vil jobbe med, du har god tid. Karakterene dine er bedre enn de fleste pluss arbeidsgivere ser aldri på karakterer, kanskje på bachelor-oppgaven, ellers bryr de seg bare om du bestod eller ikke. Lykke til!:-)

 • Reply Eirin 25. januar 2017 at 18:46

  Jeg kunne ikke vært mer enig med deg! Er kjempeumotivert selv og aner ikke hvordan det skal gå siste semesteret, haha. Har gått et årsstudium før og nå går jeg siste halvvåret av bacheloren. Skriver du bacheloroppgave forresten? Er den som sakte men sikkert tar livet av meg før jeg i det hele tatt har begynt ordentlig… Haha. Over til noe mer positivt, du var utrolig fin på håret her, har du gjort noe spesielt? 😀 Klem

 • Reply Emma 25. januar 2017 at 18:48

  Føler med deg på dette med motivasjonen altså 🙁 Helt ærlig er jeg møkk lei og gleder meg bare til bacheloren er levert i mai. Det som tar bort lysten min er hvertfall det at jeg har en så fryktelig trang til å reise og ikke ha noe som holder meg igjen… Og at jeg kan gjøre hva jeg vil når jeg kommer hjem fra forelesning og ikke måtte lese til en eksamen osv. Kjenner du også på den?.. Lykke til siste semester og håper motivasjonen kommer tilbake <3

 • Reply Anita 25. januar 2017 at 19:19

  Hotellsengetøy som i hvitt sengetøy? I så fall, hvor er det kjøpt?

 • Reply Ida Wulff 25. januar 2017 at 20:30

  Anita: kjøpte soft hvit sateng på Princess, i hvitt ja 🙂

 • Reply Ida Wulff 25. januar 2017 at 20:34

  Rebecca: in it to misforstå, eller hva

 • Reply Ida Wulff 25. januar 2017 at 20:34

  Emma: hadde vært deilig å reise bort igjen ja! Hehe. Men føler jeg må ta meg av datainnsamling og noe veiledning før jeg foretar meg noe som helst. Og så har i hvertfall vi 3 eksamener i tillegg til oppgaven (2 skriftlige og 1 individuell hjemme), har ikke dere det? Takk og det samme til deg <3

 • Reply Charlotte 25. januar 2017 at 21:02

  Kanskje det har noe å gjøre med at man nærmer seg slutten, men enda har en ganske stor kneik å komme over? Selve bacheloroppgaven krever jo mye arbeid enda en del forarbeid gjøres det foregående semesteret, og på toppen av dette har man gjerne et par fag å holde styr på. Så, for å tegne et bilde av det: du har allerede tatt ut ganske mye energi på å løpe langt om lenge og lengre enn langt, også avsluttes fort innspurten av skolemaratonet i en oppoverbakke. Anser det som helt normalt å miste litt piffen før man begir seg ut på det! Jeg gjorde det selv og enda gikk alt veldig fint til slutt – og det har jeg troa på det gjør for deg også. 🙂

 • Reply Anne 25. januar 2017 at 21:47

  Off.. de første ukene i et nytt semester er alltid pain. Men du? min erfaring er at det siste semesteret helt klart er det beste. Vær flink å jobbe med bacheloroppgaven så kan jeg både love og garantere en ubeskrivelig følelse i begynnelsen på mai.

  Det at A’er ender opp som B’er veldig kjedelig.. Men husk at B står for bra eller best om du vil 😀

 • Reply Sigrid 25. januar 2017 at 22:02

  Håper du kan mulig finne litt motivasjon i at du er en enorm motivasjon for meg (og flere av mine venner) i hvordan du klarer å både få supre karakterer, se fantastisk ut, trene og ikke minst ha en fantastisk blogg! Jeg har selv startet å lese deg fast det siste året da jeg synes du skriver så ekte og tar lett på ting, samtidig som du er veldig ærlig! Håper du finner tilbake til skolelysten, og ønsker deg masse lykke til med ditt siste halvår på bacheloren!

 • Reply Maria 25. januar 2017 at 22:36

  Føler så med deg! Hadde null motivasjon i midten av forgje semester (fatter ikke hvordan jeg kom meg igjennom). Kan ikke si at motivasjonen var på topp da vi startet på skolen 2.januar heller:P. Godt nytt år til oss;). Motivasjonen har kommet snikende, men må si det er noen humper i veien av og til. Nå er det bare å skrive ferdig bacheloroppgaven, før det kommer en laaang periode med praksis.

  Vi får bare knipe tennene sammen, og tenke at det faktisk ikke er lenge igjen til vi er ferdige 😀

 • Reply Ida Wulff 25. januar 2017 at 22:51

  Maria: ja, det skal bli så godt! Ønsker deg masse lykke til med bacheloroppgaven <3

 • Reply Anna 25. januar 2017 at 23:07

  Jeg kjenner til den folelsen, men jeg tror at det kommer av det skiftet fra ferie til skole. Jeg har i aar vaert veldig lei at jeg maa tilbake paa skolen fordi ferien har vaert veldig fin og jeg ville fortsatte i samme dur. Men men voksenlivet kaller 🙂 Det blir nok bedre snart!

 • Reply Madelen 25. januar 2017 at 23:13

  Det er lov å si at man ønsker å få A uten at man skal bli arrestert. Når ting ikke blir som forventet så er det kjipt. Jeg skjønner deg godt! Sender en god klem 🙂

 • Reply Line 25. januar 2017 at 23:18

  Godt å høre at jeg ikke er alene… :p Det hjelper liksom ikke heller at jeg føler jeg allerede henger for langt etter, sånn at jeg like godt kan gi opp! Nei, kjære motivasjon, måtte du komme i morgen!

 • Reply Ida Wulff 26. januar 2017 at 07:23

  Line: Hehe ja, håper på det! Lykke til <3

 • Reply Ida Wulff 26. januar 2017 at 07:24

  Madelen: klem tilbake 😀 <3

 • Reply Henriette 26. januar 2017 at 10:34

  Jeg er da en av de som liker at du skriver/klager på studiehverdagen. Er så himla mørkt nå, selv om jeg også er på siste semester av et studie. Fatter ikke hvordan det skal gå! Så fortsatt gjerne å dele frustrasjoner, og kanskje også noen tips til å komme igjennom det 🙂

 • Reply Viktoria 26. januar 2017 at 10:39

  Lykke til med å få opp motivasjonen, den kommer nok! 🙂 Går du på BI eller markedshøyskolen? Og hvilken linje går du? 🙂 Vet du hvilke type jobber du kan få etter studie og hva du ønsker? 🙂 Skal velge studie selv, så er litt nyskjerrig hehe 🙂

 • Reply Charlotte 26. januar 2017 at 11:53

  Føler det på akkurat samme måte selv. Er så nær å være ferdig, men det frister bare ikke å gjøre noe. Har kun igjen masteroppgaven som skal leveres i mai. Men det går så smått fremover med den oppgaven. Vil heller glane på telefonen eller i veggen enn å skrive..

  Håper det kommer et innlegg om du knekker koden og kommer deg ut av denne «fasen»! Lykke til <3

 • Reply Ingvild 26. januar 2017 at 12:59

  Åå godt å høre at det er flere som er i samme båt! Er heldigvis ferdig med bacheloroppgaven, men har en like stor oppgave dette semesteret som jeg ikke helt skjønner hvordan jeg skal komme i mål.. Og motivasjonen kunne vært sååå mye bedre.

  Lykke til med siste innspurt 🙂

 • Reply Siri 26. januar 2017 at 13:39

  Så godt å se at noen andre føler det akkurat som meg nå! Jeg er i samme situasjon, siste semester og følte meg deprimert fra en uke før jeg begynte igjen, haha. Hvis det hjelper, så kjenner jeg meg litt mer inni rutiner igjen nå og det kommer seg etter en uke eller to, men ligger fortsatt litt igjen i bakhodet og murrer!

  Kjenner igjen det med karakterene, vanskelig å forstå for noen, men hvis man alltid sikter på best mulig karakter er det skikkelig nederlag med en B. Prøver alltid å overbevise meg selv om at en B er bra nok, men er alltid kjipt når man ikke rekker helt opp. Kan si til du blir blå i fjeset at det er naturlig at karakterene går litt nedover ettersom du kommer nærmere slutten, det hjelper ikke mer av den grunn 😉

  Lykke til, håper det kommer seg snart!

 • Reply Anonym 26. januar 2017 at 14:31

  Det er kaldt? og du går med en tynn strømpebukse :O Du må jo kle deg bedre enn dette då :p Men vil bare sei at det e veldig kjekt å lesa bloggen din 🙂 Så e du jo super pen og <3

 • Reply Anonym 26. januar 2017 at 15:06

  Mener du at B er «dårlig» eller var det fordi du trodde du skulle få A at du ble skuffet?

 • Reply Marianne 26. januar 2017 at 16:07

  ååå kor e skoan dine ifra?? dødsfiiin :):)

 • Reply Christina 26. januar 2017 at 17:33

  Takk for at du setter ord på det!! Leverer bachelor i mai, men har likevel aldri vært så langt nede som nå. Selvom ting nærmer seg slutten, så føles det lenge til. Dagene går sakte og alt føles fælt. Jeg er også en person som ikke liker store forandringer og nye ting, har ikke tenkt på at det kan være derfor ting ikke er greit om dagen. Føler at man plutselig skal ha HELE livet på stell om 4 mnd. Utdanning, jobb, sted og bo, flytte … Vi får håpe det dårlige humøret snur snart 🙂

 • Reply KristineH 26. januar 2017 at 18:27

  Uff, så kjipt. Kan ikke si jeg føler med deg, var ferdig studert i 2011, men jeg skjønner følelsen! Men – det snur helt sikkert snart. Nå skal du vel skrive bachelor, så når du er i gang med den, blir du forhåpentligvis litt gira 🙂 Skal dere skrive alene eller i gruppe?

  Åh, sååå enig i at vår og høst er best! Ikke for kaldt, ikke for varmt. Slipper å gå i bikini eller evt svette i litt mer klær, og man slipper å fryse eller kle på seg sykt mye klær så man aldri føler seg fin! 😛

 • Reply nettothoughts 26. januar 2017 at 18:36

  ÅÅååh har vært der selv, jeg var skolelei allerede på VGS. Siden har jeg grått hvert år når siste halvår startet. Universitetet, bacheloren og masteren. Gikk utrolig nok ut med en B på den siste! Det går nok fint så lenge man holder fast og prøver å porsjonere skole litt når man er skikkelig lei. Masse lykke til det siste halvåret! Om det blir A eller B skal du være veldig fornøyd, og hva man skal gjøre etter skolen – det finner man ut av. Om ikke annet har du oss lesere å underholde, kommer vertfall personlig aldri til å gå lei skrivingen din 🙂

 • Reply Marianne 26. januar 2017 at 19:38

  Nå da jeg leste at du mangler motivasjon for siste semester på studiet ditt, følte jeg for å dele en tanke jeg tenker hver eneste gang du blogger om studiet ditt, skolehverdagen din og psykisk press ifbm. eksamener og innleveringer: Det står så utrolig stor respekt av at du, en av norges største (og beste) bloggere, faktisk tar deg bryet med å ta en utdanning ved siden av «blogglivet» ditt! Jeg synes det er helt fantastisk at du gjør dette, og at du på den måten viser at du bryr deg om fremtiden din, til tross for at du kunne levd et helt annet liv som blogger på fulltid fremfor å være fulltidsstudent. I tillegg synes jeg, som student, at det er morsomt å følge studielivet ditt, slik at jeg kan relatere meg til det du opplever 🙂

  Lykke til med siste halvår, dette vet jeg at du klarer!

 • Reply Hege 26. januar 2017 at 20:45

  Jeg forstår deg veldig godt!

  Ble ferdig med min utdanning for 5 år siden, og har i dag drømmejobben – den er trygg og stabil og jeg har god lønn, føler meg heldig og takknemlig _hver_ dag. Det et DEN følelsen du må holde på og se frem til, å bare være FERDIG <3 Ta dag for dag, kryss ut uke for uke.. Små delmål, og plutselig er det sommer og du er FERDIG 😀

 • Reply Ida Wulff 26. januar 2017 at 21:30

  Anonym: varm strømpebukse heldigvis 😀 hehe. Men så hyggelig å høre, takk! <3

 • Reply Ida Wulff 26. januar 2017 at 21:30

  Anonym: Jeg syns ikke B er dårlig. Det var bare kjedelig fordi jeg har jobbet hardt for A’ene jeg fikk på noen store oppgaver, og så ødela jeg dem på skriftlig eksamen som teller mer.

 • Reply Emilie 26. januar 2017 at 22:38

  Uff, føler med deg. Har også totalt mangel på motivasjon!!

  Har resultert i at jeg har utsatt eksamenene mine sånn at jeg får 3 dager fri istedenfor 10.. heh. Jeg som vanligvis blir ferdig først.

  Men men, har bare dratt på lesesalen og lest hver dag allikevel. Og det hjelper!!

  Så fortsett med å møte opp! Og lykke til med siste semester! 🙂

 • Reply Christine 26. januar 2017 at 22:49

  Jobb i begrensede tidsrom, og vær fornøyd med innsatsen. Altså; jobb godt i to timer og gi deg på topp, heller enn å være skuffa fordi du burde ha jobbet åtte.

  Lykke til med oppgaven 🙂

 • Reply CM 27. januar 2017 at 10:16

  Dette fikser du, Ida! Til syvende og sist, så tror jeg ikke det gjør noe om du fikk A el. B på eksamen. Tror du kommer til å få en jobb til slutt som du vil trives med uansett! Lykke til 🙂

 • Reply Julie 27. januar 2017 at 12:19

  Ville bare legge igjen en kommentar og si at jeg har fulgt bloggen din siden caffelatte-tiden, og jeg DIGGER deg og alt du står for! Haha. Og et spørsmål jeg har lurt på en stund; hvor er den fine kjolen du har på deg på headeren fra?!

  Mange gode klemmer til deg!

 • Reply Linda 27. januar 2017 at 12:21

  Ikke til innlegget, men håper det går fint!

  Synes du den Eames RAR gyngestolen din er komfortabel å sitte i? tenkte jeg skulle kjøpe meg en selv! Ellers passer den jo inn som et perfekt interiør i stuen også 🙂

 • Reply marianne 27. januar 2017 at 14:19

  lurer på en ting! hvem er det som tar slike bilder av deg? 😀 hehe, for eks disse bildene? løøøv ur blog btw, du e så pen

 • Reply Ida Wulff 27. januar 2017 at 14:41

  marianne: det er litt forskjellig! Disse har Siri (eksamenspartner) tatt utenfor skolen etter en forelesning 🙂 så hyggelig at du liker bloggen min. Tusen takk! Klem

 • Reply Ida Wulff 27. januar 2017 at 14:42

  Linda: hei! 🙂 tror jeg har sittet i den sånn to ganger i løpet av årene jeg har hatt den, Hehe. Men JA, den er mer comfy enn den ser ut, den er liksom så rund og glatt!

 • Reply Ida Wulff 27. januar 2017 at 14:43

  CM: takk <3

 • Reply Ida Wulff 27. januar 2017 at 14:43

  Julie: så hyggelig at du har fulgt meg så lenge! <3 kjolen er kjøpt på Nelly for en god stund siden 🙂 klem tilbake!

 • Reply Ida Wulff 27. januar 2017 at 14:44

  Christine: tusen takk for det 🙂

 • Reply Ida Wulff 27. januar 2017 at 14:45

  Emilie: masse lykke til du også, med dine eksamener! <3

 • Reply Ingeborg 27. januar 2017 at 15:04

  Jeg hadde for å være ærlig ikke noe særlig motivasjon de siste 2-3 årene jeg studerte, iallfall ikke i starten av semesteret. Å være på forelesning var SYKT kjedelig i lengden og jeg fikk lite ut av dem. For min del var det ikke noe som hjalp, annet enn at jeg hadde relevant sommerjobb. «Smaken» av hva jeg kunne bruke utdannelsen min til gjorde at jeg så hvorfor jeg hadde valgt den. Det hjalp også litt å fjerne fokuset fra eksamen og heller, iallfall i perioder, og heller lese på det jeg syntes var spennende og interessant. Og erkjenne at de aller fleste må gjøre ting hver eneste dag de ikke har spesielt lyst til 😉

 • Reply Tiril 27. januar 2017 at 15:25

  Hvor er kåpen din fra? Så fin! 🙂

 • Reply helle 27. januar 2017 at 19:14

  farger du eller striper du håret? 🙂

 • Reply LH 28. januar 2017 at 01:46

  En dag om gangen! Før du vet ord av det er du på nye eventyr med Kristina, mens leiligheten din gjøres klar i Tønsberg 🙂 Er en dag for mye, får du heller ta en time om gangen, og pust med magen. Du har holdt ut så lenge, du klarer siste innspurt nå! 🙂

 • Reply Henriette 28. januar 2017 at 14:38

  Den jakka! Hvor har du kjøpt den?

 • Reply Emily 28. januar 2017 at 21:50

  Motivasjonen må være min verste fiende… Deilig at vi er flere om det. I løpet av en typisk skoledag virker så og si alle rundt så fokuserte, velstående og konkrete, mens jeg føler meg lost og ikke klarer å åpne opp boka engang. Jeg liker disse innleggene dine, Ida. Føler det er sånn her som gjør at jeg fortsatt sjekker bloggen din flere ganger daglig, og ikke bare skvetter innom for å lese noen juicy historier.

  Jeg lurer forresten også på hvor du har kjøpt Lumee-dekselet ditt og vesken du har på bildene over her?

 • Reply Ida Wulff 29. januar 2017 at 12:15

  Henriette: den er fra Ravn 🙂

 • Reply Isabell 29. januar 2017 at 21:21

  Kor er skoene kjøpt? <3 Du er flott!

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:18

  Isabell: de er fra Acne 🙂 Klem <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:22

  Emily: Lumee-dekselet har jeg ikke lengre, men googlet det bare og fant det i en norsk nettbutikk som også har butikk i Bogstadveien. Vesken er fra Decadent. Håper du finner en liten dråpe motivasjon <3 klem til deg!

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:24

  helle: alltid foliestriper 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:24

  LH: du er god! <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:25

  Tiril: Ravn 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:26

  Marianne: takk for hyggelig kommentar, Marianne <33

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:28

  nettothoughts: wow, så imponerende at du da har kommet deg gjennom alt det! Og tusen takk, er jammen glad jeg har deg/dere! <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:29

  KristineH: Håper på det! 🙂 Vi kan velge, jeg skal skrive med hun som har vært eksamenspartneren min gjennom hele studiet. Hehe ja, lenge leve vår og høst! <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:30

  Christina: da er vi i samme båt, levering i mai her også. Ønsker deg masse lykke til – og ja, så må vi jo bare prøve å snu rundt på det <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:31

  Marianne: De er fra Acne <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:32

  Siri: tusen takk, det håper jeg og 😀 <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:33

  Ingvild: Tusen takk, og lykke til med oppgaven din <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:34

  Charlotte: vil mye heller se i veggen ja! Hehe. Tusen takk, og masse lykke til med masteren din <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:35

  Viktoria: jeg går markedsføring og merkevareledelse på HK 🙂

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:36

  Henriette: Lykke til med siste semester <33

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:38

  Sigrid: oi, det var veldig veldig hyggelig å høre. Tusen takk, Sigrid <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:39

  Anne: Eller står B for BADEFERIE? Hehe 🙂 Håper godfølelsen kommer snart! Klem

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:41

  Charlotte: den metaforen er jo 100%! Takk for at du satte ord på det 🙂 Og så jeg som hater å løpe da…. Takk for at du har troen, skal prøve å ha det jeg også 🙂 Klem <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:45

  M: 4 mnd!! Åååh, måtte det gå fort og smertefritt 😀 Tusen takk <3

 • Reply Ida Wulff 30. januar 2017 at 11:49

  supermarie: deilig med et «avbrekk», selv om det sikkert er hardt arbeid det også 😀 Tusen takk, samme til deg <3 Jakken er fra Ravn Copenhagen! Klem

 • Reply Ida Wulff 1. februar 2017 at 01:20

  Eirin: JA, jeg skriver bacheloroppgave som skal leveres i midten av mai. Føler hele prosessen før man har samlet inn data er så uhyre kjedelig, jeg _hater_ å lese på engelsk, og alt stoffet vi skal bruke er så klart på… engelsk, hehe. Men vi har så vidt begynt vi også, så man får vel bare gi det en sjanse. Lykke til med oppgaven din! 🙂 Og nei på disse bildene har jeg ikke engang vært hos frisøren og klippet meg enda, men takk likevel! Klem

 • Leave a Reply